Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś jeszcze ma tak dziwnie?

Polecane posty

Gość gość

Do lesbijek to mógłbym się uśmiechnąć, a na samą myśl o pe‪dał‪owaniu czuję odruch wymiotny. Przecież to to samo? Jestem unikalny dziwak, czy jest nas więcej?

Gość gość
wiekszosc facetow tak ma, normals

Gość gość
jestes p*******m zjebem , dziwak to malo powiedziane

Gość gość
Ja tak nie mam, bo nie mam myśli homoseksualnych jak autor, poza tym mało mnie interesuje kto z kim, bo nie wtrącam się w sprawy innych.

Gość gość
do 13:17 Chodzi ci o to, że normalny powinien potępiać wymysły Safony? Może masz rację, ale jak zmusić samego siebie do uczuć, których nie ma? To tak samo, jakby się upierać "nie parzy mnie" choćby polewali wrzątkiem, albo uśmiechać się z zachwytem w trakcie wymiotowania na widok facetów całujących się z języczkiem pod tęczową flagą. Można im nic złego nie robić, ale powstrzymać wymioty, które same, odruchowo przychodzą?

Gość gość
do 15:24 Ja też nie mam myśli homoseksualnych, ale jest sporo tych, którzy takie myśli ostentacyjnie demonstrują, wcale nie zachowując ich do własnego użytku prywatnego. Dmuchając w trąby nie da rady przekonać sfrustrowanych: "komu się nie podoba, ten nie słucha!". Prawo do publicznego okazywania, że komuś się homoseksualizm podoba jest JEDNOCZEŚNIE prawem innych do publicznego okazywania, że im się homoseksualizm nie podoba.

Gość gość
Żyję na tym świecie już ładnych parę lat i jakoś nigdy jeszcze nie widziałem na mieście facetów trzymających się za rączki i demonstrujących swoją odmienność seksualną. Może mniej szlajaj się po knajpach dla gejów, nie chadzaj na parady, to i przeszkadzać ci tak nie będą. Żaden zdrowy, heteroseksualny facet nawet przez chwile o tym nie pomyśli, a co za tym idzie nawet nie zwróci uwagi na dwóch facetów trzymających się za rączki.

Gość gość
Homofoby maja jakiś problem ze swoja seksualnoscia, skoro az tak ich to razi.