Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć mężczyznę

Polecane posty

Gość gość
szczery, chodz do łóżka nim peknie ci wydmuszka :) zona ike

Gość gość
Mam taką nadzieję. Chciałabym mieć kogoś, kto nie tylko będzie moim chłopakiem, ale i przyjacielem, który będzie wspierał mnie w moich dążeniach (a mam sporo planów).

Gość przerost tresci nad forma
mysle ze ona raczej sama chce sie pouzalac.

Gość gość
Zawsze szczery strasznie marnuje się na tym forum. Ike weź go zabierz stąd niech zabłyśnie gdzie indziej.

pewnie każda by chciala tylko że pisanie na tym forum cie do twojego celu nie przybliza :D wiec zacznij dzialac jak juz sie wyplaczesz :P

Gość gość
ech :) juz snikers na niego tez nie dziala :) jakby co to co zlego to nie on dobranoc zona szczerego-ike

Gość gość
Trochę się może użalam, to fakt, ale to chwilowe. Ja się nigdy nie poddam, chociażbym miała być samotna przez całe życie.

a czym sie rozni blog od forum ? na tym forum mam wrazenie ze wiele osob ma swoj blog :D ty pewnie tez sie do nich zaliczasz sadzac po twojej niebagatelnej liczbie wypowiedzi a nie wydaje mi sie abys tu jakos bardzo dlugo byl aby tyle miec wiec jak widzisz blog czy forum grqanica dosc plynna sa blogi ktore mniej osob czyta niz temat tu.

wiec jak widzisz blog czy forum grqanica dosc plynna x nie, nie widze, blog nie jest interakcja, dialogiem, podobnie jak pisanie ksiazki ale oczywiscie nie oczekuje, ze to rozumiesz:-)

zona szczerego-ike >>mam nieodparte wrazenie ze chcesz jego mezem zostac :D brzmisz jak zazdrosny facet ktory przyszedl tu z innego tematu aby mu dosrywac :D

nie, nie widze, blog nie jest interakcja, dialogiem, podobnie jak pisanie ksiazki ale oczywiscie nie oczekuje, ze to rozumiesz>>niektore ksiazki niczym sie nie roznia od tematu na tysiac stron w ktorym ktos gada sam z soba udajac rozne osoby nadal pozostane przy tym ze wiele tematow tutaj jest jak blog chociaz fakt o blogach nie mam pojecia.

a my ci ike szczergo nie oddamy, bedziemy z nim pisac****isac az mu oczy mgla zajda i nnie znajdzie drogi do lozka gdzie czekasz na niego ty, modliszka :P

ktos gada sam z soba x wtedy to jest blog, np rondla tyle ze umieszczony tu na forum, de facto mozna i blogowac na czacie jak ktos sie uprze :-)

Gość gość
Współczuję Ike, że musisz być żoną największego nieudacznika na kafe. Jeśli ZS myśli, że na kimś robią wrażenie jego wypowiedzi to się grubo myli. Takie g****a spuszcza się w klozecie.

niestety nasz dialog utwierdzil autorke w przekonaniu, ze jest beznadziejna a jej plany spalily na panewce>>>znowu mam inne odczucie, jedno jest pewne ktos z nas jest bardziej empatyczny bo skoro mamy tak skrajne poglady to autorka musi miec zblizone do jednej lub drugiej strony :D

gejku nie jestem toba zainteresowany wiec racz sie nie podszywac bo jak za bardzo skupisz na sobei moja uwage to ci dam solidnego kopa w d**e i przez dluzszy czas bedziesz mial uraz do facetow.

Gość gość
nie od pisania :) od smiania idziesz czy nie ? szyja mnie juz boli od siedzenia 🖐️

Gość gość
A skąd ci przyszło do głowy ZS, że autorka w ogóle zwraca uwagę na tak nędzną kreaturę jak ty? :D

Gość gość
forma jestem kobieta patalachu :) i jesli bede miec ochote to uwierz potrafie nie tylko sie podszywac :) ladnie skladnie ale umiem rowniez bluzgac :) tylko nie dzis :) bo jak wspomnialam szyja mnie boli :P ot masz szczecie 🖐️

de facto mozna i blogowac na czacie jak ktos sie uprze>>chociaz w jednym sie zgodze. gejek ktory przylazl za toba ma deficyt zainteresowania wiec poswiec mu troche uwagi niech sie nie czuje odrzucony :D tak naprawde to chyba kobieta go odrzucila dlatego ulokowal swe uczucia w tobie :D

wiem specjalnie sprowokowalem. znudzilo ci sie bluzganie w tamtym temacie i wklejanie cytatow ? oraz udawanie kogos innego. moze sobei zaloz kolejny temat a nastepnie zepsuj wyzywajac rozne wcielenia wlasnej osoby ? o takich osobach wlasnie myslalem piszac ze to forum to jak blog.

Gość gość
Dziwię się, że chce ci się pisać z tym ZS. On jest takim debilem, że aż głowa boli.

Gość gość
nic mi sie nie znudzilo bo dzis i ostatnio jeszcze nie bluzgałam, ale ...moze kiedys :) nie wydaje mi sie, by tobie tym gejowskim powiedzeniem udalo sie kogokolwiek sprowokowac na tyle, by cie zbluzgal nie kazdy zniza sie do twojego poziomu, patalachu :) ide na nocnik bo tam matki specjalisty potrzebuja :)