Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum9

Polecane posty

gość dziś jaki ty zalosny jestes dzien w dzien sie produkujesz o tym ze ciebie sie nie da obrazic smiech.gif to po co ciagle o tym piszesz przeciez nie da sie ciebie obrazicsmiech.gif ty to jestes jednak matoł nad matoly zyjacy tylko kaczynskim i politykaxxWłasnie o tym dlatego pisze, że mnie nie masz możliwosci obrazić. Ty bo jesteś za maleńki.Istnieją tacy którzy mogą mnie obrazić ale ty i wszyscy z tego forum nie mają takich możliwości.A ja żyję wielu innymi sprawami a nie tylko Jarosławem K. i polityka ale ty o tym nie masz zielonego pojecia.

Gość gość
A teraz masz już zwidy, że ktoś jest cieciem i ciebie o coś prosi... x blyszczysz na salonie niczym kupa w sedesie:D żenolu buahahahahha odpal onet bo jestes znawca polityki a ja wracam do pracy !! bez odbioru cieciu p********y

gość dziś a potem jak masz chwilowy brak wklejek na temat pisu i jarka to przechodzisz do ataku na kosciol bo jestes taki skomplikowany smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif buahahhahahahaah jak mozna reprezentowac takie dno soba wez mi to wytlumacz smiech.gif ?? ty naprawde musisz zarabiac hajs na bazgraniu tych bzdur tutajxxNajdziwniejsze jest to, że ty wielokrotnie piszesz o moich rzekomych bzdurach pisanych tutaj ale jak cie spytac o konkrety i uzasadnienie oceny to okazuje się, że żadnych bzdur nie ma....:DI kto tu jest dno?:D:D:D

Gość gość
Własnie o tym dlatego pisze, że mnie nie masz możliwosci obrazić. Ty bo jesteś za maleńki. Istnieją tacy którzy mogą mnie obrazić ale ty i wszyscy z tego forum nie mają takich możliwości. x a moze z polski tez nie maja takiej mozliwosci i ze swiata!! ty nasz bochaterze brawo :)

blyszczysz na salonie niczym kupa w sedesiesmiech.gif żenolu buahahahahha odpal onet bo jestes znawca polityki a ja wracam do pracy !! bez odbioru cieciu p********yxxTego nie możesz wiedzieć bo w pobliże salonu nie jesteś dopuszczany wawciulu.Wracasz do pracy?Śmietnik wreszcie ktoś zapomniał zamknąć?No to biegusiem bo inne nurki śmietnikowe cie uprzedzą...:D

a moze z polski tez nie maja takiej mozliwosci i ze swiata!! ty nasz bochaterze brawo xxA moze, może? Kto to wie?:D"Bohater" pisz sie przez "h" a nie przez "ch".Nie dziękuj za naukę.

Gość gość
pierwszy prosty przyklad ktory do ciebie nie trafia to to ze p********z o jakiejs zagrozonej demokracji tutaj :D no ale przeciez ty nie przymujesz zadnych argumentow mitomanie z***bany wiec po ta dyskusja ? ciebie sie powinno z***bac!!

gość dziś pierwszy prosty przyklad ktory do ciebie nie trafia to to ze p********z o jakiejs zagrozonej demokracji tutaj smiech.gif no ale przeciez ty nie przymujesz zadnych argumentow mitomanie z***bany wiec po ta dyskusja ? ciebie sie powinno z***bac!!xxNajpierw bido trzeba te argumenty przedstawić a ty tego nie potrafisz, za to nieudolnie i nieskutecznie usiłujesz mnie obrazić...:D:D

Gość gość
to nie kaczynskie powinien sie oglosic krolem polski tylko ty to powinienes zrobic ty nasz bohaterze:D:D adios!!

Gość gość
ale ty jestes bochater przez CH :D

Gość gość
Najpierw bido trzeba te argumenty przedstawić a ty tego nie potrafisz, za to nieudolnie i nieskutecznie usiłujesz mnie obrazić. x to cos podobnie jak ty nic nie potrafisz przedstawic procz wklejki no bo gdzie uzasadnienie :D:D:D dobra ciagnij pałe oszolomie nie mam czasu na zbedna dyskusje o d***e maryni z kims tak ograniczonym i tępym jak ty ty sie lepiej odetnij od netu albo zglos na leczenie bo zwariowales od tej polityki juz do reszty emerycki lewaku

gość dziś ale ty jestes bochater przez CHxxGdyby tak miałoby byc naprawde to powinno się wsadzić "bochatera" w cudzysłów tak jak ja to uczyniłem...Ale skąd ty o tym możesz wiedzieć???:D

Gość gość
znowu dales sie podpuscic baranie ktory zyje tylko na kafe:D:D:D: ahhahhahahahha

to cos podobnie jak ty nic nie potrafisz przedstawic procz wklejki no bo gdzie uzasadnienie xxNie wawciulu. Ja zawsze potrafię uzasadnic włąsne słowa czy opinie, bido jedna...:D

gość dziś znowu dales sie podpuscic baranie ktory zyje tylko na kafesmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif :ahhahhahahahhaxxDałem bo potrafiłem odpowiedzic na każdy twój post?

