Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zalety związania się z prawiczkiem? Są tu Panie, które związały się z kimś takim

Polecane posty

Gość gość

Coś pozytywnego teraz!

Gość gość
Ale tu nie ma niczego pozytywnego. Dwa razy związałam się z prawiczkiem i obaj mnie zdradzili bo stwierdzili że jeszcze nie zakosztowali życia

Gość gość
Każdy facet kiedyś był prawiczkiem i większość z nich straciła prawictwo w związku, więc temat idiotyczny.

Gość gość
Ja bylam z prawiczkiem. Facet ma do mnie sentyment terax bo bylam jego pierwsza

Gość gość
jestem z prawiczkiem od 5 lat, tzn był teraz juz nie jest :)..wszystko pieknie tylko nie wie jak sie *******.raczej zwiazek sie rozpadnie

Gość goś1234567
Mój mąż był prawiczkiem jak mnie poznał. Ja już dziewicą nie byłam. Z perspektywy czasu mogę powiedzieć, że żałuję, że wzięłam prawiczka. Powód. Zaczęło się wypominanie. I jest coraz gorzej:-(

Gość gośćhjkk
mi tez facet wypominał mimo ze kupe czasu byłam mu wierna,rezygnowałam ze znajmosci,zamknęłam sie na innych ludzi,on tego nie docenił,po tych latach bycia lojalną wypomniał mi przeszlosc o której ja usilnie probowałam zapomniec,teraz widze ze nie warto było byc ok ,nie wzięłabym juz drugi raz kogos niedoswiadczonego nie dlatego ze będzie kiepski w łózku ale dlatego zeby mi nie wypominał tego czego nie da się juz cofnąc,*****cza tez bym nie wzięła zresztą

Gość gość
Zaleta jest taka, że w seksie się uczy wszystkiego ode mnie i jest tak jakbym chciała, ale niestety dopiero jak się nauczy co i jak, sam mało pomysłowy w tej dziedzinie. :) za to czego ja nie zrobię to zadowolony, a ja też super doświadczona nie jestem ;)

Gość gość
mój prawik był ,od 10 lat razem,bardzo zdolny i ognisty,najlepszy ze wszystkich ,a troche nagrzeszylam zanim go poznałam,ma fiola na moim punkcie ,z nikim innym nic nie sprawdza,uwaza ze musi mnie pilnować chociaż to nieprawda :-) jak wasi prawiczkowie się nie rozkręcili to zimne ryby a wy tez same do d**yy

Gość gość
Królowa śniegu nie rozkręci mężczyzny nawet doświadczonego. Brak doświadczenia to nie problem. Problemem jest bierna i zimna partnerka.