Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Pamietacie, że przestawiamy w nocy zegarki na czas letni :)

Polecane posty

Gość gość
up

Gość gość
Rudy burak

Gość M Martha
Oszkaa,Neptyk ,Piwosz,:))) wesolych ,spokojnych Swiat Wielkanocnych ,mokrego Smigusa Dyngusa-zyczy MMartha do milego uslyszenia po Swietach:))))

gość dziś Rudy burak x Uroiles sobie w tej tepej glowce, nigdy mnie na oczy nie widziales, a co dopiero rozmawiales, zeby to stwierdzic ty pospolity s****wojadzie :D

Obejrzalam dwa razy sie zmeczyles :D przynies sobie gary z kuchni i na nich graj.. dziekuje marto buziole :*

Gość gość
Widać na filmiku

Ja chyba bym chcial grac na sonorze kiedys, bo moich dwoch ulubionych palkerow gra na sonorze, Danny Carey i Gavin Harrison. Choc moj kumpel, na ktorego mowia king of blues jara sie ludwigiem i malymi zestawami jazzowymi

coz jak sie nie jest perkusista albo fanem rocka i metalu to sie nie kojarzy takich firm, firma fender i gibson tez pewno nie wiesz co to jest :D

To firmy z gitarami. Ja gdybym nie umial grac na perkusji, to niestety bylbym zmuszony do pracy w korpo albo w innym syfie, ale umiem i jestem bebniarzem, wiec jestem wolnym czlowiekiem i czekam na swoja chwile ;)

ja ci dobrze zycze obys spelnił swoje marzenia o ile odszczekasz ta szlore ktora mnie nazwales :D

i to jest piekne, bo muzyke kocham i to moje zycie jest, a grac na perkusji nauczylem sie samemu, nikt z moich rodzicow w to nie ingerowal, to byla moja decyzja kiedy gram, w pierwszej kapeli bylem jak mialem 11 lat, oni mieli po 16-18. To jest jedyna rzecz, do ktorej nie potrzebuje rodziny, bo jestem samowystarczalny, do czego innego potrzeba czyjejs pomocy, np. matki ale ja mam mozg i umiejetnosci, i sam sobie rade dam i czuje sie ze soba najlepiej w swoim towarzystwie. Wiec ci co gadaja, ze jestem na utrzymaniu matki, to sie osmieszaja, leczylem sie psychiatrycznie, ale to tylko dlatego, bo nie moglem normalnie sie porozumiewac z ludzmi, a mozg i ja zostal ten sam. Jak ktos mnie chce jeszcze osadzac i wyzywac epitetami, to niech sie lepiej zastanowi, bo ja mam przyszlosc, a wy macie terazniejszosc.

Gość gość
z jesieni dvpy średniowiecza se wiosne robita, faktycznie ćpacie tutaj tylko