Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka_o_modzie randkowej

I wymyśliłam w co się ubiore na randkę ze starszym meżczyzną

Polecane posty

Gość gość
A ten starszy autorki to pewnie jakiś dresiarz, który nawet uwagi nie zwróci na to, co ona ma na sobie.....

Gość gość
Z pewnością, przeciez nikt nie może mieć wżyciu lepiej niż Ty. :D

Gość gość
No wiek ma znaczenie bo jeśli Ty masz 18 a on 40 to znaczy że on szuka młodej świeżej laski która nie ubiera się jak stara maleńka.Takie moje zdanie.Gdyby chciał mieć elegancką kobietę wziąłby sobie panią koło 30

Gość gość
a ja myślę, że w wieku 65 lat mogę mieć obok siebie meżczyzne o 20 lat młodszego - jeśli tylko nasze trajektorie percepcji się pokrywają i poczujemy magię...a teraz mogę mieć 20 lat starszego - jeśli tylko poczujemy, że to może być TO. Uczucia nie mają nic wspólnego z wiekiem, rozumiem...one po prostu są albo nie. Nie wiesz tego kto kogo szuka. To jest w głowie innej osoby. Ludzie są różni i mają różne preferencje. Kazdemu podoba się co innego i kto inny. Tak ten świat jest skonstruowany. I na całe szczęście.

Gość gość
A ile Ty masz lat?

Gość gość
gość dziś Czy ty jesteś w gimnazjum, że rozkminiasz w internecie, jaką sukienkę założysz na randkę? Naprawdę, ten mężczyzna jest starszy? Ciekawe, co widzi w takiej niedojrzałej bździągwie? gość dziś Sprawiasz, że się coraz głosniej smieję smiech.gif x Serio? Siedzisz w domu (czy gdziekolwiek) przed komputerem i się nagłos śmiejesz? No cóż... Głupi ze wszystkiego się śmieje. Dorosłe kobiety nie pytają się w internetach, co założyć na randkę. I nie wiem, co ma do rzeczy fakt, że facet jest starszy. To tak, jakby pytać "co przygotowac na kolację brunetowi". Jesteś infantylną idiotką i tyle. I nie wiem, po co ten tekst o "poświęceniu" mi czasu. Całymi dniami i tak tu siedzisz wypisując głupoty o bluzeczkach i spódniczkach. No chyba, że masz 15 lat, to zwracam honor.

Gość gość
gość dziś Zapoznaj się z róznymi tematami, poszerz swoje horyzonty myślowe i dopiero zabieraj głos, wtedy unikniesz "wpadki" w oczach innych ludzi. Słyszałaś o analizie osobowości na podstawie wyglądu ? że komunikujesz drugiej osobie kim jesteś, to, co w sobie skrywasz? Twoje stany emocjonalne i potrzeby? Na przyklad wybor obcisłego ubrania komunikuje , że wolisz klarowne reguły, wybierają ludzie raczej zasadniczy. Kazdy szczegół ma znaczenie. Wybor koloru ma znaczenie, bo sam kolor też wiele mówi o osobowości. Kazdy kto uważa się za dojrzałego i światłego człowieka wie jak wazna jest psychologia w kontaktach międzyludzkich i umie z tych atrybutów korzystać. To wszystko w tym temacie. Dziekuje za uwage. x co za bzdury... ubieramy się stosownie do sytuacji, typu sylwetki i fototypu. i chcąc nie chcąc...od mody. taki komentarz świadczy tylko o braku pewności siebie i obawie przed krytyką.

Gość bhjhjk
Jednak daję 2/10.

Gość gość
za fototyp daję 3/10 podszkolilas sie trochę.

Gość gość
Moja twarz jest w prasie, a Twoja?

Gość gość
odyebiesz sie jak co najmniej na sylwestra/wesele i bedziesz w tym wszystkim smieszna :D jak mozna wydawac na cichy pod randke ok. 500-1000zl (a wnioskuje, ze taki zestaw tyle bedzie kosztowac). no i pamietaj autorko, ze wysoka poprzeczkę sobie postawisz, bo przeciez nie honor ci bedzie ubierac sie na nastepne randki w słabsze zestawy niż ten opisany przez ciebie :D zycie to nie bajka, a ty to nie Audrey H. :D

Gość gość
Ubiór, kolory, krój to wszystko ma znaczenie. Ale nie widzę sensu żeby ubierać się pod psychologiczne wytyczne żeby facet dobrze o mnie pomyślał. Ja jestem sobą, nikogo nie udaje. Ubieram się w to co mi się podoba, jest wygodne i adekwatne do miejsca, okoliczności i pogody. Jeśli wybiorę szarą sukienkę to będę w niej i nie będę zachodzić w głowę że on przez to odkryje że jestem spokojną osobą. Obcisłe ubrania - osoba zawzieta, czerwony kolor - seks, pewność siebie - nie będę wiec ubierała czegoś co kompletnie mi się nie podoba i mi nie pasuje tylko dlatego żeby wyjść na pewną siebie seks bombę w oczach jakiegoś kolesia. A jeśli chcesz powiedzieć coś temu mężczyznie to może spróbuj mu to powiedzieć w twarz używając przy tym gestów i mimiki zamiast dobierać do stylizacji kolczyki oddajace to co chcesz mu zakomunikować.

Gość gość
I tak mnie odrzuci gdyz stwierdzi, że jest za stary i że pewnie i tak bym go zmieniła na młodszego. Ale taki już moj charakter, że lubię dobrze wyglądać. Kto bogatemu zabroni?

Gość gość
zycie to nie bajka, ale wlasnie dla tych chwil kierdy jest filmowo warto zyć. kto wie, może mnie pozytywnie zaskoczy. nigdy nie wiadomo... Dzieki za posty. Pozdrawiam cieplo. Pa