Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co emigracyjne smiecie? Wy nie macie takich rozrywek smiecie

Polecane posty

Gość gość

To ja bingol z ziomkami mamy grilla a wy kible zmywacie w jukeju buehehehe a my sie bawimy smiecie https://youtu.be/rMrzxmY4qao nagralem dla was widlo i co zdychajcie z zazdrosci:D

Gość gość
Chcesz poznać mojego przyjaciela? Ma na imię Willy (William). Słyszałem, ze masz obsesję na punkcie lizania.

Gość gość
I co sie śmieciu smiejesz ze starszych ludzi. Te domy na filmiku to 10x lepisze niz angielskie szarobure kurniki z grzybem :D Gnij w UK kiblomyju.

Gość gość
Nieudolna próba autora watku podszycia sie pod bingola :D FAIL przykro mi :D

Gość gość
Starszych? W placzkowie masz 30 a wygladasz na 40 tak cie zycie tyra. A dlaczego? Bo w placzkowie jest wszechobecny dobrobyt :D a ja sie bawie mw tak co tydzien jednak wolalbym grilla przed domem ale nie stac mnie na taki dobrobyt buehehe https://youtu.be/SN1u5NHrANE ale wroce zeby poznac smak zsiadlego mleka i kaszanki

Gość gość
Smieciu nawet nie wiesz jak smakuje zsiadle mleko bo w uk nie zrobisz nigdzie. Wszystko pasteryzowane lub uht macie smieciu. Gnij w uk na pokoiku antypolaku.

Gość gość
Czas ucieka, Willy czeka...

Gość gość
Mój Willy da ci zsiadłe mleko twojego życia polaczku wiesniaczku :D nie ignoruj bo wiem, że masz obsesję lizania.

Gość gość
Tak wiem testoviron psycholu ze masz nasrane w bani :D nie ogladajcie, to jest niewiarygodne jaki to przyglup, po 1s jak zobaczylem nikactego cwela od razu 2ylaczylem bo nawet jego glos, w sumie sami ocencie, jak p******i gejami, od razu slychac ze lubi lidy robic :D ale beke mam z tego czegos. A kto moze wklejac jego linki? Tylko on je/bany pedal sam wiwc wiadomo od razu ze to tez bingol i wuefista najgorszy cwel i pedal lubi lizac jaja kumplom

Gość gość
ty pedale tylko o zsiadlym mleku gadasz bo to ci sie kojarzy ze sperma kumpli ty nedzny pedale lubisz to lykac co nie :o zsiadle mleko, nie no to jest ponad moje sily :D

Gość gość
Dlatego też oferuję tu mojego Williama :D a trzeba być niezłym debilem żeby kliknąć w te linki, wiadomo że koleś ma z bańka. Niby w Polsce ma niebo a na kafe siedzi non stop :D :D

Gość gość
"dlaczego mi to zrobilas kurwooo" zero totalne :d

Gość gość
Ale super impreza, zazdroszcze

Gość gość
a ja jade na koncert Puscifera :D w polsce za moja minimalna w zyciu bym sobie nie pozwolila, nawet gdyby zawital do tej pipidowy jaka jest polska :P

Gość gość
Swinio lubisz brać do dzioba po koncercie?

Gość gość
Puscifer, wtf? Co to do cc***aa jest? Moze Pusciszpara :D To ja juz wole nawet disco polo.

Gość gość
Pusciszpara x :D dobreeeee yeah bunne emigrusy:D

Gość gość
W Polsce grill to główna atrakcja w ciepłe dni . do tego jeszcze przesiadywanie z piwskiem i ewentualnie chlanie piwa na plaży . dlatego faceci w Polsce są tacy oblesni .. Aż strach pomyśleć co by było gdyby pogoda dopisywała przez większość roku

Gość gość
Swinio nie ma to jak murzynski pot, co świnio. Poza tym w jukeju siedzicie co weekend na tych zapchlonych, maleńkich ogródkach, za tym zagrzybionym, domopodobnym kurnikiem i grilujecie, popijając polskie piwo. Swinio, tak właśnie wygląda wasza emigracja. Ewentualnie gdzieś za miasto wyjedziecie i na fejsbuku zdjęcie umieścicie, świnio.

Gość gość
Płyta ci się zacieła? Ciekawe czemu taki rozgoryczony jesteś. Wymyślona żona nie daje, co? Pisz dalej, i tak jesteś pośmiewiskiem i nikogo nie obchodzą twoje litanie

Gość gość
No właśnie, płyta się zacięła swiniakowi . sam jestes swinua, do tego spasiona . co masz do murzynów buraku ?:nie jesresclepszy, nawet języka nie znasz zj****y rasisto . ją piwa nie pije ,bo dbam o sylwetkę a żeby polskie kupować to już naprawdę chore .

Gość gość
bingol twoja jedyna rozrywka jest kafeteria smutne

Gość gość
Kupic polskie piwo to chore hehehe. Nie no rece nie tylko na bingola opadaja. Nigdy nie bylem antypolski tylko ocenialem wszystko obiektywnie. To cwel bingolwuefista wymyslony jest najbardziej antypplski! Co ja w ogole robie tu? :D juz dobra znikam bez zbednych komentarzy, tym razem 100% :) :D 🖐️

Gość gość
moze dla niektorych picie piwa to atrakcja, jednak jak ktos dba o figure to piwa nie pije, bo jak piwo wplywa na wyglad, to wystarczy spojrzec na polskich ulicach. Faceci sa mega nieatrakcyjni. Poniewaz pija glownie piwo. W kraju w ktorym mieszkam polskie piwo jest drogie, wiec po co mam kase na takie cos wydawac.

Gość gość
Jak wogole tak można nazwać temat. . no i jeszcze wyzywac? Chory z nienawiści czloeieku idź na obchody smoleńskiej rocznicy . tam są robię podobni .

Gość gość
Swinio, najpierw spójrz na siebie pasztecie z plaskod***em, a później oceniaj polskich facetów. Żaden przystojniak z Polski nawet by ją ciebie nie splunal świnio, dlatego masz taki uraz.

Gość gość
Przystojniak :D oczywiście ty się do nich zaliczasz co nie? Dlatego musisz tutaj wylewac jad 24/7 i pisać bajki. Narcyzm i rozdwojenie jaźni się leczy :D

Gość gość
Bardzo ciekawe vo piszesz chory człowieku . po pierwsze msm akurat ładny tyłek i wszystko. Na miejscu , bo espomnialam , że dvam o siebie . poza tym mam męża od 17 lat pajacu . maz jest Polakiem i reż nieźle wygląda .