Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lampiarka

Czemu ludziom brzydkim jest tak ciężko?

Polecane posty

Gość gość
brzydkie kobiety są najlepsze na żonę i jeśli są małomówne to już ideał . Po za tym są wierne i pracowite. Takiej kiedyś szukałem .

Gość gość
dla jendego bedziesz brzydka dla drugiego piekna tak juz jest

Gość gość
daj fote

Gość gość
Słuchaj jestem kosmetologiem jak chcesz zasięgnąć fachowej porady na temat twojego stanu cery i pomocy w dobraniu pielęgnacji , daj znać . Podam Ci maila. Powiem Ci ze nikt nie ma idealnej cery , każda kobieta ma cos przebarwienia , naczynka , blizny , wypryski .... Ale one poprzez odpowiednio dobrane kosmetyki , zabiegi , używanie systematycznie peelingów , kremow , masek ,tworzą tak zwane płótno na którym mozna wymalować cos pięknego ! Nie mow proszę ze kosmetyki nie działają , w tych czasach , przy tak zaawansowanej technologii nie trzeba wydawać 500 zł na krem , który rozjaśni przebarwienia . Moim zdaniem , wyglądać brzydko w tych czasach to wynik lenistwa , przy odrobinie chęci , poszperacia w internecie , mozna duzo sie nauczyć , począwszy od odpowiedniej pielęgnacji do postaw makijażu. Jeśli chodzi o dietę to nie musisz wydawać kasy na dietetyka siłownie , czy nawet buty . Masz Ewę Chodakowska , ona wrzuca darmowe jadłospisy , bardzo smaczne . Mie musisz jej ćwiczyć , z nadwaga mozesz nie podołać i sie zniechęcić , poskacz na skakance w domu, idź na spacer . Zmień nawyki żywieniowe , mieszkasz z rodzicami i ja wiem jak mamy gotują, tluse sosy , smażone itd. Jedz ziemniaki , kilogramami jak chcesz tylk upiecz je w piekarniku , bez dodatku tłuszczu , zero ! Pij ocet jabłkowy rano z przegotowana woda , lub z cytryna , zmiejszy Ci to apatyt . Jedz grejfruty , ananasa , pij duzo wody , zielonych herbat i bądź systematyczna . Nikt Ci nie każe Byc fit trenerka , ale przestan jeść biały chleb z masłem i szynka ! Zrob sobie smoothie z owocow .....

Gość gość
Ja wiem ze widzisz ludzi na ulicach , co jedzą batona i sa szczupli , ale oni maja tzn zdrowy rozsądek ! Wypisz sobie co zjadłaś w ciagu ostatnich 2 dni ... Ja niw mowię ze ja nie jem słodyczy , zdarza mi sie , ale im rzadziej po nie sięgam tym rZadzisj mam na nie ochotę ! Cukier uzależnia . Nie mowię tez ze nie wypije alkoholu bo ma kalorie , ale umiar ,to chyba taki złoty środek . Jeśli 1 dnia zjem pizze , 2 Hamburera , 3 pizze itd to po tyg bedzie to widać , jak zjem to 1 a następnego dnia zaczynane dzien od owsianki, owocow , sałatki itd to nic mi sie nie dzieje i cieszę sie dobra figura . Wiem ze lepiej sobie wmawiać , a bo w mojej rodzinie wszyscy grubi , a myślisz ze te. Wszystkie szczupłe dziewczyny nie musza sobie czasem czegoś odmawiać ?! Ze czasami tez im sie niechce poćwiczyć ? Moja siostra wyleczyła sie z trądziku jedząc awokado . Systematycznie .

Gość pasja81
Nie ma ludzi brzydkich tylko są nie zadbani ;/ wiem to po sobie jak zapuściłam się do wagi 90kg 168cm to wyglądała okropnie brzydko było mi ciężką to prawda ludzie się śmieli ,czasami wyzywali nie było miło ale wzięłam się za siebie zrzuciłam te kilogramy dzięki swojej determinacji,regularnym posiłkom,bieganiu 3x w tygodniu plus suplementacji Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl