Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simin98

Czy moge byc w ciązy ?

Polecane posty

Mam do was pytanie , moze ktoras z was tez przezywala cos takiego i jest mi w stanie odpowiedziec na moje pytanie. A WIEC.: Moj cykl to 28-29 dni . Okolo 5 dni przed miesiaczka bola mnie pierski i podbrzusze. Od poczatku mojego cyklu ktory zaczal sie 29.02 i moj okres trwa 4-5 dni zaczelam brac mitaminy Kwas foliowy zelazo wapn cynk wiesiolek oraz castagnus. Do tego kupilam Fertil Lady wzielam jedno opakowanie 15 saszetek. Powinnam dostac okres ktorego w dalszym ciagu nie mam . Moj sluz jest lekko pialy. Dzis sprzatejac strasznie bolaly mnie ledzwia co mi sie nie zdarzalo. Pobolewaja mnie tez miesnie plecow czasami. Dzis rowniez pierwszy raz mialam ciagnacy bol pepka wlasciwie to 1cm pod pepkiem. Pobolewa mnie rowniez glowa . i od czasu do czasu jajniki. Sfedzialy mnie rowniez wczoraj piersi strasznie uporczywe... Wydaje mi sie rowniez ze lekko stracilam apetyt bo zazwyczaj jem duzo a od wczoraj jem o polowe mniej. Czy jest mozliwe abym zaszla w ciaze dodam ze staralam sie o dziecko okolo pol roku. Co ewentualnie moge obserwowac w najblizszych dnaich.

Gość gość
Możesz, ale nie musisz. Trudno ocenić. Zrób test ciążowy lub bhcg, dostaniesz jednoznaczną odpowiedź.