Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanice żonatych to k******y bez honoru.

Polecane posty

Gość gość
ale tu niektórych wyobraźnia ponosi :D serio- wisi mi to czy kochance dobrze w takim czymś, porządne nie czepiają się zajętych- widocznie pasuje to obojgu ( jak lubią trójkąąty to ich sprawa)

Gość gość
Kochanico, tak od razu mąż mnie zdradził, bo ci zadałam 2 pytania niewygodne dla ciebie :D Nie rozśmieszaj mnie :D

Gość gość
hahahaha jak kafe kochance coś nie podpasi to od razu wyjeżdża ze zdradą męża.

Gość gość
bo kochanki to skończone idiotki :D

Gość gość
to jakimi idiotami muszą być żonaci z żonami i kochankami? :P

Gość gość
gość dziś . Zdrady były, są i będą i nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie. Z tym kochankiem to sciemnialam, :) Nie oceniaj innych, nie przezywaj bo nie wiadomo co może się Tobie przytrafić w życiu. Jeśli za zdrady są kary to zapewne zdradzajacy zapłacą za to. Nie martw się więc o to. Jeśli chcesz zbawiac świat, daj sobie spokój, i zacznij od naprawiania siebie. jeśli jest taka potrzeba. Każdy ma prawo żyć jak chce, nie nam jest ich oceniać. My tylko możemy wypowiedzieć się w danym temacie z kulturą - bez wyzwisk :)

Gość gość
Autorka to szmata mężatkowa, która zazdrości kochankom! Kochanką może zostać tylko wartościowa i porządna kobieta! No i mamy XXI wiek i dziś kobieta może uprawiać seks z kim ma tylko ochotę nawet jak est on żonaty!

Gość gość
Ilu ludzi tyle zdań w tym temacie :)

Gość gość
Kobiety dziwne są, facet zdradza żonę, czyli kawał k****a z niego, to zamiast jego sprowadzić do parteru i wyrzucić z życia, to te sobie do gardeł skaczą, i co wam to daje?? zastanówcie się, przecież to on jest świnia i szmata. A zona go przyjmuje po główce głaszcze bo on załuje i k***s jeden niby nie wiedział co robi. Litości Kobiety..

Gość gość
gość dziś również tak uważam.

Gość gość
gość wczoraj Autorka to szmata mężatkowa, która zazdrości kochankom! Kochanką może zostać tylko wartościowa i porządna kobieta! No i mamy XXI wiek i dziś kobieta może uprawiać seks z kim ma tylko ochotę nawet jak est on żonaty! xxxxxxxxxxx Szmata to jesteś ty darmowa prostytutko którą każdy może mieć. Twojej głupoty nie sposób zazdrościć debilko. Porządne i wartościowe kobiety to zostają żonami zakładają rodziny i są szczęśliwe a takie sfrustrowane ścierwo jak ty przez całe życie będzie się włóczyć za cudzym mężem nadstawiać mu tyłka w krzakach i swoje łajdactwo tłumaczyć XXI wiekiem. Od razu widać że jesteś skończone dno moralne co wychowało się w melinie i nie wie co to są zasady moralne

Gość gość
Dziecko z wczoraj 21.20 w ubiegłym wieku też były takie głupie ku/r/wy jak ty, też się pieprzyły z żonatymi po katach, próbowały rozbić małżeństwa. Też nikt ich nie chciał za żonę, bo były pośmiewiskiem i wyzywane od najgorszych. Nie było tylko neta w ubiegłym wieku, więc ku/r/wy nie miały gdzie się promować, a ujadać mogły tylko w swoich norach zwanych burdelami. Teraz ku/r/wy mogą bredzić anonimowo w necie, bo w realu dalej żadna się nie przyzna, że się pieprzy z kim popadnie. Tak to jest różnica między XX a XXI wiekiem.

Gość gość
hahaha dobre dziwwwkaaa myślała, ze jak się zmieni data w kalendarzu to automatycznie nastąpi ogólnoświatowe przyzwolenie na koooreestwo i poparcie jej łajdackich wyczynów :D:D

Gość gość
Hahahahahahaha - pilnujecie w takim razie lepiej swoich "najkochańszych i nawierniejszych" mężów - bo niestety ale nie zadajecie sobie sprawy ja k wsi "kochani" mężowie sami latają za babami, bo wy macie ich w głębokim poważaniu więc ratuje się chłopina jak może....... A propo - nigdy nikogo nie prosiłam o seks -sami mnie prosili, i zawdzięczajcie to tylko samym sobie - zaniedbane, gburowate wiecznie zagniewane żoneczki.

Gość gość
gość dziś ...Porządne i wartościowe kobiety to zostają żonami zakładają rodziny i są szczęśliwe ... x Porządne kobiety maja porządnych mężów, a debilki wychodzą za qrviarzy :)

Gość gość
Ta co załozyła ten temat chyba musi byc bardzo skrzywdzona rzez meża. W koncu szczesliwa żona której mąz nie zdradza nie bedzie siedziała tutaj na kafe i ublizała innym kobietom tylko bedzie spedzała czas z meżem!!! Pomyślcie sami czy szczesliwa meżatka bedzie traciła czas na wypisywanie tu bredni? Raczej wątpie.... Musiał mąż niezle ją skrzywdzic. Obstawiam ,że poprostu ja zostawił ,a ta siedzi i wylewa swoje dziwne żale:/ Współczuje

