Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Księżniczki, które mają jedynaków, bo są ak wykończone jednym dzieckiem. Znacie?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem taka księżniczką :) mam jedno dziecko, choć było bezproblemowe to nie chce więcej bo tak mi wygodnie ;) I kij Ci do tego autorko, zazdroscisz?

Gość gość
w lipcu rodze syna i wiem ze to bedzie moje pierwsze i ostatnie dziecko wlasnie z wygody i w d***e mam co kto o tym mysli. Wole miec czas na porzadne wychowywanie jednego dziecka i w miedzyczasie dbac o zwiazek z mężem niz latac jak nie za jednym to za drugim dzieckiem. I Jeszcze dodam cos zebyscie mialy sie czym bulwersowac - nie zrobie sobie 2 dziecka bo boje sie jak bym wygladala po 2 ciazach, wyglad jest dla mnie na tyle wazny, ze jak juz po porodzie doprowadze sie do porzadku to juz nigdy wiecej nie wpakuje sie w rozstepy, cellulit, przebarwienia skórne i wszystko inne co niesie za soba ciąża. aa i jeszcze jedno mam 21lat i zdecydowalam sie na dziecko w tym wlasnie wieku bo nie wyobrazam sobie robic takiej metamorfozy swojemu ciału w wieku lat 30,40 .. i mam nadzieje ze rodzac tak wczesnie moje cialo swietnie poradzi sobie z powrotem do wczesniejszego wygladu :) a teraz mozecie zaczac kłapać dziobami :) pozdrawiam wszystkie kobiety dla ktorych wyglad i atrakcyjnosc jest rownie wazna co dla mnie i decyduja sie tez na tylko jedno dziecko :)

Gość gość
Do autorki: zaprzęgasz swoje dzieci do pomocy przy młodszym rodzeństwie?

Gość gość
Jane,jak twój jedynak zginie w wypadku,zabije go jakiś psychopata lub w jakikolwiek inny sposób zniknie z twojego życia? Zostanie ci twój wygląd...pustka,pustka,pustka

Gość gość
ty wyżej to dopiero pustka, pustka, pustka....

Gość gość
14:52 ae bzdura! ty sobie popatrz na kobiety uprawiające jakąś aktywność fizyczną, dla osoby zamozapartej i aktywnej brzuch po 1 ciąży może wyglądać tak samo jak po 3 ciążach...kwestia ambicji i silnej woli. Pier...olisz waćpanna trzy po trzy. A wiek 21 zaiste super na pakowanie się w pieluchy. Ja to zrobiłam po studiach. Potem latają takie mamuśki co zaszły w ciążę zaraz po 18tce i pod 40tke ryczące baby co się nie wyszumiały...

Gość gość
23.00 - uważaj z tymi życzeniami! Lubią się spełniać ale...temu kto je wypowiada :classic_cool: