Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klawy77

NIESPODZIANKA, Foczka do oceny, ladna? FOTO

Polecane posty

Ogladac pieknosci to kazdy chce, ale dac ocene nie ma chetnych?:D

Gość gość
spier‪dalaj Kulawy77

Gość gość
Zajėbista foczka :-)

Gość gaska b
nie wchodźcie tam :( tam jest Jego anus :( 🖐️

Hej Ibrise🖐️, o oni mysleli ze jakies glupoty bede wstawial:D X A i dziekuje ze nie balas sie zobaczyc zdjecia:D, Po takich postach sam chyba bym sie wahal:P, coz zyczliwosc ludzka nie zna granic:D

to fakt,rzadko wchodze w linki,ale...pomyslalam,ze Ty jednak jestes z tych normalniejszych:D

Haha ale śmieszna :) Ale swego czasu chcialem taką rozszarpac na strzely bo plynela za nami i nam ryby kradła zza kutra na morzu :D

Brunetos, nie zapominaj ze to byly jej ryby:D, miala do nich prawo X Ibrise, myslimy podobne:D:P

Gość gość
też taką chcę foczke :)

Gość gość4imp
Myslalam, ze na focie bedzie Klawy z foczka. W sensie z kroliczkiem Playboya. Rozczarowanie. :(

Gość gość
gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody. gość dziś Większość dziewczyn ignorują ten fakt i mają go gdzieś. Potem w dwójnasób zacznie zdradzać gdy się zorientuje że był wykorzystany. U nas jest bez tajemnic mąż był prawiczkiem ja dziewicą gdy się poznaliśmy. Mąż jest przy mnie zawsze nawet podczas każdego badania ginekologicznego c*pki i wspierał porody.

Gość gość
k***a zabierzcie stąd tego przymuła. ja prdl.

Gość gość4imp
No Klawy. :( Podjaralam sie, ze to Ty. Najlepiej w stroju krolika. Ale tytul bylby nielogiczny-stad wymyslilam foczke z Playboya. ;)

Gość gość4imp
Zaje-fajna Klawy, tylko inaczej. ;) Nie-polityczna. 😴 I nie-reformowalna. :classic_cool: ;)

Gość gość
on jest gorszy niż wilk