Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozwiązanie problemu

To jaka decyzja smakoszu zostajemy i piszemy po kolezensku czy konczymy?

Polecane posty

Serce mi pęka jak pomyśle o biednym smakoszu ktòry teraz tyra na wykończeniòwce zbierał każdy grosz żeby do niej pojechać żył nadzieją że ktoś może go pokochać a ona co??..

Gość gość
ale mógłbyć ale ona nie chce nawet szansy mu dać kompletnie sie od niego odcina

rozwiązanie problemu weź sie odczep człowieku, co cie to g****o obchodzi? nie twoja sprawa ciekawe czyjego zjeeba to projekt a ty Pati się zaloguj, i tak wszyscy wiedzą że tu siedzisz bo nie potrafisz stąd odejść, więc już siedź normalnie a na nasz temat po prostu nic im nie odpisuj, zlewaj tego typu posty i tyle

Mi się tam życie odwróciło do góry nogami ;) wygrałam w zdrapkach 6 zł :D i do tego więcej godzin pracuję więc większe zarobki, trza sobie radę dawać ;D

Gość oszkaa
Chciales mnie dobic to ci sie udalo :o

Gość gość
s********j srysia 🖐️

Gość gość
No i wydało sie czyj to projekt:classic_cool:

Srysia a ja dla odmiany przegrałem se w zeszłym tygodniu dwie dychy na jednorękim:D

warto by było dowiedzieć sie kim jesteś żeby ocenić czy twoje słowa są cokolwiek warte ;)

oszkaa nie przejmuj się! Faceci nie zrozumieją naszych gorszych dni, każdy może popełnić błędy...

Patrycja ja wiem ze gdyby sytuacja była inny gdybym nie był takim zerem, miał możliwości spotykania się z Tobą itp to może i faktycznie coś by z tego było, mogło by sie czasem skończyć na jednym spotkaniu ale mogłaby tez być kontynuacja i kolejne spotkania... no ale w takiej sytuacji jak jest dziś, a pewnych faktów po prostu nie przeskoczę wiem ze taka relacja nie ma sensu większego bo już ci to nawet kiedyś napisałem na meilu ze praktycznie nie ma sensu się jakoś bliżej poznawać wysyłać sobie kolejnych fotek, podawać jakiś co raz bardziej prywatnych informacji o sobie jeśli oboje wiemy ze i tak sie nawet nie spotkamy. Gdybyśmy mogli się spotykać pewnie twoje nastawienie też było by inne, mam rację? ale tak czy siak ja wiem ze zarówno ty jak i ja z kafe raczej nie odejdziemy, więc wiadomym jest ze będziemy na siebie wpadać, mam nadzieje ze chociaż normalnie będziemy w stanie pare słów od czasu do czasu zamienić, chociaż nie wiem czy tobie to pasuje

Oszkoo i Smakoszu pogódźcie się jesteście jedyną parą ktòra ma szanse. Stworzyć coś dobrego w realu ta historia nie może się tak skończyć . Smakosz cie kocha nie łatwo ci będzie znaleźć kogoś takiego w realu. Spotkajcie się pogòdzcie proponuje najpierw skape skoro macie daleko potem spotkacie się w realu. Kochani miłość jest najważniejsza spròbujcie a nie podajecie się już na starcie. Trzymam za was kciuki.❤️.

Ja nie koterba cipko:D🖐️ Po za tym nie mam se szczęścia do hazardu cipcie więc rzadko kiedy se coś ryzykuje, a jak już to mało:D🖐️

Rozwiązanie problemu dziś Kim jesteś? Rozpieprza mnie od środka kim jesteś?! :classic_cool:

Gość gość
Rozwiązanie problemu nie mów im co mają robić, to nie są dzieci

A w jakim temacie piszemy przecíez ci to wczoraj sama zaproponowalam

Jakie kocha? już weźcie też nie przesadzajcie... :o kochać to ja bym mógł jakbym się z nią pare ładnych razy już spotkał to wtedy mógłbym się zabujać, teraz po prostu bardzo ją lubię i może jestem troszkę nią zauroczony, ale na nic więcej przez neta nie ma szans, a na realne przełożenie tej znajomości - przynajmniej w najbliższym czasie - też nie ma za wielkich szans, więc o jakim kochaniu czy miłości wy gadacie ludzie opanujcie się hehe

Piwosz_93 dziś A ja nie jestem Srysia gnoju młodszy ode mnie o 3 lata! aaa :D

Gość gość
To jaka decyzja smakoszu zostajemy i piszemy po kolezensku czy konczymy?

Gość gość
Gdybyśmy mogli się spotykać pewnie twoje nastawienie też było by inne, mam rację? oszka co ty na to?

Gość gość
Aha czyli rozwiązywanie problemu to jest srysia:D