Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to że nie lubię współpracy z ludźmi świadczy o tym że jestem ograniczona?

Polecane posty

Gość gość
Robiłam ten test parę razy w życiu, raz mi wychodziło INFJ, raz INTP...

Gość gość
nie.

Gość gość
każdy potrzebuje innych ludzi a jak ktośtwierdzi inaczej jest psychopatą..

Gość łoło
A ja cię rozumiem. Sama też wolę pracować indywidualnie, zdać się na siebie i własne umiejętności i doświadczenie. Kiedyś pracowałam na takim stanowisku, właściwie 2 razy - w zawodzie i poza nim, że moja praca była jakby "cegiełką" wśród pracy wielu innych ludzi, albo inaczej, była jednym z ogniw w łańcuchu takiej pracy. Termin wykonania moich zadań zależał od terminów skończenia czegoś przez kogoś innego, więc jeśli dostawałam projekt/umowę itp, z opóźnieniem, to z kolei ktoś po mnie mógł mnie obarczyć winą za to. Mimo że dogaduję się z ludźmi bez problemu, to jeśli chodzi o pracę, tamta była dla mnie katorgą. Ja też lubię zawierzyć sobie i brać odpowiedzialność zarówno za swoje sukcesy, jak i porażki. Obecnie pracuję też w zawodzie, ale projekty robię sama i moja praca w niewielkim stopniu zależy od kogokolwiek, choć wymaga kontaktu i konsultacji z innymi/z klientami. Dodam jeszcze, że praca z ludźmi absolutnie mi nie przeszkadza, o ile nie ma tej zależności przyczynowo-skutkowo-organizacyjnej. Porównując: nie chciałabym np. pracować jako przewodnik wycieczki, znosić fochy turystów, czekać na nich, gdy się spóźniają, rozwiązywać ich spory itp. chciałabym: np. jako grafik w agencji reklamowej - dostaję zlecenie, wiem, co mam zrobić, wiem jak, mam narzędzia do tego niezbędne, mogę konsultować swoją pracę np. z copywriterem, korektorem itp., ale generalnie jestem sobie panią:) A mogę wiedzieć autorko jaki kierunek studiujesz?

Gość gość
gość 2016.03.26 każdy potrzebuje innych ludzi a jak ktośtwierdzi inaczej jest psychopatą I Jesteś debilem ktory nie wie, na czym polega psychopatia.

Gość gość
daj se pognieść cycki;-)