Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile przytyłyście do końca ciąży i ile udało wam się później zrzucić?

Polecane posty

Gość gość
Ja przy wzroście 1,70 m , przed ciążą waga 60 kg, dzień przed porodem 86 kg, 7 miesięcy po 55 kg. Zero rozstępów.

Gość gość
W pierwszej ciąży przybyło mi 20 kg. 12 kg zrzucilam tydzień po porodzie. Resztę z 5 kg nawiązką w ciągu 4 msc

Gość gość
27 kg przytyłam przed ciąża miałam niedowage i nadal mam.Wszystko zeszło :)

Gość gość
W pierwszej ciąży przytyłam 6 kg. Schudłam 12. Teraz druga ciąża 17 tydz póki co nie przytyłam nic

Gość gość
W pierwszej ciąży +12 kg ze szpitala wyszłam 9 kg lżejsza a resztę zrzuciłam nie wiem kiedy- szybciutko. W drugiej + 11-12 kg, ostatnie 2 kg są nieugięte.. a rodziłam 14mcy temu i nadal karmie piersią. Wzrost 172, waga 57 kg.

Gość gość
w 1 ciazy 9 kg i tydzien po porodzie wróciłam do swojej wagi w drugiej 12kg i nadal mam 2 za duzo pol roku po porodzie.

Gość gość
Pierwsza ciaza 27 kg na plusie, po porodzie 10 zeszlo, a pozostale 17 zrzucalam 2 lata. Teraz jestem.w 38 tyg.i na plusie 16 kg od tyg waga stanela

Przytyłam 14kg, a po ciąży ważyłam trochę mniej niż przed... Dzięki karmieniu i ciągłym ruchu przy dziecku :)

Gość Gaja67899
Ja przytylam 10 a schudlam 14 w niecaly tydzien po. Kp mialo ogromny wplyw, mala wyciaga ze mnie wszystko lacznie z witaminami, wlosy leca mi garsciami.

Gość gość
Ja przy wzroście 161 :-) jak zaczynałam ważyłam 54 kg. Przytyłam do 69. A po porodzie spadam do 56.

Gość olka560
Ja ważyłam przy drugim dziecku 59 jak zaszłam przytyłam 15 kg a teraz po roku waga pokazuje 62 kg. A wiec nie jest tak źle ale jem wszystkiego z umiarem, dietę miałam rok bo karmiłam. Ale olej używałam, tak jak pisze tutaj: http://pokochajolejrzepakowy.eu/zrownowazona-dieta-w-czasie-ciazy/ a nie aby unikała wogóle jak inne kobiety.

Gość gość
Przytylam 12 kg a tydzien po porodzie wazylam mniej niz przed ciaza ;) ale szybko to nadrobilam biszkoptami

Gość gość
20 kilo ( brałam hormony pod ciążą) w szpitalu zostawiłam 8 kg. Teraz 5 miesięcy po cc mam jeszcze 6 kg na + kp wiec waga spada. Nie odchudzam się i w ciąży też trochę przesadzałam za słodkim ( ciasto i sporo miodu). Nie mam rozstępów na szczęście.