Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o 50, 60 latkach ubierajacych sie jak 16latki

Polecane posty

Gość gość
ale jesli taka np 60 latka za mlodu uwielbiala cekiny i oczojebne aplikacje to w pewnym momencie powinna wyczuc ze jednak czas zmienic garderobe , niestety te panie mysla ze czas sie ich nie ima i paraduja w topiku z napisem i"m a bad girl and bad girls do bad things

Gość gość
18:06 rozwaliło mnie jak ostatnio moja teściowa ze sporą nadwagą (ta od sukienki a la burleska) przywdziała bluzkę z napisem na pół ciucha SEX i dalej do wnusia bawić wnusia :) sam SEX

Gość gość
ha ha ha

Gość gość
a ja lubię babki na luzie. Prowadzę zajęcia na U3W, same emerytki, ale jakie sprawne. 70 km na rowerze to dla nich pestka. Nie data urodzenia ma znaczenie, ale świadomość, że wcale nie są gorsze od swych wymalowanych wnuczek. A jak tańczą zumbę! Wiele młodych osób mogłoby się od nich nauczyć pięknych ruchów. Fakt, że czasami założą obcisłe portki, leginsy niczego nie zmienia, one w tym dobrze się czują i w tym stroju są"u siebie", Kocham te cudowne Panie, ileż ciepła, radości, śmiechu wnoszą w zajęcia.

Gość gość
Moja teściowa głównie na sportowo, ma 67 lat, całą zimę jeżdzi rowerem, dzienne minimum to 20 km. Ubiera się w 2 pary leginsów, ale co w tym złego? Ciepło i wygodnie. A Ty młoda osobo masz coś do zaprezentowania innego niż pretensje, co wg Ciebie mają ubrać osoby starsze uprawiające sport? Moja teściowa też od lat 2 razy w tygodniu chodzi na basen, spotkałam się z uwagą, że takich jaskrawych strojów nie powinna nosić. A nosi, bo kupuje tańsze. W ciągu roku zużywa ok 3-4 strojów kąpielowych. e droższe zostawia na czas urlopu, na co dzień tapla się w tych tanich, choć podobno pani doktorowej nie wypada "D

Gość gość
alez nikt nie twierdzi ze starsze panie nie powinny plywac czy tanczyc zumbe lub chodzic na silownie i jezdzic na rowerze , jak najbardziej powinny jak maja sile wigor i ochote ale chyba nie zrozumialas tematu do konca

Gość gość
MOWCIE CO CHCECIE ZE SA FAJNE ZE WYLUZOWANE ALE JAK JA TA KOBIETE ZOBACZYLAM W METRZE TO SIE W PIERWSZEJ CHLILI PRZESTRASZYLAM malo co nie krzyknelam jak odstawila to lusterko, spodziewalam sie malolaty a tu nagle stara pomarszczona twarz i ta rozowa pomadka , to bylo takie wrazenie jak na horrorze jak nagle na ekran wyskakuje jakis potwor mysle jak sobie ja przypomne ze sama w sobie nie byla brzydka kobieta ale zrobila z siebie zenade jedna wielka

Gość gość
WY pilnujcie siebie,bo moze co niektóre stroje maja spasowane do wieku ale ten syf za kanapami,gary na wys.1m ,okna dwa razy w roku myte.Oglądałam stare odcinki na IPLI Perfekcyjną Panią Domu,to wszystkie kandydatki miały tipsy,fryzury ,ciuchy na sobie drogie a w domu można było się przykleić z brudu i bałaganu,syf/kiła. Do tego jeszcze twierdziły ze zdecydowały się zrobć porzadek bo u jednej brzydzą się jesc ,druga mowi ze robi to dla męża ,bo juz wstyd tesciowej ,trzecia ze dziecko choruje z tego syfu.Więc lepiej od siebie zacząc a nie obmawiać innych,.Niech kazdy sie ubiera tak jak uwaza a wam g..... do tego.

Gość gość
20:44 to ty myjesz okna więcej niz 2 razy do roku? ja pier////ole, mieszkasz koło smolarni albo huty katowickej???!!!

Gość gość
Aha dzidzia piernik sie zbulwersowala

Gość gość
piszecie po prostu o niegustownych ubiorach, ktore tak na na starszych jak i na mlodszych wygladaja tandetnie ( cekiny, panterki , do tego topsy, solarka itp). 60latka moze sie ubrac w wiele ciuchow mlodszej, o ile beda eleganckie.

Gość gość
dziś ta dzidzia piernik ma 34 lata,pasuje?????

Gość gość
dziś hi hi hi,ty myjesz rzadziej? to pewnie nie widzisz słońca w lecie. Zapisz sie do perfekcyjnej,przedmowczyni miała rację ,brudasy z tipsami

Gość markierantka
kobieta, kobiecie, kobietą... ech... :(

Gość gość
Ha ha ostatnio były migawki z manify KOD-u -machały transparentami jakieś panie .Krzykliwie, ubrane legginsy itp Zbliżenie na twarze i szok -babcie pomarszczone 60+ . Ale za to jaskrawe oczojebne szminki a u wielu krzykliwa tapeta itp. Ot teraz rozumiem sens "dzidzia piernik" Widać dobrze sie na emeryturkach powodzi niektórym ale w lustro widać nie patrzą ...Najlepsze były dwie w kozakach z jaskrawo-złotymi dodatkami jak z impry uczennic zawodówki z zapyziałej dziury . Dzidzie piernik :)

Gość gość
a mi to wcale nie przeszkadza,natomiast zastanawiam się jakim trzeba byc zalosnym i nie miec wlasnego zycia zeby na okragło sledzic ludzi i zagladac im w gacie?

