Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ubrać się aby spodobać się starszemu meżczyznie?

Polecane posty

Gość gość
zdradze ci w sekrecie, ze nie lubuje sie w prymitywizmie i nie ekscytuje mnie.

Gość gość
bez komentarza

Gość gość
Bo wolisz żyć w swoim wyimaginowanym świecie marząc o miłości rodem z kiepskich romansideł... za dużo bajek w dzieciństwie, za dużo komedii romantycznych w życiu dojrzalszym, a życie rządzi się swoimi prawami i tylko czekać aż założysz temat w którym będziesz się skarżyć na facetów jacy to oni podli i beznadziejni, bo żaden nie spełnił twoich dziecięcych marzeń :P

Gość gość
nie wydaje mnie się, moze dlatego, iż nie zadaję się z..takimi jak wy, wiec nie grozi mi to.

Gość gość
Autorko, w jakim wieku jesteś Ty a w jakim ten mężczyzna?

Gość gość
z takimi jak my? Czyli ludźmi w wieku podobnym do tego mężczyzny którzy do rzeczy normalnych podchodzą normalnie i nie boją się słowa seks? :D Nie złość się, po prostu taka niedojrzałość i podejście do relacji jest zabawne, z wiekiem sama będziesz się z tego śmiała

Gość gość
Niebawem się przekonasz i obym się mylił :) I nie oceniaj ludzi których nie znasz, bo mogłabyś się bardzo, ale to bardzo pomylić.

Gość gość
a smieszy mnie to, ze zawsze kobiety pisza o takich bzdetach. niech staruch sie martwi w co sie ubrac i jak zaprezentowac żeby wykrzesać z siebie jeszcze jakiś powiew młodości :D tak, pociagają was starsi mezczyzni bo zakładacie że jaki to gieroy niezależny. a jak się okaże, że z mamusią mieszka i ona go wyręcza w wielu aspektach życia codziennego? albo że jest gościem, który wstawia na fora zdj. swoich kloców? oj jakie naiwne...

Gość gość
mysle, ze dobrze wiesz co mam na myśli piszac z TAKIMI jesli masz sie za INTELIGENTNEGO.

Gość gość
wystarczy mi PODEJŚCIE do tych spraw, żeby stwierdzić KIM jesteś. nie musisz mi mowic ile jest 2+2

Gość gość
Podejscie do seksu i związków nie ma nic wspólnego z inteligencją, jak już to z emocjonalną. I gdyby twoja była wysoka wiedziałabyś, że to nie od ubrania zależy czy się komuś spodobasz, zwłaszcza jak już się znacie i nie zadawałabyś takich pytań. Na każda randkę zamierzasz iść w tym samym? Czy ta magiczna więź, pocałunek i seks...tfu, tfu...magiczne połączenie dusz ma mieć miejsce w jeden wieczór? :)

Gość gość
starszy meżczyzna kojarzy się ze stabilizacją, z przystanią wśród zamętu, z męskim silnym ramieniem i kimś, kto pragnie zestarzeć się razem, po zakretach życiowych. oczywiście są odstępstwa od tej reguły, wcale nie mało...całe rzesze facetów po 40 którzy sami nie wiedza o co im chodzi, czy się odmłodzić, czy nagle poszaleć, czy już dac spokoj z wszystkim, ale nie można każdego tak klasyfikować. Kto powiedział, że nie można kochac po 40 stce?

Gość gość
te wszystkie cechy które wymieniłaś są równie częste u młodych ludzi. Jak ktoś się obudził po 40, że nagle chce stabilizacji i zestarzeć się razem to każdej racjonalnie myślącej osobie powinna zapalić się czerwona lampka.

Gość gość
pozwolisz mi mieć swoje zdanie? bo ja przykład zwracam uwagę czy ktoś przyjdzie w spranych bojówkach i dziwnym płaszczu w dziwny deseń czy w czarnym eleganckim płaszczu i wyprasowanej koszuli, niestety po tym widać kto KIM JEST.

Gość gość
staremu wszystko ma pasować, na kaffe jest pełno starych którzy chcieliby młodsze i im nawet 100 kg słonik w worku na ziemniaki będzie pasował, bo i tak nikt inny ich tyle lat nie chciał to cóż 🖐️

Gość gość
dodaj do tego jeszcze: chuć, bo chyba zapomniales...

Gość gość
starszy meżczyzna kojarzy się ze stabilizacją, z przystanią wśród zamętu, z męskim silnym ramieniem i kimś, kto pragnie zestarzeć się razem, po zakretach życiowych. oczywiście są odstępstwa od tej reguły, wcale nie mało... --- właśnie, uważaj bo nie raz, nie dwa nadziejesz się na takich panów i wtedy ze stabilizacją (i resztą, którą opiujesz) będą ci sie kojarzyc już tylko kobiety

Gość gość
bo jak sie tak zachowują to jakoś mnie to nie dziwi.

Gość gość
i nie możesz ubrać się na spotkanie tak jak normalnie się ubierasz? Poza tym opowiedz nam więcej o swojej duchowości, chętnie poczytam jak duchowa jest kobieta która ocenia to kim ktoś jest po jego ciuchach :D

Gość gość
Mowie tylko o skojarzeniach, ale oczywiście nie zalezy to od wieku. Tylko od człowieka do czego dąży w życiu, czego potrzebuje, jaki ma temperament, osobowośc, charakter, czym sie kieruje, jak bardzo jest uczuciowy.

Gość gość
już wystarczająco o tym napisałam, ale to takie miłe, ze zapragnałes nagle zgłebić moja duchowość, wcale nie sarkastycznie czyniąc aluzję do zwracania uwagi na ubiór.

Gość gość
i właśnie dlatego się śmiejemy - bo to jest infantylne jak ktoś bardziej skupia się na całej otoczce niż na osobie. Jak będziecie wyglądać, jak się wieczor potoczy...i NIC o facecie. Poza tym, ze jest starszy i ma powodzenie. Nie ważne co założysz, jak facet jest sam dojrzały to nie potraktuje cię poważnie.

Gość gość
Powiem ci tak szczerze, bede podziwiac laske, ktora z toba wytrzyma, bo dla mnie jestes zbyt skomplikowany, wieje od Ciebie taka madroscia zyciowa, ze ja prosty ludek przy tobie jestem jak male źdzblo trawy.

Gość gość
jestem kobietą

Gość gość
nie jestem pewna czy rozumiesz słowo infatylne, bo gdyby tak było to bys wiedzial, że ty je reprezentujez w pelnym tego słowa znaczeniu ...

Gość gość
"a nie bo ty!"...oj autorko, autorko. Całkiem urocze to jest.

Gość gość
to wiele wyjasnia, no wiec nie dziwie sie, ze tu przesiadujesz kobieto. za 10 lat tez bedziesz tu siedziec z takim podejsciem z prostego pwoodu, ze nikt cie nie pokocha, bo nawet nie wiesz co to słowo znaczy. ta twoja zawisc jest smieszna

Gość gość
W Kontusz szlachecki

Gość gość
pewnie latami zastanawiasz sie: co jest ze mna nie tak, ze nikt mnie nie chce...? Pewnie to, ze nie ma po co z toba byc i nie da sie z toba wytrzymac?

Gość gość
dziecko, jaka zawiść? Po prostu ci odpowiedziałam, że nie ma znaczenia co założysz. Ty się zirytowałaś bo dla ciebie ubrania pokazują to kim ktoś jest, a w głowie masz już sceny filmowe z tego spotkania.