Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu i kiedy po raz pierwszy pokazałyście cipkę ?

Polecane posty

Gość gość

Lekarz i rodzice się nie liczą

Gość
Dalszej kuzynce. w sumie nawzajem sobie pokazywaliśmy i jeszcze coś robiliśmy...mam nadzieje ze tego nie pamięta-małe byłyśmy. :D:D:P

Gość Zboczona xd
Bff jak byłyśmy w łazience w centrun chandlowym to razem się rozbierałyśmy do naga i macałyśmy

Gość gość
chłopakowi 15l. chyba miałam

Gość gość
gggb widać już od małego rozwiązła była nawet z kuzynkami :O

Gość gość
Przyjacielowi Ja 14l a On 21l

Gość gość
Księdzu prowadzącemu naukę do pierwszej komunii świętej. Byłam wtedy młoda i głupia. Ten ksiądz juz nie żyje, kilka lat temu byla sprawa w sądzie, mężczyzna z tego samego miasteczka miał ogromną traumę przez tego księdza, przyleciał z Anglii, zaszedł do parafii i rozbił czaszkę temu samemu księdzu co przygotowywał go do 1szej komunii świętej . Ostatecznie mężczyznę oczyszczono z zarzutów, leczy sie psychiatrycznie, nikogo nie znalazł w zyciu, nie zalozyl własnej rodziny, mial gleboki psychiczny uraz. Nie znam dalszych losów tego mężczyzny. Pilnujcie komu co pokazują wasze dzieci.

Gość gość
Mężowi prawiczkowi który mnie rozdziewiczył. Potem ginekologowi przy mężu który jest zawsze przy każdym badaniu cipki wspierał również porody. Nie jestem zacofana by wstydzić się męża a ginekologa nie ciemnota. Również partner chroni nas przed z bocznym ginekologiem gdy uczestniczy przy badaniu cipki bo są i takie badania ginekologiczne ....To był wstrząs. Nie tak miało wyglądać badanie, które i tak do przyjemnych nie należy. Ona - na fotelu ginekologicznym z rozchylonymi nogami, on - stojący pomiędzy nimi w opuszczonych spodniach. Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/magazyn/art/5393042,badanie-u-ginekologa-lekarz-rozpial-rozporek,

Gość gość
23.24 zwykłe prowo. Dlaczego poza lekarzem jako dziewica po co chodzić do ginekologa? ?? Dopiero gdy jesteś w ciąży chodzisz i to z mężem na badanie by cię nie bzyknął.