Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą i przeraża mnie to w jaki sposób niedziewice szydza z mojej osob

Polecane posty

Gość gość

To potworne, codziennie spotykaja mnie przykrosci i szyderstwa ze strony niedziewic ktore maja mi za zle ze mam szanse na super faceta.

Gość gość
Masz na czole wypisane że jesteś dziewica a możs witając się mówisz mam na imie...... i jestem dziewica a poza tym skąd wiesz czy koleżanka z którą pracujesz dziewicą już nie jest.

Gość gość
a co ty żeś wszystkim wszem i wobec obwieścila ze jestes nietknięta? :O

Gość gość
naprawdę? myślisz, że dziewictwo jest gwarancją posiadania superfaceta? haha, w takim razie każda powinna miec takiego, bo każda kiedyś była dziewicą. coś chyba nieudolnie próbujesz tutaj wmówić ;) wyszło niestety śmiesznie...

Gość gość
tylko Dziewice zasługują na jakikolwiek szacunek!

Gość gość
To twoja prywatna sprawa a jak sie z tym obnosisx to sie nie dziw.

Gość gość
Jeżeli ciągle myślisz o swoim lub dziewczyny dziewictwie to nie jesteś żadną dziewicą tylko jesteś zboczona(y). Normalni ludzie zajmują się problemami codziennego dnia i nie myślą w kółko o seksie czy braku seksu.

Gość gość
nie mam problemów dnia codziennego , żyję dostatnio , zajmuje mnie tylko a wręcz przeraża zbyt mała ilość dziewic ,Was to nie interesuje bo polujecie na promocje parówek czy pasztetowej i macie z tym problem co wybrać czym ugościć

Gość gość
tak, mnie interesują promocje bo ja odżywiam się jak człowiek z małą kasą a nie jak smok i ty - dziewicami, których ciągle ci zbyt mało