Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka123123

Powróżę :)

Polecane posty

Gość wrozka123123
Odpowiadam tylko tutaj, nie podaję maila. Przypominam imię, data urodzenia oraz zapytanie. Piszcie :)

Gość gość
wrozka123123 2016.03.22 Magdalena 30.09.1988r Czy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym, w tym roku? Czy mam dalej czekać/szukać tego jedynego? Pozdrawiam Magda Karty wskazuja, ze nadal nie odnalazłaś bratniej duszy. Jednak nie powinnaś go szukać, a byc po prostu uważna. Moze to ktos kogo juz znasz? Milosc sama Cie znajdzie, w najmniej oczekiwanym momencie. Tylko czy będziesz gotowa na związek. Powinnaś zmienić niektóre nawyki. pozdrawiam XXX Witaj, to znów ja :) Szkoda, że nie można kontaktować się z Tobą mailowa, ale trudno, szanuję Twoja decyzję. Pisałaś, ze to może być ktoś, kogo juz znam i będę szczera, jesteś drugą osobą, która daje mi to samo do zrozumienia. Od jakiegoś czasu piszę z kimś, na dzień dzisiejszy nasz kontakt jest tylko w sieci, ale mam dziwne przeczucie, ze on nie gra fair, niby są jakieś plany względem mojej osoby, wakacje itp, ale mam wrażenie, ze jestem jedną z kilku, które tak 'czaruje'. Mogłabyś mi coś powiedzieć na jego temat? Jago dane są potrzebne?

Gość gość
Gosia 19.05.1989 Mariusz 1978r. Jaka jest miedzy nami relacja? Czy cos z tego będzie?

Gość wrozka123123
Gosia 19.05.1989 Mariusz 1978r. Jaka jest miedzy nami relacja? Czy cos z tego będzie? x Karty pokazują burzliwe relacje. Popelniacie błedy, ale mimo wszystko ciągnie was od siebie. Jednak ten związek wymaga poświeceń i kompromisów. Powinniście więcej rozmawia i pracować nad relacjami, a powinniście oboje być szczęśliwi. Do roku byc może pojawi sie ktoś, kto będzie chciał zaburzyć wasze relacje, ale poradzicie sobie z tym. Nie zwracajcie uwagi na innych, wasze szczęście jest najważniejsze. Bądźcie szczerzy wobec siebie i nie ukrywajcie emocji. pozdrawiam

Gość gość
dziękuję :)

Gość gość
Iwona 27.03.65 Czy będę jeszcze szczęśliwa?

Gość wrozka123123
Iwona 27.03.65 Czy będę jeszcze szczęśliwa? x Układ kart pokazuje, ze masz dość skomplikowane życie. Jesteś osoba wyjątkowo, która dobrze o tym wie. Doskonal swoje umiejętności. W wakacje poznasz kogoś, początkowo będzie Ci sie wydawać ze znalazłaś swoja druga polówkę, ale niestety... nic z tego nie wyjdzie. Badz ostrożna. Do 2 lat spotkasz pewnego faceta, prawdopodobnie na jakimś większym spotkaniu towarzyskim. Od razu wpadniecie sobie w oko. Weźmiesz ślub szybciej niz Ci sie wydaje. W życiu zawodowym szykują sie zmiany na lepsze. Jednak musisz trafić w odpowiedni moment i pochwalić sie swoja wiedza lub umiejętnościami. Zostanie to docenione. pozdrawiam

Gość gość
Alina 27.04.1996r- miłość :)

Gość wrozka123123
Alina 27.04.1996r- miłość Karty pokazują brak zmian w życiu uczuciowym. Poznasz kilka osób, ale nie będą warte uwagi. Zacznij uprawiać sport, poznasz kogoś kto podzieli z Toba ta pasje. Byc może to będzie ktos kogo wiele razy juz widziałaś w swoim życiu, ale nie miałaś okazji porozmawiać.. Prawdopodobnie bedzie to blondyn :) pozdrawiam

Gość wrozka123123
Na dzisiaj to wszystko, zapraszam jutro :)

Gość gość
Kiedy ułożę sobie życie? CZy poznam swoją 3 polowkę? czy będę miałą rodzine? Marta 22,09,88 x Karty pokazują stabilizację, jednak jeszcze nie w tym roku. Widzę, że poznasz kogoś gdy będzie już ciepło. Może to będzie na zagranicznym wyjeździe albo na spacerze latem. Chodź z podniesioną głową i uśmiechaj się więcej. Do 3 lat karty pokazują, że pojawi się dziewczynka. Wierz w swoje szczęście, ale nie szukaj go na siłę. Samo Cie znajdzie. CIerpliwości usmiech.gif pozdrawiam X X Wróżko, dziękuję:) Czy mogę mieć jeszcze pytanie? Co karty mówią o mojej pracy? Czy szef jest zadowolony? Czy powinnam na coś/kogoś uważać?

Gość gość
wrozka123123 dziś ale mam z kimś bliskie relacje od kilku mies. :)

Gość Dziękuję z góry
12 kw. 86, Klaudia Jak będzie się przedstawiać moja sytuacja finansowa i zawodowa w tym roku?

Gość gość
Ile bede miala dzieci? Karolina 11.09.1984. (przepraszam za brak polskich znakow :))

Gość gość
Od jak dawna wróżysz? Wróżko :)

Gość gość
Dominik 22.11.1992 Czy powinienem walczyć o moją niespełnioną miłość i poprosić o spotkanie. Czy jest jeszcze szansa to uratować?

Gość gość
up

Gość pouiyuyg
Wróżko, gdzie jesteś? T_T

Gość gość
08.06.1970 Anna -jaki jest sens mego istnienia tzn dziedzina wiedzy czy zycia ktora powinnam się zająć . Pozdrawiam

Gość gość
K. 11.3.94 sprawy uczuciowe :)

Gość gość
Up

Gość gość
wrożka już nie odpowiada? :(

Gość gościnnieAga
Agnieszka 12.09.1997. Czy dostanę się na upragnione studia? Z góry dziękuję za odpowiedź :-) :-)

Gość gość
Olala temat mogla chociaż napisać ze konczy z tym..

Gość gość
Napisała "Na dzisiaj to wszystko, zapraszam jutro usmiech.gif" Nie znoszę ludzi niesłownych. Dla nich słowo zawsze g****o warte, co prawda to tylko forum, w dodatku kafeterii :) jednak jak się coś mówi, to powinno się dotrzymać... @UP dokładnie, mogła powiedzieć, że kończy z tym, a nie olać, a ci, którzy zadali pytanie codziennie tu przychodzą od kilku dni i czekają...

Gość gość
mnie sie prawie zadna wrozba nie spelnila, szkoda czasu

Gość gość
@up ale od tej wróżki z tematu czy w ogóle w życiu? :)

Gość gość
Może umarła po prostu

Gość gość
"Może umarła po prostu" - też tak pomyślałam, najpierw, że święta, to wiadomo. Potem, że przyczyną nieobecności może być zgon.

Gość gość
Niech spoczywa w spokoju