Gość gość
Co myślę? Że nie mają pieniędzy i nie stać ich na droższe rzeczy ? W wieku 50/60lat nosić tanią sieciową odzież? Smutne ale realne w naszym kraju.

Gość gość
a mi to wcale nie przeszkadza,natomiast zastanawiam się jakim trzeba byc zalosnym i nie miec wlasnego zycia zeby na okragło sledzic ludzi i zagladac im w gacie? x a ja sie zastanawiam jakim trzeba byc kretynem zeby nie moc pojac takiej prostej rzeczy ze jak mieszkasz w duzym miescie , jedzisz zatloczonym metrem autobusem kolejka to mimo chodem widzisz ludzi kolo ciebie i wcale nie musisz nikomu w gacie zagladac a ty rozumiem na miasto wychodzisz w klapkach na oczach jak kon zeby przypadkiem nikogo nie zobaczyc i nie zagladnac nikomu w gacie

Gość gość
to nie kwestia pieniedzy tylko nieswiadomosc uplywajacego czasu plus kicz i brak gustu

Gość gość
"sportowe" babcie są jak najbardziej ok, a te kiczowate dzidzie piernik, no cóż, każdy chyba zna kogoś takiego..

Gość gość
ale oczywiscie ze sportowe babcie sa ok , moja tesciowa ma 73 lata jest wysoka i szczupla , ma dobra kondycje u nich to rodzinne babcia meza konczy 100 lat w tym roku , no wiec moja tesciowa w miare swojego wieku uprawia sport i chodzi na kurs tanca i nie ubiera sie w babcine szare spodnice za kolano ale zawsze ma ladne lekkie wygodne buty spodnie , jakas marynareczke apaszke , sweterek albo albo zwykle sportowe spodnie i t-skirt nie wyobrazam jej sobie w trampkach na koturnie z cekinami w kurteczce ala tirowka i wscieklym makijazu

Gość gość
Dam wam lepsze -koleżanki teściowa (ma koło 60tki) pojechała do Hiszpanii i ...zgadnijcie jaki strój plażowy wybrała :P..haha ! Potem tłumaczyła że Niemki też się tak opalają :P:P

Gość gość
kobiety, ale nikt tu nie jest faszystą... Kto napisał, że wysportowana, zadbana babcia na sportowo czy w gustownym stroju (nie w berecie i chusi albo fartuchu) ne jest ok? Jest ok. Ale jak widzę 60-70-latkę z nadwagą, tłustym berbechem a za to w mini to wygląda to śmiesznie...i te bluzki obcisłe przy takiej nadwadze... nie wiem ja tam jestem estetką i obrzydza mnie jak muszę patrzeć na starą babę która nałożyła na ślub syna sukienkę burdelówkę z piórami i gołymi plerami oraz szpile,wygląda jak karykatura samej siebie. dlaczego niektorzy nie potrafia starzec sie z godnoscia, z uprorem buszują po działach młodzieżowych bo nie umieją się pogodzić z tym ze 20 lat to one juz nie maj ą

Gość gość
jeśli ktoś w wieku 60+ i dalej ubiera się tandetnie i kiczowato to prawdopodobnie nigdy-także jako młoda osoba-nie miał wyczucia stylu,innymi słowy-tak samo żałośnie będzie wyglądać gruba dwudziestka w sukni z piórami jak i gruba sześćdziesiątka w takiej samej sukni i ostrym makijażu

Gość gość
Ja w tym roku w Jastrzębiej górze latem widzialem panią napewno miała 60 lat ,która była w mini. Była pięknie opalona,sandałki,paznokietki na czerwono no przepiekna. Szedłem spory kawałek i ją obserwowałem. Żeby nie szła z jakimś gosciem pewnie to był mąż to bym chyba w tym tłumie padl jej do stóp jak jakiejś bogini. Powiedzialem o tym żonce i uznała że na drugi rok też założy mini a ma 59 lat i fajne nogi i duże cycki

Gość gość
11.07 a może po prostu koleś początki gerotofili ? :P

Gość gość
Ops gerontofili miało być ! I pamiętaj że Polska to nie Uganda i baby koło 60 -niektóre- stać na korekcję cyców :P .

Gość gość
Moja tesciowa jest taka gwiazda. Ma 74 lata. Ubiera leginsy obcisle a rozne kolory czarne fioletowe niebieskie. Na twarzy zmarszczka na zmarszczce no i nie ma sie co dziwic w tym wieku... Uwaga do tego np w lato zolta bluzka na plecach wzor skrzydel taki jak ma doda tatuaz. Do tego trampki albo podroby airmaxow srebrne. Jak ja czasami obserwuje co ona na siebie wklada no to trudno rece mi opadaja. Kiedys chciala byc taka "mlodziezowa" zalozyla bluze z kapturem taka jakas wymieta gruba do tego obcisle leggins no i oczywiscie adidaski miala takie z siatka typowe adidasy szerokie ale takie brudne! Szkoda gadac. Ma bardzo malo wlosow koloru blond tak je maluje i czesto wypala tymi farbami i ma ich coraz mniej nawet jak je wytapiruje to wszystko przeswituje bo sa cienkie. Ech szkoda gadac

Gość gość
Ubierac sie mozna zle i dobrze , ale to kompletnie nie zalezy od wieku, tylko od gustu. Malo to gimbazy ubranej i umalowanej do szkoły jak na sylwestra w remizie? A te łyse dresy takie eleganckie? Tipsiary z solarium? W sumie jednak chyba wiecej mlodszych kobiet niz starszych jest obciachowo ubranych.