Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak albo Nie

Zakaz aborcji HURRRRAAAAAAAA

Polecane posty

Gość Tak albo Nie

Niech zostanie wprowadzony zakaz aborcji bo ci co dokonują aborcji nie mają trzezwego myslenia. Oglądnijcie sobie jak wygląda dziecko po aborcji. Niech Wam sie myślenie zmieni.!!!

Gość gość
wow.... posrałam się z wrażenia

Zakaz aborcji z tytułu "bo takie mam widzi mi się" - jestem zdecydowanie na TAK. Zakaz aborcji w sytuacji choroby nieuleczalnej dziecka, gwałtu lub ciąży zagrażającej życiu matki. To sa sytuacje, w których kobieta POWINNA mieć wybór.

Gość gość
No jak wyglada płod w 10tc po aborcji?? Mi to dziecka nie przypomina. Ba! Nawet w 20tv cieżko to nazwać noworodkiem a nazywa sie wcześniakiem. Ciesz sie idiotko ze bedzie jakis głupi zakaz wydany przez zahukanych kretynow-podniosą Ci podatki (bo ktos musi utrzymywać te dzieci) to moze wtedy pomyślisz ze to nie jedynie słodkie bobasy a nieuleczalnie chorzy w dodatku skazani do końca swoich dni na łaskę bądź nie obcychx ludzi.

Gość gość
no dobrze niech zakażą aborcji i co ci to da jak i tak ta co bedzie chciała to usunie, wiec co sie tak grzejesz :o

Gość gość
Ciesz sie idiotko ze bedzie jakis głupi zakaz wydany przez zahukanych kretynow-podniosą Ci podatki (bo ktos musi utrzymywać te dzieci) xxx To tak nie działa. Kto utrzymuje te dzieci? Rodzice, często same matki, bo tatuśkowie się zwijają i odchodzą w siną dal. Poczytajcie różne blogi i strony fundacji, jak rodzice muszą żebrać o każdą złotówkę na swoje chore dzieci. Te dzieci interesują polityków i mohery póki sie nie urodzą. Potem i one i ich rodzice są zostawiani sami sobie. :(

Nie masz się z czego cieszyć. Jest to dziwne posunięcie, bo z jednej strony zachęca sie do prokreacji, a z drugiej proponuje takie prawo, które ubezwłasnowalnia kobiety od chwili zajścia w ciążę i traktuje się je jak inkubatory. Nie chce rodzić w takim kraju, w którym w sytuacji zagrożenia życia będą mnie traktować jako coś, co ma za wszelką cenę urodzić.

Gość gość
Nie mam w planach dzieci ani ciąży, więc problem niejako mnie nie dotyczy. Zawsze jednak mogę (odpukać) zajść w ciążę z gwałtu, więc cieszę się, że w razie czego będzie mnie stać, aby wyjechać na Słowację.

Gość gość
Niech autorce urodzi się dziecko w 8miesiącu z niewyleczalną chorobą serca i płuc ! Umiera po 2 dniach huuuuuuuuura!!!!!!!!Bo zamiast wykonać aborcje zakazali jej...teraz cierpi podwójnie bo zobaczyła już dziecko

Gość głos jaha
dokładnie!!!!!!!!! Koniec z mordowaniem dzieci przez niestabilne umysłowo kobiety!Jeszcze 500 zł dostaniecie na to dziecko, żyć nie umierać!Za dobrze będziecie mieli a nie zasługujecie oj nie.

Gość dobrze poinformowana
Popieram. Aborcja powinna być bezwzględnie karana surowym więzieniem i zakazu kontaktu z dziećmi na okres co najmniej 10 lat!