Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćut

Wesołych Świąt SKARBIE...

Polecane posty

Gość gośćskarbek
Czy chcesz mi powiedzieć że ja też sobie coś tylko uroiłam??

Gość kicając wiosną
ut czy Ona tez za Tobą tak tęskni?

Gość gośćskarbek
Nie wiem jak On ale ja tęsknię..bardzo.,nieyobrażalnie wręcz.

Gość gość
tak skarbek , sisi , sylwia UROIŁAŚ SOBIE! spadaj już w końcu bo nie można czytac twoich paranoicznych wypowiedzi ! w koncu ktos doniesie twojemu z******temu męzulkowi co ty tu wypisujesz ! UT nie jest twoim Wojtkiem zrozum to wreszcie paranoiczko !

Gość gość
Tęsknię kochany, nie odezwałes się dzisiaj, choć myślami byłam cały czas przy Tobie. Odezwij się jutro będę czekała. Kocham Cię, choć nawet o tym nie wiesz. Pozdrawiam i dziś już... DOBRANOC!

Gość gośćskarbek
22.59o co Ci chodzi???

Gość gość
o to że ut nie jest twoim urojonym fagasem wojtkiem ! zrozum to wreszcie i przestan do niego pisac

Gość gośćgośćskarbek
Jak mozesz kogos nazywac fagasem.??zero kultury i w ogole nie rozsmieszaj mnie .Nie wiesz kim jestem i o kim piszę to po pierwsze a po drugie to ja wiem kim ty jesteś poznałam po słownictwie!Doniesie???co doniesie??komu dobiesie??hehe . w życiu się tak nie uśmiałam.

Gość gość
ut, widziałeś ją przez święta? co czujesz w takie dni jak te? wyjątkowe, a bez tej wyjątkowej osoby?

Gość gość
Imiona pisze sie z duzej litery.

Gość gość
Jeny leć mu doniesc ,wreszcie chłop bedzie miał powod do rozwodu i bedzie sie mogł zwiazac z ta ktorą kocha bo sisi podobno nie chce dac mu rozwodu.

Gość gość
Gdzieś czytałem że on jej powiedział ze dla takiego jak ten da jej wolnosc ,pewno dlatego że sam chce być wolny.To o sisi ale czy ten temat o sisi to wątpię.

Gość gośćut
dziś ut czy Ona tez za Tobą tak tęskni? x z pewnością... taką Ją stworzyłem... pojawiła się z tęsknoty jakże mogłaby nie tęsknić... co to w ogóle za pytanie...

Gość gośćut
dziś ut, widziałeś ją przez święta? co czujesz w takie dni jak te? wyjątkowe, a bez tej wyjątkowej osoby? x nie... ani w te ani w żadne inne...

Gość gość
ut, Ty kompletnie zwariowłeś? chodzi o tą kobietę z życia realnego

Gość gość
Pozwol odejść tej miłości, ut.

Gość gośćut
realnego?... po tamtej stronie ekranu?... nigdy nie wymieszam tych dwóch światów... a miłość?... odejdzie... jeśli zechce... nie mogę jej tego nakazać...

Gość gość
o tą kobietę, którą spotykasz od czasu do czasu. której unikasz teraz. którą znasz z reala. nie zmyśloną, wymyśloną. Dla kogo właściwie ten temat?

Gość gośćskarbek
Moja miłosc do Ciebie nigdy nie odejdzie bo Jesteś czescią mnie ,cudowną elementarną czescią mojej duszy ktora rozpadła sie kiedyś na dwie połowy po to by teraz się odnalezć..jesli nie w tym życiu to gdzieś tam..gdzieś TAM..wysoko w górze.Amen.

Gość gośćut
23:49... jak to dla kogo?... oczywiście że dla mojej SKARBIE... i dla wszystkich tych którzy się z Nią identyfikują... w jakimkolwiek sensie...

Gość gośćut
kiedyś... na początku prototypem mojej SKARBIE była pewna blondynka... takim wzorcem ze świata realnego... później także pewna brunetka... SKARBIE w idealny sposób połączyła cechy ich obu... stając się tym sposobem moim nieosiągalnym marzeniem... czy jak kto woli urojeniem... i to nic że nic nie mogę Ci dać SKARBIE... przecież Ty i tak nigdy nie chciałaś nic ode mnie wziąść...

Gość gośćut
i niech sobie Słońce spadnie... co przyniesie czas nieważne... co dla siebie mamy tu...

Gość gość parasolka
Moja piosenka for you:-)..swego czasu.Oj nie chciałam więcej niż mogłeś mi dać..a mimo to dałeś mi bardzo wiele..tylko tyle i aż tyle.Dałeś mi mnóstwo ciepła i pozytywnej energii do życia oraz wiary w siebie.Dziękuję.

Gość gośćut
mimo tylu pomyłek... mimo tak wielu granic... a ta?... leci teraz w radiu którego słucham... tamta leciała chwilę wcześniej...

Gość gośćut
chciałbym żebyś zasnęła w moich ramionach... SKARBIE... w gorących ustach słońce... w nocy gwiazdy spadają... o czym myślisz widząc spadającą gwiazdę?...

Gość gośćut
tego chciałeś... czekać na mój znak nadaremnie... tyle Twoich słów w głowie ciągle mam.... tyle pięknych słów...

Gość gośćut
przy świecach... i przy koniaku... przy księżycowej pełni... lubię Jej farbowane rzęsy...

Gość gośćut
tyle było dni... ważne są tylko te których jeszcze nie znamy... tych kilka chwil... byle nie stoczyć się... tych kilka chwil na które czekamy... SKARBIE...

to byłoby wszystko jasne... gdyby nie to COŚ... SKARBIE... to COŚ co ciągle trwa...

Gość gość
gośćut dziś xx czyli owa blondynka przemeniła się w brunetkę ? tylko takie coś daje idealne połączenie obu. jedna kobieta a dwa oblicza..