Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostra dupa

lubie na dwa baty a wy dziewczyny

Polecane posty

Gość ostra dupa

Jestem mloda 18 letnia suczka puszczam sie na maxa

Gość Gothic
To normalne. Obecnie większość kobiet tak ma.

Gość gość
jak nie masz chłopaka to super, w końcu przyjemność trzeba czerpać za młodu, a nie jako stara babcia.

Gość ostra dupa
Mam oczywiscie też wymagania kazdy facet z którym jestem nie może za szybko skonczyc takich nie chce .

Gość gość
jak bym cie bzyknął to drugi bat był by ci niepotrzebny

Gość gość
ostra a co powiesz na k***s...ka 17cm dł i obw 17(realne nie zmyślone) chciałabys

Gość ostra dupa
Tak chcialabym takiego kutasa 17 cm to jest to prawdziwy ogier z ciebie

Gość gość
a powiedz mi miałaś takiego w sobie?

Gość gość
jeden debil z drugim ciemniakiem :) urocze

Gość ostra dupa
Tak miałam a co

Gość gość
chciałbym wiedzieć jak było, czy super czy bolało (chodzi mi o obwód 17cm) bo ja słysze ze jak wchodzę to rozrywa. a jak ktoś z internautów uważa że ta rozmowa jest ........... to niech spada

Gość ostra dupa
Jasne że bolało ale tylko na poczatku póżniej było zajebista rozkosz facet był duzo starszy .Nienawidze tylko jednego ciot i prawiczków którzy maja więcej niz 19 lat

Gość gość
Zgodzę się z tobą ostra facet to powinien być facet. Jeżeli się nie podszywasz i piszesz prawdę to jesteś z******ta dziewczyna, która wie czego chce i nie owijania w bawelne. Lubię takie szczere i suczki

Gość gość
szybko konczyc nie moze.. ale masz szambo z piździska tak jak takie mezatki z gang bangów i swingu :D:D:D

Gość gość
a ja kootasa do kibla nie pakuje :classic_cool:

Gość gość
Nie ma szamba z piz.... tylko ma wymagania. Chciałaby żeby fiut był twardy do końca i orgasm czy to dziwne

Gość gość
ma bo daje kazdemu :classic_cool: czy to trudne do ogarnięcia??

Gość gość
Ostra suczko odpisz coś. Lubisz robić loda jak ktoś ma grubego czyli te 17 czy nie mieści się w buzi

Gość gość
Trudne jakby to robiła za kasę to ok, ale łaska lubi seks lubi się bzykac Wiec jest ok. A jak facet bzykac na prawo i lewo to super co nie, więc niech laski tez uzywaja

Gość gosiastopa
Korzystaj z c**y ile sił i olewaj oceny innych, zazdrosnic i zazdrosnikow.

Gość gość
ja też lubię, byłam porządna, zdemoralizował mnie mój pierwszy studencki chłopak. Zdawałam sobie sprawę, że to taki doraźny związek, ale szkoda było odmawiać sobie przyjemności i bzykaliśmy się kiedy popadnie. Zabezpieczona czułam się z tym swobodnie. Za którymś razem zostałam na noc, a pokój w akademiku dwuosobowy, jego kumpel niby spał więc zaczęliśmy. W trakcie zorientowałam się że nie śpi i nas jawnie obserwuje. Akurat zabawiałam się oralnie z jego penisem i miałam wypięty tyłeczek. Wtedy zaproponował, żeby mógł dołączyć, żeby moja cnotka się nie marnowała nieużywana w tej pozycji. Pokręciłam głową na nie ale zamknęłam oczy i za moment poczułam już całowanie i lizanie cipki. Zrobiło się cudownie, nie otwierałam oczu i niedługo potem ten drugi mnie posiadł. Potem mój próbował też się zmieścić, ale nie wyszło, tamten zrobił mu miejsce i zajął się drugą dziurką. Jęczałam i stękałam na jeźdźca z wypiętą pupką dobierał się ten drugi. W końcu straciłam i tę cnotę. Zrobili mi zabawę taką, że wstali a ja zawisłam na k****ach z obu stro, mogłam sobie nogami w powietrzu pofikać. Potem jeszcze wielokrotnie w różnych konfiguracjach i układach. Skończyło się jak znalazł się facet z którym poczułam, że chcę być na poważnie. Również zmiana miejsca i otoczenia, nie znał mojej swobody. Teraz mi nie brakuje, ale co się ubawiłam to moje.

Witaj. Jesteś z wawy to chętnie zaproszę cię na spotkanie z dwoma lub trzema facetami. Ja mam k****a 22 cm długiego.

Gość gość
A ja w zamian zrobię ci tzw. gorące wiertełko :-) lokówkę do włosów, wsadzę ci do twojej dup ... Będziesz miał fajnie, radośnie, obiecuję

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji