Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka02

14 lat a miesiączki nie ma

Polecane posty

Gość Emilka02

Cześć, jestem świadoma , że każdy dostaje miesiączkę w innym czasie i, że nie jest to nic przyjemnego , ale do najprzyjemniejszych też nie należy gdy dziewczyny z klasy siadają i rozmawiają o miesiączce a ty siedzisz i g****o. Śluz mi leci od około 1-2 lat. Piersi cały czas mi rosną i nie są jakieś duże ale są (ostatnio zauważyłam szybki rozwój piersi). Owłosienie mam wszędzie, i szczerze no chciałabym już go dostać a nie chcę dostać go jako ostatnia. :/ Nie jem mięsa tak jak moi rodzice i brat, nie zamierzam wrócić, obrzydza mnie, jem natomiast ryby. Czy mogę za niedługo dostać miesiączkę? Nie mam bóli brzucha, ale moja koleżanka dostała około 2 miesiące temu i nic ją nie bolała , nie czuła się źle.

Gość gość
to sie ciesz, ze jeszcze nie masz. bo im pozniej kobieta dostaje okres tym przez dluzszy czas moze jeszcze urosnac. i z reguly sa wysokimi dziewczynami. wiele z nich dostaje okres np. w wieku 16 lat

Gość gość
Za 500zł załatwię ci taką miesiączkę aż cała szkoła pęknie z zazdrości!

Gość gość
Dlaczego ci się tak śpieszy z tą miesiączką, czy chcesz już zajść w ciążę i urodzić, bo innej przyczyny chyba nie ma. Poczytaj trochę w jakim wieku powinna ona przyjść i czy to jest ok., a w razie czego lekarz może coś więcej powiedzieć.

Gość gość
Zluzuj, ja dostałam na 3 miesiące przed pietnastymi urodzinami. Jeszcze zdążysz się w życiu nakrwawić, nie ma się do czego śpieszyć.