Gość gość
jedni zwracają uwagę na błedy ort a inni mają przyjaciół:D

To, co mnie uderzyło w wystąpieniu prezydenta, to pojednawczy ton. Nie tylko, że zaczął od słów o wzajemnym wybaczeniu, ale też nimi zakończył. Więcej - rzecz w wystąpieniach liderów prawicy rzadka - wyraźnie wspomniał o tym, że lecąca do Katynia polska delegacja składała się nie tylko z polityków PiS, ale że wszyscy, którzy znaleźli się wówczas na pokładzie samolotu byli dobrymi patriotami. Nawet jeśli posłużył się odniesieniem do ich światopoglądu, mówiąc o "wierzących i niewierzących" i nie wymienił wprost przedstawicieli innych partii - przecież na pokładzie był też kandydat SLD na prezydenta Jerzy Szmajdziński, Izabela Jaruga-Nowacka czy Grzegorz Dolniak i inni politycy PO - to i tak słowa te były swoistym przełomem. "To byli ludzie różnych opcji, byli wierzący i niewierzący. To była reprezentacja naszego narodu w najpełniejszym tego słowa znaczeniu" - mówił prezydent. Do tej pory takie przypominanie o ofiarach nie tylko z własnego obozu politycznego było w ustach polityków PiS rzadkie. xxPróbuja wybielić obraz pana niestety prezydenta...Ktoś się na to nabrał?:D:D

Gość gość
Duda to najlepszy prezydent jaki był do tej pory i twoje poszczekiwanie pikusiu tu nic nie zmieni

- Donald Tusk zdradził swojego prezydenta i pojechał do Putina. To jest niewybaczalne. Ja tego Tuskowi nigdy w życiu nie wybaczę - powiedział marszałek Senatu Stanisław Karczewski w programie "Gość Radia ZET".xxTen to ma dopiero "zryty beret"...:D:D

Minister kultury Piotr Gliński odwołał Grzegorza Gaudena z funkcji dyrektora Instytutu Książki. Pisarze wystosowali do ministra list otwarty, w którym dają wyraz sprzeciwowi wobec tej decyzji. Wśród nich - obok m.in. Wiesława Myśliwskiego, Olgi Tokarczuk, Adama Zagajewskiego i Doroty Masłowskiej - także teść prezydenta Dudy, poeta Julian Kornhauser.

List otwarty do Ministra Kultury i Dziedzictwa NarodowegoPragniemy wyrazić nasz sprzeciw wobec odwołania Grzegorza Gaudena z funkcji dyrektora Instytutu Książki.xDomyślamy się, że nasz protest nie odniesie skutku - nowy rząd już nas przyzwyczaił do lekceważenia opinii publicznej - ale chcemy, żeby to było powiedziane: Grzegorz Gauden był doskonałym dyrektorem Instytutu, od lat świetnie prowadził bardzo fachowy zespół. Owocnie kontynuując pracę rozpoczętą przez Albrechta Lemppa, doprowadził do rozkwitu tej ważnej dla wspierania polskiej literatury placówki. Instytut Książki kierował się zawsze kryteriami czysto merytorycznymi, nikomu nie zaglądał do legitymacji partyjnej. Natomiast odwołanie Grzegorza Gaudena jest aktem politycznej zemsty i może tylko zaszkodzić polskiej kulturze.xMarek Bieńczyk, Anna Bikont, Jacek Bocheński, Stefan Chwin, Tadeusz Dąbrowski, Jacek Dehnel, Janusz Głowacki, Paweł Huelle, Ignacy Karpowicz, Krystyna Kofta, Julian Kornhauser, Hanna Krall, Jerzy Kronhold, Zbigniew Kruszyński, Ryszard Krynicki, Krystyna Lars, Ewa Lipska, Mikołaj Łoziński, Dorota Masłowska, Wiesław Myśliwski, Tadeusz Nyczek, Joanna Olczak-Ronikier, Kazimierz Orłoś, Jerzy Pilch, Tomasz Różycki, Krzysztof Siwczyk, Mariusz Szczygieł, Wojciech Tochman, Olga Tokarczuk, Barbara Toruńczyk, Adam Zagajewski

Ciekawe kiedy zacznie się czas, że funkcjonariusze obecnej władzy będą opowiadali"że wykonywali tylko rozkazy"???Mam nadzieję, ze niedługo...

Gość gość
14;35 żyj nadzieją nic innego ci nie zostało ,pis może sie nie ze wszystkim podobać ale w tej chwili nie ma nikogo kto mógł by pis zastąpić ci co byli okazali się jedną wielką porażką a nowoczesna jeszcze większa tak że uświadom sobie że narazie będzie pis własnie dzięki nieudacznictwu politycznemu terazniejszej opozycji