Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozwiązanie problemu

To jaka decyzja smakoszu zostajemy i piszemy po kolezensku czy konczymy?

Polecane posty

Gość gość
sysia nie piźnij sie czasem przy przelogowywaniu 🖐️

Kochasz ją smakoszu nie bòj się tych słòw może w życiu mało razy to słyszałeś i inni dawali ci to odczuć ale jest w tobie dużo miłości ktòrą możesz obdarzyć innych. Oszkoo przecież wiesz że to fajny chłopak jest co wam szkodzi zaryzykować szczęście jest na wyciągniecie ręki.

Rozwiązanie problemu dziś no tak ty najlepiej wiesz co czują i myslą

Sysia bo wirtualnie to można się jedynie poznać, a kontynuacja powinna być w realu i wtedy dopiero się okaże czy coś z takiej znajomości internetowej będzie czy też nie, no ale to już nie ważne ;)

Gość członek 2 cm
on jest tylko muj

Gość gość
oszka ma chrapke na neptyka albo piwosza bo panowie przynajmniej hajsy mają w prorownaniu z bezrobotnym frajerem kuchrzaem :classic_cool:

heheshki dziś Nawet jakbyście mieli dużo kasy i by była możliwość się spotkać to nie uważasz, że odległość też by mogła zepsuć ten związek? Wiem, że można się zauroczyć bo kiedyś się w Neptyku zauroczyłam ;D

Sysia zawsze można sie przeprowadzić, nie uważasz? mnie np w moich stronach praktycznie nic nie trzyma a i Piotrków większym miastem jest niż moja 6tysięczna dziura, o robote zapewne łatwiej bo wiecej miejsc pracy i też jesli chodzi o rozrywke wiecej ciekawych miejsc, no ale to nie ma co dyskutować, to już bez znaczenia

Gość gość
oszkaa dziś masz na śmierdzace syry

heheshki dziś No w sumie racja... Przy większym stażu znajomości można razem zamieszkać. Mam nadzieję, że kiedyś Ci się życie obróci do góry nogami i będziesz mógł się wydostać z domu, albo zaryzykujesz i wyjedziesz z małą odłożoną sumką do innego miasta do pracy tak jak mój brat to zrobił wyjechał do warszawy w ciemno i od razu pracę znalazł :)

Szatan serduszko Dodaj obrazek na to, że wygrałam 6 zł w zdrapkach :D haha

Gość gość
juz sie rozwiazanie problemu przelogował na szatana 🖐️