Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy farbowanie włosy może uszkodzić?

Polecane posty

Gość gość

Czy farbowanie włosy może uszkodzić?

Gość gość
sorry farbowanie włosów oczywiście...

Gość szumnabrzoza
Jak farbujesz za często, albo tanimi farbami to wcześniej czy później włosy zjedziesz. Najlepie iść z tym do fryzjerów, z lepszych salonów np. fryzjer.lublin.pl niech Ci dobiorą odpowiednią farbę i zrobią jak należy, wtedy jak raz na 2 miesiace pofarbujesz to nic się nie stanie.

Gość gość
No niszczy włosy, szczególnie rozjaśnianie. Ale jak farbujesz same odrosty u fryzjera, to nie powinnaś odczuć tych zniszczeń.

Gość vvxxx
Zależy jakimi farbami i czy potrafisz farbować włosy tak jak trzeba. Najlepiej wybrac się do profesjonalnego zakładu fryzjerskiego, jak choćby fryzjer.lublin.pl , jeżeli oczywiście gdzieś w tej okolicy mieszkasz. Nie tylko odpowiednio i profesjonalnie zrobią farbowanie włosów, ale wyjdziesz z piękną modną fryzurką, z której będziesz zadowolona :)

Gość Klaudia

Farbowanie włosów jednak nie jest rzeczą łatwo , trzeba umieć dobrać odpowieni kolor i markę kosmetyków bo nie wszystkie nadają sie do naszych włosów. Ja zazwyczaj chodze do fryzjera i mam ulubioną i bardzo dobrą fryzjerkę w Haidresser w Krakowie Panię Anię Pióro. Jest bardzo utalentona , super mi zawsze dobiera kolor i jak farbuje to kolor mi sie długo utrzymuje na włosach. Mogę ją jak najbardziej każdemu polecić.

Gość Beata

To zależy jakiej farby się używa. Jak takiej z dobrymi składnikami, to nie zniszczy. Ja od lat kupuję cameleo omega i jestem bardzo zadowolona z efektów, moje włosy nie wyglądają jak siano, jak po niektórych farbach

Gość dzallyn

Na pewno najbardziej może zniszczyć rozjaśnianie. Ja kiedyś sobie włosy tak spaliłam. Teraz farbuję tylko u fryzjera i to tylko u sprawdzonego. Jakby ktoś szukał to polecam In Harmony:)

Gość Karolina

Ostatnio farbowałam włosy u bardzo fajnej fryzjerki Ania Pióro hairdresser w Krakowie  i bardzo jestem zadowolona z efektów, bardzo fajnie doradza jaki kolor oraz mam idealnie rozłożony odcien na włosach.