Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci sami nie wiedzą czego chcą

Polecane posty

Gość gość
InterferonAlfa Nie zgadzam się z tobą, to czy kobieta się podoba czy jest z nią o czym rozmawiać, czy jest chemia, czy mamy podobne zainteresowania to można stwierdzić na pierwszych randkach. A faceci którzy z premedystacją umawiają się na kolejne randki i to jeszcze sprawiają wrazenie zainteresowanych to jest zwykła podłość.

Gość gość
Oj, przestańcie już mężczyźni usprawiedliwiać waszych kolegów w za krótkich portkach, prawda jest taka, że naprawdę wielu mężczyzn kłamie/zachowuje się tchórzliwie/niedojrzale, i potem zwalają winę na kobiety. Jakbyście byli, jak to się wysławiacie, bardziej szczerzy i bezpośredni, to byłoby prościej :P. Jak chcecie seksu, to nie zapraszajcie kobity do restauracji i do rodziny, no błagam ja was bardzo

dziś oni nie udaja zainteresowanych ONI SA ZAINTERESOWANI. do czasu. do czasu az znajda w Tobie wady... tylko ze oni nie sa jak romantyczne kobiety ze takie testy przeprowadzaja przed seksem zazwyczaj najwiecej wad rzuca sie w oczy po tym jak sie z kims przespimy, dlatego tez kobiety ten moment dlugo odwlekaja (zazwyczaj)

Szczerze to jest to czym sie faceci i kobiety roznia... Kobieta nie popelni tego bledu i nie pojdzie do lozka z facetem, ktorym nie jest JAKOS zainteresowana Facet nie popelni tego bledu i nie pojdzie do lozka z kobieta przy ktorej nie dojdzie

Gość gość
InterferonAlfa Mi się to nadal kupy nie trzyma, wychodzi na to że to są świetni aktorzy bo tak grać to powinni dostać oskara. Czy naprawdę chce wam się kobietę którą chcecie tylko zaliczyć zapraszać na wielogodzinne romantyczne randki, zabierać w rodzinne strony, wydawac po 100 zł za kolację kiedy pełno panienek co wskakują do łózka po pierwszej randce.

Gość gość
no właśnie, mało to logiczne albo są tak mało ogarnięci, że nie kumają, że można inaczej :D

Gość gość
Tak czytam ten topic i jakbym o sobie czytal. Ale nie bede sie wypowiadal gdyz nie ma to sensu, bo znajac troche to forum to zaraz mnie jakas kafeterianka zbluzga i zwyzywa.

Gość gość
21:45 no napisz nam proszę czemu tak robicie bo ja tego zupełnie nie rozumiem

Gość gość
dupki nie faceci

Gość gość
Znam taka dziewczyne 30 lat, bardzo ladna, wyksztalcona i inteligentna, kobieta na wysokim poziomie. Pomimo tego byla sama. Jej kolezanka powiedziala mi, ze ona mocno przezywa to, ze nie ma faceta bo wszyscy ktorzy do niej startuja sa jacys nieudani. A ze ja polubialem to zapraszalem ja czesto do drogich restauracji, kupowalem kwiaty, prezenty. Przyznaje ze podobalo mi sie to ze jak gdzies z nia szedlem to wszyscy faceci sie na nia gapili bo naprawde dziewczyna robi wrazenie. Widac bylo ze lubi ze mna czas spedzac, zawsze sie cieszyla jak ja gdzies zabieralem z soba. Pozniej przez 2 -3 miesiace sie nie odzywalem. Po przerwie znowu sie z nia umawialem. Bylo tego kilka powodow, po pierwsze widzialem jak duze ona ma powodzenie a mimo tego nie ma nikogo, wiec pomyslalem ze ona chce byc singielka a ze mna spotyka sie towarzysko zeby milo spedzic czas. Po drugie mialem fajna kolezanke a znajac zycie wiedzialem ze pojscie do przodu moze to zniweczyc. Po trzecie nie wiedzialem samemu czego chce, mialem juz mysli zeby sie z nia zwiazac, zreszta ona chyba dawala mi znaki ze jest zainteresowana, ale pozniej sobie myslalem sobie ze moze lepiej zeby zostalo jak jest. Tak to sie ciagnelo z 2 lata az wkoncu pewnego razu nie chciala sie umowic a jej kolezanka powiedziala mi miedzy wierszami, ze ona potrzebuje faceta a nie kogos kto nie wie czego chce. To tak w skrocie..

Gość gość
22:19 2 lata zwodziłeś dziewczynę która dawała ci znaki ze ejst zainteresowna? Zrywałeś kontakt na dwa, trzy meisiace?? Nie nie nadal tego nie rozumiem. Powiedz mi czy ty byłes w jakimś związku czy boisz się związków bo to co piszesz jest co najmniej dziwne.

Gość gość
Poza tym jak można zerwać kontakt na dwa miesiące po czym odezwać się ponownie i mącić dziewczynie w głowie? czy wy macie serca?:-(

Gość gość
To bylo nawet ponad 2 lata. Tak bylem wczesniej w zwiazku. Ja jej nie zwodzilem, wyjasnilem w powyzszym poscie wszystko w miare dokladnie.

Gość gość
Zwodziłeś.

Gość gość
Nie zwodziłes a zabierałeś na kolacje, kupowałeś prezenty, zapraszałeś na randki? CZy wam facetom sprawia frajdę granie na uczuciach kobiet?

Gość gość
napradę trzeba dziewczyny bardzo uwazac

Gość gość
Im jestem starsza, tym częściej dochodzę do wniosku, że faceci powinni się umawiać z facetami, chcą szybkiego seksu mieliby to, nie chcą zobowiązań mieliby to, gacie uprałaby mamusia i git, o piłce by sobie pogadali, mecze pooglądali, piwo wypili, Kiedyś byli trochę inni mężczyźni ....