Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie ciuchy u kobiety działają na wyobraźnię faceta?

Polecane posty

Gość gość
Jak facet jest naprawdę zakochany i zainteresowany to nawet kobieta w worku działa na wyobraźnię, nawet jak ma odciski na stopach, bo traktuje ją jak człowieka i się o nią troszczy. Jak jest powierzchniowo zainteresowany i powierzchniowo zakochany to tylko piękność w szpilkach go rozpali.

Jak facet jest naprawdę zakochany i zainteresowany to nawet kobieta w worku działa na wyobraźnię, nawet jak ma odciski na stopach, bo traktuje ją jak człowieka i się o nią troszczy. Jak jest powierzchniowo zainteresowany i powierzchniowo zakochany to tylko piękność w szpilkach go rozpali. x Ja się nie dziwię szczeremu ,że Was co chwilę poprawia i strofuje ,jak nawet odnieść do tematu się nie potraficie. Co ma piernik (patrz -Twój wpis) do wiatraka (patrz -tytuł tematu) ?

Ale to nie ma nic wspólnego z tematem działania na wyobraźnię? Przecież dobre traktowanie kogoś nie wpłynie na wyobraźnię :D

Zawsze Szczery, "w pogoni za rozumem"? Że co? Że JA? Że raczy Pan żartować? Panie... Panie... "Dorian Gray"! (jak nic, na czwarte)

Gość gość
Mój wpis odpowiada wprost na pytanie, to raczej Twój niewiele wnosi. Jakbyś nie zrozumiał. Uzależniam rodzaj ciuchów, jakie działają na wyobraźnię faceta, od kobiety która te ciuchy nosi. A gdyby to był za wysoki stopień abstrakcji dla Ciebie, to na konkretnym przykładzie. 1. Kochasz kogoś do szaleństwa, ona nagle mówi tak, lecz jest ubrana w dres. 2. Druga kobieta nie wzbudza w tobie żadnych uczuć, no może trochę działa ci na nerwy, bo ma cechy których w kobiecie nie znosisz- ale ma wypielęgnowane stopy i nosi szpilki. Które ciuchy na konkretnej kobiecie bardziej cię rozbudzą, tej pierwszej czy tej drugiej ?

Pavlo, oczywiście, że ma. Nawet najbardziej wdzięczne ciuszki dla faceta, nie rozbudzą jego wyobraźni, gdy ona nagle rzuci: " Ty piiiip, piiiip, zabieraj te swoje grube, piiiip, piiiip, łapska, bo tak Ci piiiip, piiiip, że Ci klapki razem ze skarpetkami pospadają!"

ja pier.le od lat ten sam wniosek sie nasuwa, wiekszosc ludzi absolutnie nie rozumie slow, ktorymi sie posluguje przykladem jest tu WYOBRAZNIA

Gość gość
Ja dla swojego męża zakładam gorset z podpinanymi pończoszkami,stringi,bo ładnie pupę podkreślają i do tego szpileczki,zachęcający feromon i wystarczy dobrze tyłeczkiem ruszać i nie być sztywną,bądź otwarta na jego fantazje,a on będzie w niebie.Radzę polubicie szpilki :D wizytowka sexownej kobiety,to ciało,strój,szpilki i włosy bynajmniej uważam,że kobieta sexowna jest w długich włosach ale to moje zdanie i mój plan na życie erotyczne :)

dżizys, laski, to było pytanie do facetów i było o ciuchy. X dla przykładu wiadomo, że na baby lepiej działa dobrze skrojony garnitur niż rozchełstana koszula w kwiaty i bermudy w paseczki. więc to, że wasz misio pysio prezentuje styl hawajski i nadal go lofciacie, nie ma tu nic do rzeczy. kapewu?

Masz rację Twój poprzedni wpis wniósł coś, twierdzisz: "Jak facet jest naprawdę zakochany i zainteresowany to nawet kobieta w worku działa na wyobraźnię," I to jest bzdura, kobieta w worku nigdy na wyobraźnię działać nie będzie i chociaż i bym dla niej góry był w stanie przenosić to w worku,czy dresach na wyobraźnię nie będzie działać

2. Druga kobieta nie wzbudza w tobie żadnych uczuć, no może trochę działa ci na nerwy, bo ma cechy których w kobiecie nie znosisz- ale ma wypielęgnowane stopy i nosi szpilki. Które ciuchy na konkretnej kobiecie bardziej cię rozbudzą, tej pierwszej czy tej drugiej ? x Żadnej, gdyż pierwsza nie rozbudzi mojej wyobraźni stojąc przede mną w dresie ,czy worku, a druga jej rozbudzić nie zdąży z racji posiadania wspomnianych przez Ciebie cech

Gość gość
że się wtrącę...na wyobraźnie faceta działa uśmiechnięta, zadbana kobieta i nie ma znaczenia, czy ma na sobie opięte dżinsy, czy mini

Kafeteryjnemu Miodkowi ciśnienie podnosicie i bynajmniej nie jest to spowodowane Waszą ortografią :D

na wyobraźnie faceta działa uśmiechnięta, zadbana kobieta i nie ma znaczenia, czy ma na sobie opięte dżinsy, czy mini x jestes facetem?

że się wtrącę...na wyobraźnie faceta działa uśmiechnięta, zadbana kobieta i nie ma znaczenia, czy ma na sobie opięte dżinsy, czy mini x jestes facetem? x O nicku samotny romantyk chyba co najwyżej

Gość gość z Krakowa
Ilu ludzi tyle opinii, kolejna jalowa dyskusja jak to na kafe

Jej, I po co ten top? kobieta w ubraniu = działanie wyobraźni faceta działanie wyobraźni faceta = emocje emocje = "pamiętam ją" "pamiętam ją" = myślę (nie ważne czy raz, czy sto) I po co tyle zabiegów? Wystarczy napisać: rzaba :D

Gość gość
Po to ten top, żebyś mogła się mizdrzyc do zs.

Gość gość
I foch :-)