Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby szczęśliwa a jednak

zostawił ją dla mnie a ja wcale nie jestem w pełni szczęśliwa z tym faktem

Polecane posty

Gość gość
Kurde ja bym sie bala byc z kims kto zdradza jak mu uczucia przejda bo balabym sie ze ze mna zrobi to samo jak przyjdzie kryzys

Gość gość
widzisz ja szanowal przez tyle lat nawet nie ogladal sie za innymi a ciebie nie szanuje sypiajac tak szybko i to jeszczw stawiajac cie w pozycji kochanki na poczatku. dam se glowe odciac ze bylej by nie zafundowal takiej hanby. a wiesz co? mysle ze jak mu minie ta fascynacja seksem na poczatku zwiazku bo kazdy z nas to przezywal ze zenic sie chcial wtedy nawet :) to on i tak bedzie chcial do niej wrocic. nie bez powodu byli razem az rak dlugo a ty sama piszesz ze nie pasujecie do siebie. jak minie zauroczenie tp zobaczysz jak to zacznie przeszkadzac

Gość gość
znam taki przypadek z zycia i to bliskiego. Niestety facet kopnal w d**e nowa 'milosc' po 9 miesiacach i z placzem ( doslownie ) wrocil do bylej i za miesiac sie oswiadczyl

Ona na pewno nie chciałaby juz powrotu. Powiedział jej że ją nie kocha

Gość gość
a co ty mozesz wiedziec co jest miedzy nimi. Jakby ja nie kochal to nie bylby z nia taki szmat czasu naprawde. Ona pewnie nie bedzie go chciala ale jak pozabiega to zmieknie w koncu. W koncu sa milosciami swego zycia, seksem tego nie wygrasz bo to starcza na max 11 miesiecy

Gość gość
O to bedziesz szczesciara :) twoj zdradzacz z braku laku wroci do ciebie :):) i do konca bedzie plul sobie w brode ze ta pod nim to nie byla

Gość gość
a wiesz to bo? bo ci powiedzial? yhm. ufasz na slowo facetowi ktory perfidnie oszukal klamal i zdradzil? no tak napewno jest szczery

Gość gość
Nie "stalo sie" tylko przespalas sie z zajetym!! Dziewczyno szanuj sie! Jak myslisz jakie on ma zdanie naprawde na temat takiej co wskakuje do lozka facetowi innej? Myslisz ze oni nie maja oczu? A tak w ogole myslisz ze wygralas z inna samica. Otoz nie. Owszem odbilaa faceta ale k***a z dama nigdy nie wygra. Popatrz na swoje czyny a jej. SZANUJ SIE!!!

Gość gość
Twoja mama musi byc z Ciebie dumna.

Gość gość
23:43 troche przegielas po co mieszasz rodzicow? Chociaz jej mama pewnie tez cierpiala kiedys przez taka bo jak sama autorka wie, chocby najbardziej kochajacy facet zawsze zdradzi z jakas latwa

Gość gość
Pewnie jestes spokojna bo on ci obiecal ze nigdy cie nie zostawi. Jej tez to mowil :)

Wcale nie jestem spokojna

Gość gość
to po co z nim jesteś? Przecież wiesz, że nie możesz mu ufać

Gość gość
Autorko karma wraca. Mój ojciec po 9 latach małżeństwa z moja mamą odszedł do innej kobiety. Po paru latach zrobił dokładnie to samo czyli zostawił ją dla jeszcze innej...a ta kochanka zawsze myślała że będzie tą jedyną.W twojej sytuacji może nie rozbiłaś małżeństwa ale długi związek, zniszczyłaś komuś nadzieje, wpitoliłaś się między dwie osoby.

Gość gość
Autorko a jak wam sie uklada? Mowi cos o niej, wspomina ja?

Gość niestety kochanka wrr
Czyli co, wszystko bez sensu? Nie ma szans na happy end?

Gość gość
nas sie pytasz? to chyba ty wiesz najlepiej jak jest miedzy wami czy mowi o niej czy mysli i wspomina?

Raczej nie, mówi że to zamknięty rozdział bo inaczej będzie niezdrowo w związku

Gość gość
Niezdrowo? jaki odpowiedzialny facet ohoho. Ale zwiazek zaczynac od k*****enia sie to zdrowo?

Gość gość
oczywiscie ze bedzie happy end bo pasujecie do siebie: ty latwa a on zdradzacz. takie osoby z gnojem zamiast zasad moralnych jak najbardziej powinny razem byc

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
ha ha ha ale sie usmialam! ty pewnie myslisz ze zlota c**e masz ale facet tylko penisem macha i wsadza we wszystko wiec jak znajdzie nowa c**e to wsadzi i w********i 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
przeciez ona jest WYJATKOWA. to w niej sie zakochal i gada o dzieciach! oczywiscie z tamta nie gadal o tym ehe napewno. tak ci mowi a ty lykasz... jak jego spe.r.me gdy jego dziewczyna czekala na niego z kolacja w domu. jak ty mozesz byc takim podlym czlowiekiem!!!!!!

Gość Karolina

Powiem wam że mnie to spotkało to samo. Facet 13 lat temu z ktorym jestem rzucił dla mnie. Znam ją bo jest z jego bratem. Zdążyłam poznać jej osobowość i szczerze mówiąc że nie w porządku to było. Ona była taka sobie rzadko spotykany typ dziewczyny. Żal mi jej było bo spoliczkowała go przy wszystkich. 

Widziała jak był ze mną w innej pracowni. Żałuję że nie posłuchałam innych. Wcześniej widziałam zanim zaczął do mnie zrywać że jego dziewczyna za nim chodziła. Najgorsze że facet miał wspaniałą dziewczynę która jest dla mnie ideałem ale głupi był że zamienił na mnie. 

Głupia byłam że pozwoliłam zostać jego nową. 13 lat zmarnowanych. Dziewczyny pamiętajcie że nie warto być nową. Dobrze poznajcie faceta który zamierza zmienić partnerkę. Widocznie faceci jakiś czas pouzywaja dziewczynę potem znudzi się nią. 

A co do partnera nie ma wątpliwości że pierwsza miłość nie spełniała oczekiwania.