Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i czuję się bardzo samotna

Polecane posty

Gość gość
up

Dziewczyny, jak chcecie kogoś poznac to musicie działać, Owszem są pary i małżeństwa z Internetu, ale nie jest on miejscem do tego stworzonym. Podstawą jest bliskość, kontakt głosowy i wizualny z drugą osobą.

Gość gość
Łatwo powiedzieć.

Gość gość
Ja, 31, tez samotna, ale jak widze i niektorzy tutaj pisza, ze to ostatni dzwonek na poznanie kogos, to mysle ze to prawda i rece mi opadaja i sie odechciewa wszystkiego. Poza tym mysle tez, ze mialam jedna milosc w zyciu, skoro z nim nie wyszlo, to z nikim juz.

Gość gość
A paznokcie muszą być różowe, czy mogą być krwistoczerwone? :P

Gość gość
le tam to zależy do czego szukasz,bo jak do seksu to w internecie raz dwa trzy znajdziesz, miałam założoną fotkę i wszyscy pisali ładna, mila ale każdy proponował mi tylko seks i każdy patrzy na mnie tylko jako na obiekt pożądania i nic więcej, a to mnie nie interesuje, internet odpada a ty jak chcesz to tak szukaj, ciężko poznać wartościowego człowieka, bo mężczyźni patrzą żebyś miała duzo pieniędzy, tak samo kobiety patrzą by mężczyzna miał samochód, pieniądze, pytanie kogo chcesz poznać, bo jak na seks to bardzo szybko, a do życia, związku przyjaźni ciężko, jak dla mnie bardziej się liczy dobra przyjaźń, od byle jakiej miłości ,ale i tak jestem na straconej pozycji, bo nie mam już 20l.

Gość gość
duzo pieniedzy i duze cycki