Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po jakim czasie można powiedzieć

Polecane posty

Gość gość
Szczerze, nigdy w życiu nie zdradziłam partnera Mam 29 lat, jestem w związku 10 letnim. Mój facet jest ideałem dla każdej kobiety pod względem ..chyba każdym, bo wygląd to kwestia indywidualna. Mamy wspólne plany, chcemy w niedługim czasie zalozyc rodzinę, on mnie kocha i ja to czuje . Mam miłość, stabilizację i spokój czyli wszystko to by czuć się szczęśliwym człowiekiem. Nie chce tego niszczyć z powody kogoś w kim się zakochałam? Wiem, że to brzmi jak absurd, przez ten długi czas wypierałam te myśli z głowy. Nie jestem kobietą która rzuca wszystko bo poznala kogoś, do kogo ma swego rodzaju słabość. Nie potrafię chyba sprecyzować swoich uczuć względem niego, tego nie mojego. Widujemy się dosyć często w pracy, w tej chwili nie łączy nas nic oprocz tego kontaktu, lecz są sytuacje w których rozmawiamy i wtedy ..przy nim czuje się tak dobrze, nie potrafię tego opisać. Widzę jak mnie obserwuje kiedy o czymś opowiadam, ma taki rozmarzony wzrok . Ciągle jest to napięcie między nami, po takim czasie, w relacji kolega-kolezanka . Traktujemy siebie z szacunkiem i nikt nikomu niczego nie obiecywał.. Ja po prostu wiem ze to nie telenowela tylko życie, a znając życie było by jak w 90% przypadków, czyli najpierw pięknie i gorąco a potem problem i rezygnacja. Czyli w sumie romans , ja nie chce tak żyć.

Gość gość
lecz są sytuacje w których rozmawiamy i wtedy ..przy nim czuje się tak dobrze, nie potrafię tego opisać. Widzę jak mnie obserwuje kiedy o czymś opowiadam, ma taki rozmarzony wzrok . Ciągle jest to napięcie między nami, po takim czasie, w relacji kolega-kolezanka . x Autorko to jest fascynacja i zauroczenie a nie miłość , to może przerodzić się w miłość lub nie ale czy warto marnować wiele lat szczęścia przy boku kochanego i kochającego męża dla fantazji ? Skup się na mężu , nie wypieraj z siebie tego co czujesz bo to co czujesz jest Twoje ale przepracuj to w sobie i ukierunkuj na męża.

Gość gość
Dziękuję za ostatnią odpowiedz. Ja również idę tym tokiem myślenia, to co mam jest bardziej wartościowe od tego co by mogło być. Z całej siły wypierałam te myśli, nie dopuscilam do zdrady. A to dlatego że mam wspaniałego i mądrego faceta, co innego kiedy w związku jesteś dodatkiem a nie priorytetem, kiedy nie ma szacunku, kiedy czujesz się samotna, wtedy nawet potrafię takie sytuacje zrozumieć - po części. Pewnie bym żałowala, nic tylko czekać mi pozostało, jeszcze troszkę i zapomnę całkowicie

Gość gość
Czas nie ma tutaj nic do rzeczy.

Gość gość
Mamy wspólne plany, chcemy w niedługim czasie zalozyc rodzinę, on mnie kocha i ja to czuje . Mam miłość, stabilizację i spokój czyli wszystko to by czuć się szczęśliwym człowiekiem x Straszna egoistka z ciebie, myślisz wyłącznie o sobie, masz to, masz tamto... a pomyślałaś co twój partner ma? Bo jak widać on nie ma tej miłości ani nie może czuć się bezpiecznie, skoro jego laska ślini się do innego.