Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie inne zabieraja wam mezow to wasi mezowie chca buc zabrani

Polecane posty

Gość gość
Ot to ! Dobrze napisane

Gość gość
Jakps o zbywasz, skoro typek dalej za toba lazi. Pewnie lasa na takie gadki jesteś, a Twoje oburzenie jest nieudolne i facet to widzi. A skad wiesz, ze jaj sobie nie robi?pewnie się czerwienisz, peszysz, mówisz, ze tak nie wolno, a on sobie beke kreci, bo widzi ze ci się podryw podoba.

Gość gość
Fantazja cie ponosi ;)

Gość gość
Czasem to taki styl życia, flirtowanie na wesoło, z tym ze smsy już to wykluczają. Poza tym on moze bawić sie tym ze ciebie to jakoś peszy, jakbyś mu poleciała po psychice to by mu przeszło, nie reagowanie daje przyzwolenie. Jakby facet był oblechem to byś krzyczała ratunku a ze jest przyjemny dla oka, moze inteligentny to sie tak bawisz, reasumując póki nie przyzwolisz on ci kuku nie zrobi, tylko wstyd dla zony ze ma takiego dupka.

Gość ala912424
Wreszcie ktoś to napisał! Jestem z ciebie dumna, autorko wątku! Jesteśmy z męzem prawie 5 lat po ślubie i nie wyobrażamy sobie skoków w bok. Kochamy się, a każde z nas pracuje w innych miejsacach i raz na jakiś czas jest podrywane. Jak się nie chce, to się nie zdradza. Nich tylko nikt mi nie pisze, że facet musi sobie na http://ekstaza.pl albo takich "portalach randkowych" szukać kobiet bo mu jedna nie wystarcza. To w takim przypadku po co ślub?!!!!!?!??!?!

Gość gość
O moj stary temat zyje :) On mnie nie peszyl ja sie nie czerwienilam kontakty zostaly ograniczone a na dzien dzisiejszy sa zerowe bo od lata pan zdrajca pracuje w innym oddziale , pewnie tam sie do innej przyssal - moze mu da

Gość gość
Jak maz zdradza zone to zona n*******la babe ( bo suka go omotala ) jak zona zdradza meza to maz n*******la babe ( bo suka sie puscila ) :)

Gość gość0099
Za mną biega żonaty od dwóch lat. Jest 10 lat młodszy i jest moim sąsiadem. Powiedziałam mu już wiele razy,że nic z tego nie będzie. I że ma nie dzwonić. Ale to nie pomaga, niestety. Dziś go spotkałam, myślę, że nie przypadkowo. Zagrozdzil mi drogę i znów zaczął swoją gadke. Współczuję jego żonie, że takiego ma gada w domu.

Gość gość
no niestety ale ktos kto tego nie doswiadczyl mysli ze wystarczy powiedziec takiemu no wez przestan i klopot z glowy , faceci im bardziej odmawiasz grozisz denerwujesz sie tym bardziej sa zainteresowani za zony ? jak zony one jak zwykle niczego nie widza niczego nie przyjmuja do wiadomosci , misia jej ukradli i tyle

Gość gość
misia to masz ty tłumoku a żony mają mężów. wbij to sobie wreszcie do pustego łba, bo aż razi twoje prostactwo.

Gość gość
oj panna ! prawda w oczy kole co?

Gość gość
Też prawda. Ale największą bzdurą jest to, że facet ma prawo miec multum przygòd, a kobieta nie, bo zaraz d******* dupudajka itp. Smiech na sali dosłownie.

Gość gość
Facet -nie zajdzie w ciążę nie poroni trudniej złapie HPV i inne syfy ...to nie jest takie proste.

Gość gość
wszystko jest proste albo prowadzisz sie jak k***a albo nie , plec nie ma tutaj znaczenia