Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabieg na twarz dla mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Drogie Panie, z pewnością znacie się na tym lepiej - jaki zabieg pielęgnacyjny na twarz będzie dobry dla faceta? Czuję, że moja skóra powinna być jakoś odżywiona, ale nie wiem co się stosuje. Tylko żeby nie bolało, bo jak wiadomo - mężczyźni gorzej znoszą ból... ;-)

Gość gość
Podbijamy. Mnie też to dotyczy

Gość gość
i zaraz bedzie spam jakiegos kremu albo kliniki haha

Gość gość
Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja

Gość gość
Coś dla odmiany :)

Gość gość
Ja chodzę sobie na takie zabiegi. Skóra zadbana i młodziej się wygląda. :-)

Gość gość
Nie ma uniwersalnych zabiegów dla mężczyzn, każdy może mieć inną skórę, więc najlepiej udać się do gabientu kosmetycznego, gdzie kosmetolog obejrzy skorę i odpowiednio dobierze zabieg. W Poznaniu polecam gabinet Beauty Premium na os. Tysiąclecia do którego chodzę od dłuższego czasu, a od niedawna także mój narzeczony. W sierpniu mamy ślub i musimy mieć nieskazitelne twarze :)

Gość gość
Kobiety rodzą dzieci i nie biadolą chociaż wiadomo, że poród jest bardzo bolesny. Mogę Ci polecić laser frakcyjny CO2. Będzie bolało, ale chyba nic Ci się nie stanie jak trochę pocierpisz :)

Gość gość
a może coś z oferty zabiegów http://silvanspa.pl/pakiety/? Byliśmy z moim ostatnio, mają spa i agroturystykę więc przy okazji można nieźle wypocząć i cała gama zabiegów dla Panów też.

Gość Anka_89
Albo zrobić sobie maseczkę na twarz :) Mogę polecić maseczkę z niebieskiej glinki syberyjskiej Rapan beauty :) W połączeniu z roztworem z soli jeziorowej Rapan beauty powstanie Ci miękka pasta którą można nakładać na twarz na 15 minut:) Silna reminalizacja, oczyszczenie, odświeżenie :) o produktach Rapan poczytasz na www.rapanbeauty.pl a produkty dostępne są na www.sklep.cobest.pl