Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka123123

Powróżę :)

Polecane posty

Gość redowskaa
Przepraszam faktycznie pomyliłam daty, Patryk urodzony 28.02.1995

Gość gość
Witaj :) Magdalena 30.09.1988r Czy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym, w tym roku? Czy mam dalej czekać/szukać tego jedynego? :) Pozdrawiam Magda :)

Gość gość
Kamila 28.02.1991 czy Damian, 1987 to ten jedyny?

Gość wrozka123123
Czy poprawi się moja sytuacja finansowa? Ania 10.04.92 Wg kart w najbliższym czasie nic sie nie zmieni. Jednak to wynika z Twojego braku reakcji. Powinnaś zacząć działać. Szukaj rozwiązań i okazji, zeby poprawić swoja sytuację. Może warto odnowić pewna znajomość? Układ jednak pokazuje, ze ostatecznie wszystko ułoży się po Twojej myśli, jednak badz wytrwała, nie rezygnuj. dąż do wyznaczonego celu. pozdrawiam

Gość wrozka123123
Karolina 20.04.1995r Patryk 28.02.2016r. Mam dwa pytania, jak wyglądać będzie nasze wspólne życie, czy to jest ten jedyny, czy on jest szczery i niczego przede mną nie ukrywa? I drugie pytanie jak będzie z moim życiem zawodowym Przepraszam faktycznie pomyliłam daty, Patryk urodzony 28.02.1995 x x Karty pokazują, ze jestes niepewna swojego partnera. Powinnaś go obserwować, bo byc moze zaczyna bladzic. Przekonaj go o swoich uczuciach. Pokaz, ze Ci zależy, możliwe ze on czeka na jakis znak od Ciebie. Możliwe, ze cos ukrywa, ale Cie nie okłamuje. Stara sie, choc zdarzają mu sie bledy. Karty nic nie mówią czy to ten jedyny. Pokazują jednak, ze do 3 lat powinno pojawić sie potomstwo w rodzinie. W zyciu zawodowym do roku powinna pojawis sie dosc duza zmiana. Możliwe ze zmienisz prace. Pomyśl nad jakimś kursem. pozdrawiam

Gość gość
Czy uda mi się wyjść z długów i poprawić sytuację finansową? Maria 15.12.1971

Gość gość
Karina 23.10.1996 czy jest jeszcze szansa naprawy dla mojego obecnego związku?

Gość gość
Napisałaś że narazie w mojej sytuacji finansowej nic się nie zmieni w takim razie mogę zapytać o czas? Ile to jeszcze potrwa? czy czeka mnie zmiana pracy? Ania 10.04.92

Gość wrozka123123
Magdalena 30.09.1988r Czy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym, w tym roku? Czy mam dalej czekać/szukać tego jedynego? Pozdrawiam Magda Karty wskazuja, ze nadal nie odnalazłaś bratniej duszy. Jednak nie powinnaś go szukać, a byc po prostu uważna. Moze to ktos kogo juz znasz? Milosc sama Cie znajdzie, w najmniej oczekiwanym momencie. Tylko czy będziesz gotowa na związek. Powinnaś zmienić niektóre nawyki. pozdrawiam

Gość wrozka123123
Kamila 28.02.1991 czy Damian, 1987 to ten jedyny? Układ kart wskazuje na szczęście i radość. Jest on dla Ciebie kims ważnym. Jednak nie spieszcie sie z niczym, bo nic z tego nie wyjdzie. Powinnaś byc bardziej otwarta na ludzi. Do roku Twoja sytuacja uczuciowa ustabilizuje sie. Jednak nie wahaj sie zbyt długo, bo moze przepuścisz okazje na szczęście. pozdrawiam

Gość gość
wrozka123123 dziś Magdalena 30.09.1988r Czy coś zmieni się w moim życiu uczuciowym, w tym roku? Czy mam dalej czekać/szukać tego jedynego? Pozdrawiam Magda Karty wskazuja, ze nadal nie odnalazłaś bratniej duszy. Jednak nie powinnaś go szukać, a byc po prostu uważna. Moze to ktos kogo juz znasz? Milosc sama Cie znajdzie, w najmniej oczekiwanym momencie. Tylko czy będziesz gotowa na związek. Powinnaś zmienić niektóre nawyki. pozdrawiam X Dziękuję :) Właściwie wychodzę z tego samego założenia, nie ma co szukać na siłę. Ciekawe o jakie nawyki chodzi. Pozdrawiam i dziękuję.

