Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajo000

Recepta na sukces gospodarczy Polski jest prosty

Polecane posty

Gość gość
Cwelu od dobrobytu i wy jako świadkowie obejrzyjcie 7 minutowy filmik germany Poland Frankfurt Rzepin youtube

Gość gość
Przecietna pensja w Polsce w gospodarce narodowej to cztery tysiące złotych brutto czyli 3200 netto 70 procent Polaków zarabia od dwóch tysięcy dwieście zł do dwóch tysięcy czterystu jest jeszcze becikowe i od pierwszego kwietnia ma być pięćset złotych na dziecko x to wszystko jest w twoich popisiorowych snach tępego naiwniaka

@ 15:58 Jakim trzeba być kretynem, żeby wierzyć w bajkę o 4000 przeciętnej pensji w Polsce... Niektórzy już mają tak sprane łby telewizyjną propagandą, że nie ma już chyba dla nich ratunku. Ta sami z reklamami - w kółko weź kredyt, zażyj tabletki, weź kredy i tak w kółko... A później takie mamy skutki rycia beretów: http://topmejt.co.uk/polacy-to-lekomani-zjadamy-ogromne-ilosci-farmaceutykow/

@ 15:58 Jakim trzeba być baranem, żeby wierzyć w bajkę o 4000 przeciętnej pensji w Polsce... Niektórzy już mają tak sprane łby telewizyjną propagandą, że nie ma już chyba dla nich ratunku. Ta sami z reklamami - w kółko weź kredyt, zażyj tabletki, weź kredy i tak w kółko... A później takie mamy skutki rycia beretów: http://topmejt.co.uk/polacy-to-lekomani-zjadamy-ogromne-ilosci-farmaceutykow/

Oczywiście na portalu na kobiet nie było ŻADNEJ, która wypowiedziałaby się na ten temat :) Widać, że kobiety mają w d.pie ekonomię i interesują się jakże ważnymi sprawami typu czy chłop bez Mercedesa to nieudacznik.

Gość gość
To nie propaganda tylko prawda rozumiesz to? ? Polska to kraj wysoko rozwinięty i bogaty czy tobie się to podoba czy nie i jak nie było becikowego oraz pięćset złotych na dziecko to było źle jak wprowadzili dalej źle czego wy jeszcze chcecie i wiesz że w 8 milionowym nowym Jorku jest 56 tysięcy bezdomnych a w 38 milionowej Polsce tylko 31 tysięcy bezdomnych dane GUS Eurostat dla polski a dla USA US CENSUS BUREAU A NAMYSŁÓW TO MIASTO POWIATOWE W WOJEWÓDZTWIE OPOLSKIM W POWIECIE NAMYSŁOWSKIM MA 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest TAM Browar namysłów znane Piwa z

Gość gość
Znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar rycerskie namysłów pils kuflowe namysłów jest 40 km od Opola i 60 od Wrocławia a polska jest wysoko rozwiniętym krajem czy to się tobie podoba czy nie i obejrzyj 7 minutowy filmik germany Poland Frankfurt Rzepin youtube ten gościu pisał że polska autostrada jest zła jasne na tym filmiku widać że jest lepsza od niemieckiej

Gość gość
Oczywiście na portalu na kobiet nie było ŻADNEJ, która wypowiedziałaby się na ten temat usmiech.gif Widać, że kobiety mają w d.pie ekonomię i interesują się jakże ważnymi sprawami typu czy chłop bez Mercedesa to nieudacznik. x zdarzają się całkiem kumate i rozgarnięte zwolenniczki wolnego rynku tylko jest ich niewiele

Gość gość
Nie wierzysz że polska to wysoko rozwinięty kraj to wpisz sobie wskaźnik rozwoju społecznego Human development Index 2015 oraz polska krajem wysoko rozwiniętym oraz polska uniknęła pułapki średniego dochodu oraz raport NBP Polacy bogatsi niż Niemcy oraz wskaźnik percepcji korupcji wskaźnik wolności prasy 2015 wskaźnik demokracji Actual indywidual consumption oraz autostrady w Polsce na tle UE polska w czołówce wpisz sobie płaca minimalna w Polsce na tle UE to rozwieje twoje wątpliwości i wpisz sobie opieka medyczna w Polsce na tle UE ps mam nowszy ranking o opiece medycznej

Gość gość
I sajo poczytaj sobie jeszcze raz o pensji 4 tysiące to tylko średnia brutto i netto ja ci napisałem ile procent Polaków zarabia tyle i tyle poczytaj bo nie doczytałaś i ta średnia jest prawdziwa widać że się nie znasz i nie wiesz jak się średnią liczy

Gość gość
dziś ty lepiej naucz się najpierw ortografii lub wróć do szkoły podstawowej :)

Gość gość
I obejrzyj germany Poland Frankfurt Rzepin youtube

@16:31 Najpierw dowiedz się, jak wylicza się średnią i przede wszystkim idź do pracy (poza Warszawą) i przekonaj się, czy rzeczywiście większość zarabia 4000 brutto. Bliższa prawdy jest MEDIANA zarobków w Polsce.

Gość gość
Gość 15:25 skąd wziąłeś dane że w chinach koszty utrzymania są dwudziestokrotnie niższe niż w Polsce ja sobie to sprawdziłem i nijak ma sie do tego co ty piszesz czemu ty mi takie bzdury wciskasz wpisałem sobie ceny w chinach a w Polsce i co? W Polsce jest nieco taniej poczytaj sobie ceny podstawowych produktów w Polsce i chinach oraz ceny w chinach miało być tanio a nie jest

Gość gość
Ooo

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
zobaczcie link Frankfurt Rzepin i odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie bo mama już dzwoni na pogotowie

Gość gość
polamalem fotel i wyrwałem drzwi od pokoju - odpiszcie

Gość panna Annaa
a ja to widze inaczej- bardziej realnie Otóż tak- Polacy masowo zaczynają wracac z zagranicy ze względu na wojnę z muzułmanami (oni już teraz wychodzą ze sklepu z pelnym wozkiem a do kasjerki mowią, że Merkel zapłaci wiec to już tylko kwestia czasu, kiedy zacznie się wojna) Powrocą młodzi, ambitni Polacy z kieszeniami pelnymi pieniędzy wiec rozruszają gospodarką Przestaniemy też być niemiecką kolonią, bo Niemiec już nie ma

Gość gość
dziś Wrócą do Polski gdy zaczną rządzić KUKIZ z KORWiNem. PO, PiS i reszta lewactwa powinna wylądować w śmietniku historii.

Gość gość
ja piszę z Niemiec. za 4000 brutto (900€) to żaden, żaden Niemiec nie przyjdzie do żadnej roboty. Wyjechałem z Polski w 2014, zarabiałem 6200 brutto, tj. około 4000 Pln netto. Wrócę jak zarobki wzrosną trzykrotnie, czyli nidy. Jest mi smutno z tego powodu :( pozdro