Gość gość
Porządne kobiety maja porządnych mężów, a debilki wychodzą za qrviarzy xxxxxxxxxxx Przecież wszyscy faceci zdradzają. Sama jeszcze niedawno tak twierdziłaś debilko a ostatnią szmatę co się puszcza w krzakach z żonatym nazwałaś wartościową i porządną kobietą :D Nie zdradzają tylko najgorsze ciamajdy i niedorajdy życiowe z mikro penisami bo ich nie chce do seksu nawet najgorsza prostytutka. :D Przystojni i zaradni mężczyźni co się dobrze bzykają zawsze mieli mają i mieć będą powodzenie nawet ci żonaci i dzieciaci. To głównie za takimi uganiają się jak wściekłe nic warte babskie ścierwa licząc na cud który nigdy nie nastąpi :D dziś - tylko takie barachło jak ty będzie współczuło cudzemu mężowi i żeby go uszczęśliwić na siłę szybko wypnie własny tyłek a winą za swoje koorestwo obarczy jego żonę. Jesteś zerem skończonym

Gość gość
dziś Idiotko, wyobraź sobie, że nie zostawił mnie mąż ani razu, a jesteśmy ze sobą już baaardzo długo. Jednak ciągle widzę takie przygłupie szmaciary jak ty, co non stop ślinią się i kleją do niego.

Gość gość
widziałem ooooooooorła cień :D:D:D

Gość gość
Nie zdradzają tylko najgorsze ciamajdy i niedorajdy życiowe z mikro penisami bo ich nie chce do seksu nawet najgorsza prostytutka. Przystojni i zaradni mężczyźni co się dobrze bzykają zawsze mieli mają i mieć będą powodzenie nawet ci żonaci i dzieciaci. X To co tak wsciekasz sie 、powinnas im dziekowac ze robia swoje i sa atrakcja dla Twojego meza :). Kochankami tez sa atrakcyjne zony bo tylko pasztety nie zdradzaja bo nikt ich nie chce.

Gość gość
gość wczoraj Kochanico, tak od razu mąż mnie zdradził..... Vvv gość dziś dziś Idiotko, wyobraź sobie, że nie zostawił mnie mąż ani razu, a jesteśmy ze sobą już baaardzo długo.... X To teraz juz wiem dlaczego maz cíe nie zdradza bo ....Nie zdradzają tylko najgorsze ciamajdy i niedorajdy życiowe z mikro penisami bo ich nie chce do seksu nawet najgorsza prostytutka. :)

Gość gość
10.39 i wszystko jasne. Sama powidziałaś ,że sie inne slinia do Twojego meża. A Ty jestes takim dnem moralnym ,że zakładasz tutaj tematy? Widac czujesz sie bardzo zagrożona:D Zmień słownictwo bo z takim rynsztokiem w ustach facet długo nie wytrzyma i skorzysta z którejś sliniącej sie do niego Pani...albo juz to zrobiłe ale jeszcze o tym nie wiesz:)

Gość gość
- tylko takie barachło jak ty będzie współczuło cudzemu mężowi i żeby go uszczęśliwić na siłę szybko wypnie własny tyłek a winą za swoje koorestwo obarczy jego żonę. Jesteś zerem skończonym xxxxxxxxxx No właśnie, jakiś żonkoś zbałamucił mi żonę i za swoje koorestwo obarcza mnie , niewinnego męża :/ Tez myślę ,ze ten maż jest zerem skonczonym :/ a jego zona ... tym czym ja.

Gość gość
Ojojoj sfrustrowana kochanico kopnięta w zad przez żonatego nie spinaj się tak, bo ci żyłka pierdząca pęknie. :D Kochaś wyroochał cię i zostawił, a ty teraz plujesz jadem na szczęśliwe żony tylko dlatego, ze ci prawdę piszą. Jesteś koorfą i koorfą pozostaniesz :D

Gość gość
No właśnie, jakiś żonkoś zbałamucił mi żonę i za swoje koorestwo obarcza mnie , niewinnego męża :/ Tez myślę ,ze ten maż jest zerem skonczonym :/ a jego zona ... tym czym ja. xx A skąd ty wiesz zdradzony mężu, że to jakiś żonkoś zbałamucił ci żonę? A może to twoja żona zbałamuciła tego żonkosia? Tak czy siak maż żonę k/u/r/w/ę, co nie tylko nadstawia się cudzym mężom, ale i jeszcze zdradza własnego.

Gość gość
zdradzany mężu myślę że wywaliłeś z domu na zbity pysk swoją żonę dziwkę i rozwiodłeś się z nią bo na co ci takie ścierwo jak możesz znaleźć sobie kobietę która będzie cię szanowała i nie będzie zdradzała

Gość gość
Ja pierdziu ..

Gość gość
widziałem oooooooorła cień :D:D:D

Gość gość
Nie wiem co jest tej jednej pani - zonce która się tutaj wypowiada i guzik mnie to obchodzi. Jednak radzilbym jej popracować nad słownictwem. Gdyby z ust mojej żony wychodziły takie słowa to ucieklbym od niej gdzie pieprz rośnie, a najlepiej do kochanki ;)

Gość gość
Ja ostatnio poznałam żonatego w necie,spoko gościu i mówi,że z żoną go nic nie łączy.Jakoś nie wierzę w to.To czemu nie odejdzie?generalnie mogłabym zrobić z nim wszystko,ale świadomość bycia drugą jakoś mi nie odpowiada.Żona jaka by nie była to zawsze żona :P No,ale niektórzy skrupółów nie mają