Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać się aby spodobać się starszemu meżczyznie?

Polecane posty

Gość gość

Spódnicę, spodnie, obcisła bluzkę, koszulę, koronkową czy zwyczajnie?

Gość gość
Na starszych facetów to już żadne sztuczki nie działają, możesz być nawet nago i większego wrażenia tym nie zrobisz :P

Gość gość
mysle, ze powyzszy komplet jednak zrobi wrażenie :P

Gość gość
Nier wiem czy bardziej obcisłe spodnie czy kanty czy spodnice? :(

Gość gość
starszy mezczyzna nie chce odczuć, że jest 20 lat roznicy, wiec polecam kanty zamiast krotkich spodenek :)

Gość gość
a po co Ci starszy,jesteś masochistką?

Gość gość
zakochałam się w nim, podziwiam go, od poczatku traktuje mnie jak księżniczkę i ufam mu. Wystarczy?

Gość gość
cokolwiek, facet lecący na dużo młodsze nie będzie miał wielkch wymagań.

Gość gość
nie byłabym tego taka pewna. taksuje mnie od góry do dołu, zwraca uwagę co mam na sobie...

Gość gość
= kanty - to mi się kojarzy tylko z biznesowym strojem, wiec nie polecam. sukienki sa w porządku, chociaz znam czubków którzy ubranie sukienki na randke odbierają jako bycie przez kobiete w nastroju do sexu. polecam koronkowe body, na to jeansy rurki i cos fajnego na gorę. nie ma jak body. zadnych bra i panty :D

Gość gość
Bo zależy mu tylko na tym aby cię zaliczyć, więc jeśli cię tak obcina całą, to najlepiej będzie jak pokażesz mu się bez ubrania, w końcu o to mu chodzi.

Gość gość
ogląda twój tyłek, nie spodnie, naprawdę, starym facetom którzy sobie nigdy nie ułożyli życia i których nigdy żadna rówieśnica nie chciała (nawet jak sami byli młodzi) zwisa to jak wygląda ta kobieta.

Gość gość
on może mieć ...każdą...wcale nie znasz tego faceta, to po co szufladkujesz go wedle swoich doświadczeń, stereotypów, leków czy spekulacji? skoro może mieć każdą to chyba nie ma potrzeby zalecac się do takiej skromnej myszki jak ja ;)

Gość gość
pewnie, pewnie....przecież każda chce starszego faceta

Gość gość
nie lubię być pod krawatem..:O najchętniej założyłabym krótkie spodenki ;) myślę o sukience, ale rzeczywiście może to tak odebrać, ze skoro spódnica to chce pokazać nogę, a więc ...;) a nie o to chodzi, chce się z nim lepiej zaprzyjaźnić, troche sie spodobać, sprowokować, ale nie za bardzo.

Gość gość
wiadoma sprawa, na pewno nie młodego co to musi sie wyszaleć, mieszkać z mamą, bo ugotuje mu albo udawadniać swoją męskość podrywając rózne dziewczyny, bo jak to młody to może mieć każdą...

Gość gość
taksuje mnie od góry do dołu, zwraca uwagę co mam na sobie x Zapewniam cię ze facet w d***e ma to co masz na sobie, dla nas liczy się wyłącznie to co jest pod spodem... o ile oczywiście kobieta nam się podoba, ale nie małolata, bo co taka może dać? Jedyne co ma to ciało, ale samo ciało jest banalnie nudne.

Gość gość
a jak ma ciało małolaty, mózg 40 latka to co może dać?

Gość gość
Niestety ale braku doświadczenia życiowego niczym nie nadrobisz, to trzeba przeżyć i tu nie chodzi o samą dojrzałość emocjonalną, bo to jest spotykane nawet u nastolatków.

Gość gość
taki wspaniały facet który może miec kazda, ale jego jedyną cechą charakterystyczną jest wiek (i do "dojrzały") :D

Gość gość
:D nie tragizuj

Gość gość
mnie akurat to pociaga, im starszy tym lepiej, byle zadbany i dziki :D

Gość gość
A nie możesz po prostu dać mu d**y? Po co te podchody, przecież i tak chodzi ci o seks.

Gość gość
niekoniecznie tylko o to, choć oczywiście, ze też. po co? bo to jest fajne, zaprzyjaźniać się w sobie, zbliżać powolutku, darzyć zaufaniem i kto wie, może kiedyś przypieczętować pieknym całusem, a potem...

Gość gość
a potem uprawiać SEKS, aż tak ciężko dokończyć zdanie? :P

Gość gość
Bez sensu tracić czas na takie pierdoły, skoro można od razu mieć to do czego się tak naprawdę zmierza. A tak to tylko sobie zbyt dużo wyobrazisz, a potem się rozczarujesz, bo będzie inaczej niż w twoich marzeniach... jak myślałem zbyt dojrzała to ty nie jesteś, choć pewnie uważasz inaczej.

Gość gość
Nie nazwałabym tego tak. Raczej powiedziałabym - doznać zblizenia, w tym duchowego też.

Gość gość
dlatego wlasnie nigdy nie widze takich mezczyzn jak ..Ty. setki wokol, mnostwo mezczyzn, a dla mnie to rozmazany obraz i nic widze w tym nic.

Gość gość
tak teraz myślę, że facet może być równie dobrze dwudziestoparolatkiem....to autorka jest dzieciakiem. "a potem....(będą uprawiać seks doznając duchowego zbliżenia)".