Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do matek katoliczek, obrończyń życia. Urodziłybyscie ciapate dziecko z gwałtu?

Polecane posty

Gość gość
Jestem katoliczką i NIGDY,PRZENIGDY nie urodziłabym dziecka z gwałtu i wiem o czym mówię bo miałam taki przypadek w bliskiej rodzinie-powtarzam NIGDY!!!Choćbym miała umrzeć razem z tym nienarodzonym bękartem

Gość gość
Gdybym zostala zgwalcona to bez zadnego żalu usunelbym taka ciaze. Dziecko to ja moge miec tylko z milosci z moim mezem .

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
to g****iciel jest winien a nie dziecko,karanie dziecka smiercia za to,ze jego ojciec jest g****icielem to forma rasizmu.

Gość gość
urodziłabym , bo dziecko niewinne i jego małe serduszko drży z trwogi

Gość gość
Ciapate-hindusa czy podobnego brudasa nie,nigdy.Z g****u tym bardziej

Gość gość
Urodziłabym. Nawet bym zatrzymała i kochała. I co w związku z tym? Jak jakaś kobieta nie czuje się na siłach urodzić dziecka z gwałtu, to ja ją rozumiem i uważam za nieludzkie zmuszanie jej do urodzenia. Ale sama na pewno bym urodziła.

Gość gość
Nie, zdecydowanie. Przez moją głupotę, gdybym zaszła w ciążę z kolorowym panem pewnie bym urodziła -mówię pewnie, bo nie byłam w takiej sytuacji, więc całkowitej pewności nie mam. Ale z gwałtu? Mam pewność, nie chciałabym nosić w łonie dziecka kanalii,,,