Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mała księżniczka 18

Nie wiem co do niego czuje..

Polecane posty

Gość Mała księżniczka 18

Zacznę od że jestem z chłopakiem już 7 miesięcy no i spoko było przez 3 miesiące potem zrobiliśmy sobie przerwę przez miesiąc bo kłóciliśmy sie non stop i on nie wiedział czy czasem nie kocha innej nie gadaliśmy przez ten czas i żadne z nas nie miało kogoś innego, Ja chciałam strasznie znów z nim być i żeby było jak wcześniej, zaczęłam z nim pisać i się lepiej dogadywaliśmy znajomi wzięli nas na 3 dniowy wyjazd na ferie tam sie zeszliśmy i było wszystko w porządku do tego czasu gdy ja nie wiem co mam ze sobą zrobić, kochałam go cały ten czas przez tą przerwę itd. A od jakiś 2, 3 tygodni nie wiem co do niego czuje, zależy mi na nim i jest dla mnie ważny ale nie wiem czy go kocham czy nie.. Nie mam pojęcia jak sobie to uświadomić czy zrobić sobie kolejną przerwę czy zerwać chociaż tego nie chce zresztą sama nie wiem, nie chce żeby przeze mnie cierpiał bo wiem że teraz mnie bardzo kocha i sie stara o nasz związek.. Ostatnio jak rozmawialiśmy zaczęliśmy myśleć czy na pewno do siebie pasujemy :( Oczywiście jako ja baba sprawdziłam sobie horoskop partnerski :D i pisali tam że nie pasujemy do siebie że ciężko będzie nam stworzyć coś trwałego, ja chyba wzięłam to do siebie i za dużo myślę, nie mam pojęcia co robić ? może ktoś mi pomóc ? :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować