Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobieta nie może podrywać faceta

Polecane posty

Gość gość ania1
kiedyś byłam bardziej nieśmiała, ale to się nie opłaca, dzięki odwadze daleko zaszłam w pracy :-) ale faktycznie faceci wolą potulne ale jednocześnie wyuzdane heh nie jest łatwo mi zapomnieć jak już mi ktos wpadnie w oko :-)

Gość gość
zdecydowanie łatwiej poderwać faceta jak podchodzisz do niego z cyckami na wierzchu, niż w ubraniu zakonnicy i pytasz o randkę..

Gość gość
Pytanie, DO CZEGO poderwać.. do czegoś poważniejszego czy na jednorazowy seks.. no i... JAKIEGO faceta

Gość gość
racja

Gość gość
ja raz zrobilam pierwszy krok, facet nie podszedl do mnie do jakiejs zdziry, co to to nie, w zadnym wypadku, nawet na taka wygladam ani sie tak nie zachowuje. Szanowal mnie i nie uznal za latwa, ale mialam wrazenie, ze czul jakby mial mnie "w garsci", malo mu dalam pola do popisu, zeby bardziej "powalczyl" wiec nie bylam dla niego taka interesujaca. Nie wyszlo. Nie dlatego, ze podrywajace kobiety to zdziry, tylko chyba ciezko oszukac meska nature zdobywcy :p

Gość gość
Dają mi na tacy a ja nie chcę wziąć. A to czego pragnę, mieć nie mogę i mnie to wkurza na maxa.