Gość wrozka123123
Czy uda mi się wyjść z długów i poprawić sytuację finansową? Maria 15.12.1971 Karty pokazują, ze jestes osoba bierna. Czekasz na rozwój wydarzeń, patrząc na wszystko z boku. Zacznij działać, a na pewno znajdziesz rozwiązanie na swoje problemy. Widze, ze pojawi sie w Twoim zyciu ktos, kto zmieni Twoje nastawienie. Słuchaj rad najbliższych, chca Ci pomoc. Nie zamykaj sie w sobie,a będzie dobrze. pozdrawiam

Gość wrozka123123
Karina 23.10.1996 czy jest jeszcze szansa naprawy dla mojego obecnego związku? Układ ciemności wróży niemile wydarzenia. Wydarzyło sie cos zlego, czego nie potrafisz zapomnieć. Ciężko Ci bedzie na nowo zaufać. Prawdopodobnie Twój związek ma sie ku końcowi, ale głowa do gory. Wyciągniesz bardzo pożyteczne wnioski i nauki. Za kilka lat będziesz sie śmiała z dotychczasowych problemów. Do 2 lat Twoja sytuacja życiowa sie ustabilizuje. Wytrwałości! pozdrawiam

Gość gość
wieeelkie dzieki ;P

Gość wrozka123123
jeszcze pol godziny wrozenia, do 14:30 :) imie, data urodzenia i pytanie

Gość gość
Dziekuje za wróżbe. Karina

Gość rarity123456789
Czy mój związek z tym mężczyzną będzie szczęśliwy G 15.03.1987 i ja 14.08.1987

Gość wrozka123123
Czy mój związek z tym mężczyzną będzie szczęśliwy G 15.03.1987 i ja 14.08.1987 Wg kart wasze relacje sa dość burzliwe. nie jesteście siebie pewni. Ukrywacie przed sobą niepotrzebnie niektóre rzeczy. Karty pokazują, ze wkrótce poznasz kogoś innego. Znajomość ta uzmysłowi Ci co jest najważniejsze. podejmiesz dobra decyzje. nie cofaj sie i nie zmieniaj raz podjętej decyzji. pozdrawiam

Gość gość
Weronika 1988 , kiedy znajde lepsza prace. Dziekuje

Gość wrozka123123
Weronika 1988 , kiedy znajde lepsza prace. Dziekuje Karty pokazują, ze w najbliższym czasie nic sie w tym zakresie nie zmieni. Jednak do 2 lat zmienisz srodowisko pracy, warunki finansowe również sie zmienia na lepsze. Jednak musisz obserwować oferty i czekac na okazje. Badz pewna siebie, zapomnij o wadach. Doskonal umiejętności. pozdrawiam

Gość gość
Pominełas mnie,moje pytanie o 13:10 Ania 10.04.92

Gość wrozka123123
nie dopowiadam :) jedna wrozba jedno zapytanie. najwidoczniej karty nie okreslily czasu pozdrawiam

Gość gość
Judyta 20.04.1988 Kiedy znajde milosc swojego zycia?

Gość gość
Iwona 27.03.1965 Kiedy ktoś mnie pokocha? Kiedy skończy sie moja samotność?

Gość gość
Jarosław 20.07.82 Jestem na zakręcie życiowym, może bardziej w maraźmie. Czy widać jakieś zmiany na lepsze? Może inna praca? Miłość?

Gość wrozka123123
Judyta 20.04.1988 Kiedy znajde milosc swojego zycia? Wg kart poznasz kogoś juz w tym roku, jednak niestety rozczarujesz sie. Nie załamuj sie, sa tez inni. Swoja druga polówkę poznasz na większym spotkaniu może jakaś rodzinna impreza. Nie zamykaj sie na nowe znajomości. Prawdopodobnie jest to osoba z Twojego otoczenia, jednak nie dostrzegasz jej. Jeszcze :) Wkrótce zawróci Ci w głowie pozdrawiam

Gość wrozka123123
Iwona 27.03.1965 Kiedy ktoś mnie pokocha? Kiedy skończy sie moja samotność? Karty pokazują, ze jest ktos w Twoim otoczeniu, kto darzy Cie uczuciem. Moze masz zbyt wysokie wymagania. Staraj sie wychodzić z domu, zapisz sie na cos. Nie skreślaj ludzi zbyt szybko, każdy jest inny. Naucz sie dostrzegać zalety i dobre strony zycia. pozdrawiam

Gość wrozka123123
Dzisiaj juz koncze wróżenie, postaram sie wrocic jutro. pozdrawiam :)

Gość gość
Serio? Ahahahaha

Gość gość
Iwona 27.03.1965 Kiedy ktoś mnie pokocha? Kiedy skończy sie moja samotność? Karty pokazują, ze jest ktos w Twoim otoczeniu, kto darzy Cie uczuciem. Moze masz zbyt wysokie wymagania. Staraj sie wychodzić z domu, zapisz sie na cos. Nie skreślaj ludzi zbyt szybko, każdy jest inny. Naucz sie dostrzegać zalety i dobre strony zycia. pozdrawiam Dziękuję, może widać kto to jest, albo jakieś wskazówki. Bardzo proszę.