Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 arwena8 identycznie jak ja pójdziesz. Życzę powodzenia. Aku Catarina robiła w Bytomiu. Kasiurek źle liczysz. 10 dpt wypada ci w piątek. To się liczy od następnego dnia po transferze (1 dzień), więc twój pierwszy był w środę. Ja mam 10 dpt we wtorek. Dla mnie zawsze najgorzej jest od 6-7 dnia po transferze, zaczynam się denerwować. 9-10 dnia już jestem przerażona, pewna że nic z tego i niechętna to wykonania tego badania. Teraz też tak jest. Weszłam w fazę zaprzeczenia. Myślałam że posiadanie mrozaczków bardziej uspokajająco na mnie wpłynie. A muszę sobie co chwilę przypominać, że je mam, i że to jest szansa na kolejne miesiące, a w zasadzie miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek18gość Napisano Kwiecień 15, 2016 No co jest z tym forum... Znowu nowe trzeba zakładać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Basia powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
catarina99 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 sil ja robiłam akupunkturę ale w Bielsku-Białej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita2809 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Gościu ja teraz podchodzę do crio, tak jak dziewczyny pisały, biorę 1xEncorton rano i 2x Estrofem rano i wieczorem, począwszy od 2dc. W 9/10 dniu jest usg. Odzywaj się czasem bo jestem ciekawa czy będziesz miała tak jak ja - jedno podglądanie i po tygodniu transfer już bez następnych usg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2016 Ja dziewczyny Was opuszczam. Nie chcę się dołować, i Wam psuć humorów. Mnie niestety dopadł dołek. Trzymam kciuki za nadchodzące bety, za świeże mamuśki. Pozdrawiam dorciak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Dziewczyny, czy któraś miała bóle jajników podczas brania tabletek anty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 tasia, mnie nic nie boli, ale mam plamienia i "wyłączony power". Trzeba przeboleć, za mną już 8 dni, a za tobą jeszcze więcej :) Kiedy masz wizytę w GC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Dorciak, nie dołuj się! musimy mieć psychikę ze stali, kto jak nie my? Odpocznij, zrób coś dla siebie i wracaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zizia_a 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Dorociak nie odchodź!! po to chyba jest to forum żeby sie można było wyżalić...powiedzieć co Cie boli i z czego sie cieszysz!! po każdym dołku kiedyś wyjdzie słońce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
catarina99 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 dorociak forum jest po to aby tez podnosić na duchu i wspierać osoby co załapią doła, wiec nie fiziuj :) i zostan z nami jak potrzebujesz odpoczynku od forum to mniej sie udzielej ale całkiem nie rezygnuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2016 Dziewczyny ja juz czekam za chwile crio mojego eskimoska :) Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zizia_a 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Madzia trzymam kciuki!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Madzia, powodzenia, jeszcze chwila i będziesz " w ciąży". Też już chce być na tym etapie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Peonia wizyte mam we wtorek to jest 17 dc, mam nadzieje że wszystko będzie w porządku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 tasia, wtorek tuż tuż, koniecznie zdaj tu relację z wizyty. A ty masz już wszystkie badania porobione, które są podobno na umowie napisane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 a jakie tam sa badania do zrobienia ? Jak byłam u dr M pytał się czy miałam jakies tam badania robione to mowie że tak tylko z pół roku temu i pooglądał wszystko i powiedział że jest w porządku więc mam nadzieje że już nic nie będę musiała robić. No wtorek już za chwile cieszę sie i boję też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joafer 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Dorotka nie podawaj się wiem co czujesz bo ja czasem też mam już dość ale nie możemy się poddawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 catarina99 wiedziałam ze coś na B :D tasia1989 - tak, tak, i jeszcze raz tak. Szczególnie przy tym ovulastanie. DO tego osłabienie, zniechęcenie, senność, mdłości... wszystko na raz... dorciak każda z nas to przeżywa, mnie teraz też siły witalne opuszczają, zaczynam wątpić. Ale nie można się poddawać, my jesteśmy od podnoszenia na duchu. W naszych przypadkach deprecha zdarza się bardzo często a jest ona największym problemem przy zachodzeniu w ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 tasia, Badania nie starsze niż 6 miesięcy DLA OBOJGA: - p/c HIV - HBs Antygen - p/c HCV - U.S.R. - Chlamydia trachomatis Ja z tych badań mam tylko chlamydie zbadaną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikita2809 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Madzia powodzenia! :) Masz jednego mrozaka? Kiedy się dowiedziałaś że przeżył rozmrażanie? Dzień przed jak dzwonili umówić godzinę transferu czy w dniu transferu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 15, 2016 Sil ja mam dzis 10dpt czekam na wynik bety i jak tak czytam Twoje fazy po teansferze to wypisz-wymaluj tez tak mam.I tez myslalam ze jak mam mrozaka to bedzie prosciej ale nie jest :-/ Kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Sil, to ja będę za ciebie wierzyć w twoje maleństwa. Co jak co, ale ty zrobiłaś wszystko! Ciesz się teraz chwilą, a nie zamartwiaj na zapas, musi się w końcu udać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
catarina99 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 własnie Sil nie świruj zrobiłaś wszystko co sie da, teraz spokojne czekaj na wypasioną betę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 to ja mam je wszystkie zrobione, ale na pewno starsze niz 6 miesięcy. Dr M zobaczył i nie mówił nic że trzeba zrobić. Sil tak mnie sadzi jajnik że siedziec nie moge, masakra pierwszy i ostatni raz te tabletki, a nie powiem już o zniechęceniu do przytulania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Madzia... trzymaj się tam i daj znać po :-) Kasia... daj znać jaki wynik bety :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 ja mam zamiar te wszystkie badania zrobić, jak będę na wizycie w 18dc. Mam nadzieję, że zdążą przyjść wyniki do czasu punkcji. Ja mam wrażenie, że ci lekarze w gc tak bardzo pobieżnie oglądają wyniki, wiecznie im się spieszy. Pytałam o badania to mi nie zlecił, a na forum się dowiaduję, że te badania są niezbędne, żeby podejść do ivf. Wszystkiego trzeba się samemu dowiadywać i pilnować, a oni zbierają ogromne pieniądze od nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 Dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Kasia trzymam mocno kciuki za betę. Oby był to dla nas i dla was radosny dzień :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
peonia88 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 orientuje się któraś z was ile kosztuje ten pakiet badań do ivf w GC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 15, 2016 peonia... ja o tym, że trzeba zrobić badania dodatkowe przed in vitro dowiedziałam się od tych kobietek co krew w Gyn pobieraja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach