Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

41 letni prawiczek totalna porażka

Polecane posty

Gość gość

Jestem 41 letnim prawiczkiem czuje sie jak c***a co mam zrobic

Gość gość
Idź do prostytutki zj***e

Gość CzwarteImperium
Był taki film "Czterdziestoletni prawiczek"...😴

Gość gość
no i?

Gość CzwarteImperium
No i ożenił się. 😴 Pytanie dlaczego ktoś do 40-ki wstrzymał się z kopulowaniem. ;)

Gość gość
Może ma zasady i chciał, żeby jego prawictwo było prezentem dla wyjątkowej kobiety,którą zdecydowałby się poślubić?

Gość CzwarteImperium
Czy ja wiem. Po co takie zasady? Dla kobiety chyba ważniejsze jest żeby facet był życiowo zaradny, ciepły, pociągający, ogier w łóżku, który ją rozpali. Co to za prezent prawicto? było i poszło. A potem być może niedopasowanie seksualne. Seks jest dla ludzi. Ludzie zaś próbują wbić go w jakiś dziwny kodeks.

Kolejny, dla którego wyznacznikiem poprawnie przeżytego życia jest seks... Jak masz z tym problem i czujesz się totalnym wrakiem faceta a Twoje życie legło w gruzach z powodu tego, że jesteś prawiczkiem to idź do prostytutki i zmień swoje życie na "lepsze"... Nie ogarniam po jakiego grzyba się użalasz na forum z tego powodu? To Twój problem a przynajmniej jest to dla Ciebie problemem z tego co widzę, więc zacznij działać, a nie smęcić jaki to jesteś biedny... Liczysz, że któraś kobieta czytająca ten wpis się nad Tobą zlituje i pójdzie z Tobą do łóżka aby odmienić w ten sposób Twoje życie? Paranoja... taki stary a taki głupi...

"Pytanie dlaczego ktoś do 40-ki wstrzymał się z kopulowaniem." Myślę, że czekał na kogoś takiego jak Ty.