Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum9

Polecane posty

gość dziś Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości to ci wszyscy specjalisci z komisji Laska i Millera powinni sie zgodzic na debate z tymi z komisji Macierewicza a oni nie chcą ciekawe dlaczego moze jednak ten ich raport jest o d**e potłucxxA o czym mogą debatowac amatorzy z fachowcami?To tak jakbyś ty usiadł do debaty z lekarzem ginekologiem...

Gość gość
Shatyn ty naprawdę jesteś ścierwem! Kpisz ze zmarłego! Gnij godnie ludzki ścieku, wielbicielu brodatego pedofi...

Gość gość
Przecież to jest jasne że Tusk z Paczką Odpadów zorganizował zamach na konkurencji.

Gość gość
Kurd**el zupełnie odleciał.

gość dziś Shatyn ty naprawdę jesteś ścierwem! Kpisz ze zmarłego!Gnij godnie ludzki ścieku, wielbicielu brodatego pedofi..xx:D:DDla pełności obrazu zacytuj jeszcze post w którym kpię ze zmarłego a potem ładnie mnie przeproś...

Gość gość
Oni wszyscy tacy fachowcy jak ty shmatyn od polityki! Tylko nie żądaj żebym tego nie uzasadniał :D

gość dziś Przecież to jest jasne że Tusk z Paczką Odpadów zorganizował zamach na konkurencji.xxŻeby konkurencji dać "świętych" i argumenty do ataków?

Gość gość
22:30 poj***e genetyczny, swoich też wykończył szmaciarzu?

Gość gość
a po co komu jeszcze jeden pomnik ? Papież Polak ma ich podobno ponad 700 ! Ktoś wpadł na pomysł pobić ten rekord ? Ludzie opanujcie się !!!!! Toż to coś więcej niż szaleństwo !

gość dziś Oni wszyscy tacy fachowcy jak ty shmatyn od polityki! Tylko nie żądaj żebym tego nie uzasadniał xxNie. No skad. Ja żądam wprost przeciwnie. Żebyś to uzasadnił...:DMatołku...:D

gość dziś a po co komu jeszcze jeden pomnik ? Papież Polak ma ich podobno ponad 700 ! Ktoś wpadł na pomysł pobić ten rekord ?Ludzie opanujcie się !!!!!Toż to coś więcej niż szaleństwo !xxTo przemyślana taktyka.Tzw fakty dokonane.Jak pomnik L.Kaczyńskiego już będzie to go usunąć się nie da.A za parenaście lat nikt nie bedzie pamiętał kto to był bo w historii Polski nie ma jakiegoś specjalnego udziału. To był mierny prezydent.

Gość gość
osobnik o pseudo "artystycznym" bruno shatyn to jest opętany psychol! niestety. na szczęście coraz mniej a w zasadzie już w ogóle niegrożny

gość dziś Shatyn ty naprawdę jesteś ścierwem! Kpisz ze zmarłego!Gnij godnie ludzki ścieku, wielbicielu brodatego pedofi..xx:D:DDla pełności obrazu zacytuj jeszcze post w którym kpię ze zmarłego a potem ładnie mnie przeproś...

gość dziś osobnik o pseudo "artystycznym" bruno shatyn to jest opętany psychol! niestety. na szczęście coraz mniej a w zasadzie już w ogóle niegrożnyxxTypowe dla prostaczków i prymitywów jak ten zacytowany.Schowany jak tchórz za orange usiłuje obrażac bo argumentów nie ma żadnych...

Gość gość
władze warszawy architekt miasta i konserwator zabytków zaniedbali sporo zabytków i tym powinni sie bardziej zainteresowac

Gość gość
miler i lasek boja sie tej debaty jak diabeł swieconej wody bo by im zakwestionowali tą "prawdę"

Kto im może zakwestionowac cokolwiek skoro po przeciwnej stronie siedzą amatorzy?Minęło tyle lat i żaden fachowiec niczego nie zakwestionował.

– Mam nadzieję, że Trybunał, który jest organem państwa, będzie jednak działał zgodnie z obowiązującymi przepisami i konstytucją – stwierdził Andrzej Duda, zapewniając, że nie obawia się, że opozycja kiedyś postawi go przed Trybunałem Stanu.x– Jestem absolutnie pewien, że w zadnym momencie nie złamałem prawa, wszystkie moje działania zawsze mieściły się w ramach konstytucji – oznajmił.xxPowinien o to pan niestety prezydent spytać sie swoich wykładowców z uczelni bo oni mają zupełnie inne zdanie na ten temat.

Gość gość
o co chodzi z tym pomnikiem niech sobie postawią ,kuźwa obrzydliwa tęcza mogła stać na przeciwko kościóła i nie wazne że wielu sie nie podobała palma na rondzie de gaullea też to pomnik prezydenta który był ważny dla czesci polaków tym bardziej powinien stać

Gość gość
skoro siedzą z przeciwnej strony amatorzy to tym bardziej ci z komisji laska i millera powinni przyjąć zaproszenie na taką debate zmiażdzyć amatorów argumentami i raz na zawsze zakończyć różne oskarżenia i domysły a tym czasem lasek i miller uciekają jak tylko jest rozmowa o takim spotkaniu na argumenty

JAk mogą zmiażdżyć amatorów skoro nie mają z nimi wspólnego jezyka.Pomyśl. To nie boli.I nie da sie raz na zawsze skończyć bo ci, wbrew faktom (tak jak teraz) będa bredzili swoje.Oszołomstwo nie jest do pokonania.

Masz dobry przykłąd tutaj.Oczywiście nie jestem fachowcem od wypadków lotniczych ale to i owo wiem.I na moje argumenty padają... Sam sobie poczytaj to zobaczysz jak wygląda rozmowa kogoś kto się troche zna z oszołomem.

Gość gość
walzowa dała propozycje nie wyznaczyła a mnie ta propozycja tez sie nie podobała dobre na palme:D

No trudno. Masz prawo. I ona też...:DA tak generalnie uważam, ze Lechowi Kaczyńskiemu pomnik się nie należy tak jak Wawel.

Gość gość
jak sie nie ma argumentów to się nazywa przeciwnika oszołomem , ta metoda jest stosowana od dawna :D

Własnie ja mam argumenty w przeciwieństwie do oszołomów...:DI zawsze potrafię uzasadnic swoje słowa, oceny, podeprzeć je argumentami w przeciwieństwie do oszołomów...Np popatrz:Bruno Shatyn dziś Bruno Shatyn dziś a to tylko z tej strony.