Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁMP

dziewczyna mnie zdradza a ja się na to godzę, powiem więcej podoba mi się

Polecane posty

Gość gość
nie no ja od początku se tu delikatne jaja robie zresztą w konwencji która zaproponował autor. zastanawiałem sie kiedy przybiezy pierwsza ofiara tej prowokacji bo też se lubie lubie zwyzywać patałachów od frajerów:)

Gość gość
tylko zeby ci jaja zebów nie powybijały jak sie bujna w trakcie tego kopania:D

Gość gość
Nie jestem pedałem, bo jestem hetero, tylko lubię dominację kobiet.

Gość ŁMP
Drogi gościu który po mnie jedziesz. Wydaje mi się że to ty masz kryzys męskości bo musisz się dowartościowywać jadąc po mnie. Najważniejsze to w związku być szczęśliwym a ja akurat jestem i ona też, po prostu spełniamy nasze ukryte fantazje. A może masz podobne doświadczenia z tym że ty nie chciałeś żeby twoja kobieta cię zdradzała a ona sama to i tak robiła :D

Gość gość
z tym, że mam troche inne kryteria doboru:) najbardziej mnie jara gnojenie pedałów uwazających sie za szczyt możliwosci natury w danym momencie lub w ogóle

Gość gość
ci z kolei przeważnie długo czają sie na słbszych od siebie żeby triumfalnie i z niezachwiana pewnością sukcesu napawać sie swoimi umiejetnościami myśliwskimi

Gość gość
tak to już jest w przyrodzie, ze równowaga musi byc innaczej wszystko by powyzdychało;)

Gość gość
:D:D.. nie podoba mi sie to autorze tak zwany p**dusiu :P ze z kazdej robisz szmate taką jaką sam jesteś łachmyto bez godności i szacunku do samego siebie :classic_cool: pisze to jako kobieta :(

Gość ŁMP
Czy pokazać za jakiś czas ten temat mojej dziewczynie? Tylko obawiam się jednego, znając ją to weźmie stronę tego gościa co po mnie jedzie :o

Gość gość
dla mnie nie jesteś nawet cieniem faceta :classic_cool: ani nawet nie zasługujesz na miano męskiego pierda :P..

Gość gość
ogólnie upodobania autora o ile prawdziwe to mnie delikatnie mówiac brzydza ale co mnie to kooorfa obchodzi w zasadzie

Gość gość
ważne, że zaistniała chwilowa symbioza ziomal z firmą, własnymi pracownikami i nietojepaną blacharą w pokoju obok długo kazał na siebie czekac. pewnie piertolnął szybki numerek na boczku dostał uwage pochwalną do dzienniczka i przylazł besztać osobniki o mniejszej godności osobistej:D

Gość gość
pokaz autorze :classic_cool: i tam ma cie za gowno.. i nawet teraz wezmie strone tego co cie jedzie czyli mnie,... to widac po tym co przytoczyłeś :D:D:D.. liż p**dzisko.. i zajadaj się nasieniem innych :D:D:D bo czujesz ich smak w ryju :P:D

Gość gość
autorze, zachowałeś się jak najgorsza cipka jak ten jej kochaś do ciebie zadzwonił! Porażka, nie dziwię się że dziewczyna cię zdradza! PS: ale temat fajny, mam nadzieję że będziesz kontynuował aha i ten gość co ma firmę i zarabia 50 000 na miesiąc i jedzie po tobie ma rację, chociaż jest chamem jestem kobietą

Gość gość
Jakim frajerem trzeba być by obrażać czyjeś kobiety bo nie potrafi sie obrazić faceta, :(:(

Gość gość
kooorfa jakie małpy taki cyrk normalnie:D dużo takiemu do szczęścia nie trzeba. ciekawe na czym zarobił na rozkręcenie działalnośc****ewnie na krojeniu przedszkolaków pedał sprinter łózkowy

Gość gość
Uważacie, że facet, który lubi być dominowany psychicznie, toaletowo, fizycznie przez kobiety, wykorzystywany, z kontrolą z pasem cnoty, to frajer ? Tak ?

Gość gość
chamem.. 😴 ja tylko po chamsku nawracam go na właściwy tor :classic_cool:.. jezeli chce kobiety i szacunku.. nie moze być p***a :(

Gość ŁMP
Ja siedzę na golasa przed komputerem a ona się tam pewno świetnie bawi :o wiecie to nie jest tak że ja same pozytywne emocje mam gdy ona to robi. Jestem podniecony, ale jednocześnie smutny, zazdrosny, zły. Ciekawe co ona jutro powie.

Gość gość
nikogo nie obrażam po prostu stwierdzam fakt. niby kto inny mógł popuścić szpary takiemu troglodycie? i bez wstydu obwozić sie z nim przy ludziach? maria konopnicka do kooorfy nędzy?

Gość gość
gorzejj.. to nie facet to gonwo... a szambo trzeba wywozić wozem asenizacyjnym

Gość gość
typie.. za obrazanie kobiet realnie dostałbyś w morde :classic_cool: nie umiesz mnie zgasić.. a autor to przy tobie pikuś s*******u :classic_cool: juz bardziej jego zacznę szanować niż ciebie śmieciu

Gość gość
on moze i to lubi ale kiedys sie ogarnie a tu k****a taka jaka jestes zostaniesz do smierci mimo ze nie raz dostaniesz w ryj :classic_cool: szmaciarzu..

Gość gość
serio? skąd jesteś?

Gość gość
chętnie sprawdze jaki z ciebie facet. tylko weź swoją dziunie bo cie puści w rogi z zipmalami cwelu

Gość gość
i tak się nie zmienisz wielki obrońco :D:D na jednego laćka w realu.. po chooy czepiasz sie postronnych zamiast skupić na mnie :classic_cool: smieciu.. nie zabolalo a pokazalo z kim mam do czynienia :classic_cool: zwykla pyyzdo gorszego sortu :classic_cool:

Gość gość
To jest kolejne prowo bo nie mozna byc takim debilem

Gość gość
a jak ci dopiertole to ja przy tobie ****ne żebyś wiedział jak wyglada seks z facetem a nie seks dzifki z łajza;)

Gość gość
:D:D:D ryj cie swedzi?,, co przyjdziesz z kolegami pedalami?.. autora chcialeś cwelu jepany na ******ie wyrwać za obrone? śmieciu spedalony

Gość gość
nie mam kolegów:)