Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak szacunku w domu

Polecane posty

Gość gość
Gosc 9.25 dziękuje za ten komentarz, szanuje takich ludzi co normalnie piszą u doradzaja a nie klna u wymyślają od najgorszych, patologia to może ale je wychowała skoro maja takie słownictwo i za wiele sobą wtedy nie reprezentuja a prubuja prawic morał drugiej osobie

Gość gość
No nie . Ja nie mam patologii w domu . Mam 2 dzieci i tez tylko partner zarabia ale w przeciwieństwie do ciebie kiedy mieszkaliśmy jeszcze u rodziców dokladalismy się do wszystkiego i zywilismy oddzielnie. Teraz mieszkamy sami i nie siedzimy nikomu na krzywy ryj. Co do gościa wcześniej niestety autorka nie wie ze dom i opłaty to woda prąd gaz ogrzewanie bo ma wszystko w tłustej d***e pasożyt p********y. Razem z mezusiem darmozjadem i braciszkiem obrali metodę na krzywy ryj bo mi się należy ale wstyd.

Gość gość
Pewnie na gumki tez mamusia z tatusiem dają żeby następnego bachora na utrzymaniu nie było.

Gość gość
Duże G wiesz brata praktycznie niema bo w pracy a jak przyjeżdża co weekend to siedzi u dziewczyny, mój maz tez co tydzień zjezdza, pomaga moim rodzica i wszystko co mu powiedzą, węgiel tez kupiłam niedawno za swoje, siostre tez kupuje jakieś drobiazgi ale dziękuje za to nawet nie usluszalam, posprzatam umyje to nikt tego nie doceni, tylko jak coś źle to widza

Gość gość
Jeszcze ci to tytuł zrobiło BRAK SZACUNKU W DOMU !!!!! HAHAHA dobre. Powinno być jestem darmozjadem pasozytem nieudacznikiem i mieszkam na krzywy ryj . BRAWO TY

Gość gość
Jesteście chorzy! Skąd wicie dlaczego się zdecydowałam sie tak wcześnie na dziecko? Nic prawie o mnie nie wiecie! A do niemilego prawniczka ( co za nick) p*****lnal to Ci chyba tata za młodu a gumki są do mzania i niech was nie obchodzi moje życie seksualne i antykoncepcja, nie dajęcie mi na to ani nie umzecie za mnie, lepiej zajmijcie się swoim jakże cudownym oslanym w kwiatki kolorowym życiem

Gość gość
Dziecko chyba tez za ciebie rodzice chowają skoro siedzisz 24 h na kafe forum

Gość gość
Ale ona tu kity wali najpierw mąż jej bardzo pomaga teraz jest na wyjazdach na weekendy przyjeżdża i zarabia tylko 1600 zł ? To co robi krowy doi?

Gość gość
Czytasz ze zrozumiem ? Chyba nie, maz pracuje w delegacji co tydzień zjezdza, w weekend pomaga moim rodzicom, i nie nie zarabia 1600? To są wasze wymysly, zarabia więcej niż te 2000 ale to juz nie twoja sprawa

Gość gość
To po huuj tu siedzisz i się zalisz z*********j do dziecka i wychowuj go żeby nie wyrosło na taką pokrake jak ty i męźuś

Gość gość
Jesteście żałosne, pewnie połowa z was ledwo koniec z końcem ciągnie a udają jakie to są poukładane i światowe, czesc

Gość gość
Pewnie połowa z nas bierze odpowiedzialność za siebie i rodzinę w przeciwieństwie do cięcie i twojego męża

Gość gość
Autorka uciekła zjechała ja prawie całą ekipa z forum. ;)

Gość gość
No nie mogę zatrzymać tej karuzeli śmiechu. Zal

Gość gość
Oj źal sprawił że śmiejemy się z ciebie

Gość gość
Dziewczyno, nie przejmuj się, ci co Cię obrażają, w realnym świecie są nikim, dlatego muszą to sobie tutaj zrekompensować. Nie rzucaj pereł przed wieprze, kafeteria to zbiorowisko patologicznych osobowości, poszukaj zrozumienia u przyjaciółki, może terapeuty, bo życie w dysfunkcyjnej rodzinie może źle wpłynąć na Twoje małżeńskie życie. Masz prawo do szacunku, nie jesteś obcą osobą, tylko ich córką, przypuszczam ,że na siłę im się do domu nie włamaliście, macie prawo do godnego traktowania i respektowania waszych praw. I NIKT nie ma prawa na Ciebie krzyczeć, Twoje życiowe wybory mogą się rodzinie nie podobać...i tylko tyle, jesteś dorosła i masz prawo do swojego życia, nawet w sytuacji, że mieszkasz u rodziców. Nie Ty jedna, to żaden dyshonor. A jeśli rozmowy nie skutkują, trzeba sięgnąć po cięższe działa, w Twoim przypadku wstrzymanie opłat. Jestem całym sercem z Tobą, a co do użytkowników kafe-psy szczekają, a karawana jedzie dalej.