Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znaleźć mężczyznę

Polecane posty

Gość przerost tresci nad forma
jesli to do mnie to nie wiem kto to zs mimo ze ma wiecej wpisow niz kiedykolwek u kogokolwiek widzialem i nie bardzo mnie to interesuje temat nie o nim, wiec gdyby nie bylo tu tych twoich wtracen to mam wrazenie ze nikt, a ja na pewno, nie zwrocilby na niego uwagi wiec nie musisz byc zazdrosna przynajmniej o mnie :D ja za nim nie biegam po tematach :D

widzialem na waszym kulinarnym temacie dziasiaj jak ladnie sie wypowiadacie, pelna kultura do czasu az sie nie wylogujecie z normalnych nickow :D nie wiem jak nazwac poziom do jakiego sie trzeba znizyc aby cytowac wypociny niepelnosprawnego intelektualnie na temat czyjejs smierci, jeszcze caly kontekst tego brak slow.

gdzie sie nie pojawisz to temat zacinasz :D

Gość gość
Autorko ja bym chetnie z toba popisala... mam podobne problemy tzn. fobia spoleczna, depresja. Fajnie by bylo popisac z kims podobnym do mnie.

Gość gość
nie wdaje sie w pyskowki :) a juz napewno nie z"przerost tresci nad forma" zal komentowac :) raczej godze sie by mnie zelzono skoro ktos ma az taka potrzbe to czemu sie nie podlozyc :) gratisowa terapia

Gość gość
23:38 - fajnie, że napisałaś. Od jak dawna zmagasz się z fs i depresją?

Gość gość
oj tam oj :) napewno czy naprawde nienawidze kiedy wytykasz mi takie potyykniecia zajmij sie wiesz czym ja tylko sobie pobede

Gość gość
23:41 zdaje sie, ze zaczelo mi sie to w gimnazjum, bo ludzie mnie przesladowali, teraz jestem dla innych obojetna, ale i tak jestem odludkiem, boje sie ludzi. Mam 22 lata, powinnam szukac pracy, ale kazdy dzien wyglada tak samo... spanie, jedzenie, internet. Jestem beznadziejna, zdaje sobie z tego sprawe. Co do faceta to fajnie by bylo jakiegos miec, ale poddalam sie, powinnam sie zmienic, wstyd by mi bylo byc teraz z kims...

z tego co widze to ty ciagle lzysz :D chodzisz za ludzmi i im dosrywasz ja tylko tym ktorzy sami pytaja :D

Gość gość
2:45 - to rzeczywiście miałaś trudne przejścia i wcale nie dziwię się, że teraz odczuwasz lęk przed ludźmi. Nie myślałaś o jakiejś terapii? Ja np. chodziłam na grupową przez blisko rok i bardzo mi pomogła. Dziś już nie boję się ludzi. Chodzę do pracy, skończyłam studia, wychodzę z koleżankami. W dalszym ciągu jednak boję się być oceniana...