Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co emigracyjne smiecie? Wy nie macie takich rozrywek smiecie

Polecane posty

Gość gość
Wypiwrdalaj idioto wklejać gowna na stronie swojej podstawówki której skończyć nie możesz .

Gość gość
Kto ci powiedział świnio, że masz ładny tylek? Ten twój smierdzacy tirowiec,którego nazywasz mężem? Weź mnie nie osmieszaj swinio. Nie ma takiej ilości wodki, która musiałbym wypić, by cię walić świnio. Jesteś brzydka, dlatego do jukeju wyjechałas i tak sobie to marne, emigracyjne zycie zachwalasz. Tak samo jak ta idiotka od jarmuzu, ktora sie przyznala, ze byla wysmiewana w szkole. Nikomu normalnemu, nie podoba się wygnanie. Rozumiesz to świnio? Nikomu.

Gość gość
Jakie rozgoryczenie :D widać ze PL nie płynie mlekiem i miodem skoro takie płacze tu urządzasz ahahaha "nikomu, ah! nikomu!" bardziej dramatycznie się nie dało?

Gość gość
Nawet nie powinnam tu odpisywac bo to taka dziecinada ze scyzoryk sie w kieszeni otwiera. Mam czas prze praca to odpisze pajacowi. Mi nikt nie musi mowic co mam ladne, bo widze i wiem; Nie napisalam ze moja maz jest kierowca Tira. Ma lepszy zawod, ale nic nie mam do kierowcow. A na wygnaniu to moze ty byles; Mi sie w miejscu gdzie mieszkam bardzo podoba i wcale nie mam zamiaru wracac do Polski, bo nie widze sensu. Nikt mnir do wyjazdu nie zmuszal, jestem tu szczeslowa; Milego dnia przyglupie!

Gość gość
Ludzie , przestancie temu idiocie odpisywac§ No jaki to poziom§ Koles jest zaburzony, a innym wmawia ze maja cos z glowa; Na jakiej podstawie wlasnie napisal ze czyjs maz jest kierowca tira? Bo to dla debila chyba jakis gorszy gatunek; Tylko cieakwe , bo zeby zdobyc takie prawo jazdy trzeba sie napracowac, a i sama praca nie jest lekka.

Gość gość
to fakt, apeluje olewajmy tego debila; Przeciez to jaksi kompletny idiota, ktory sobie uroil ze ludzie za granica nie sa szczesliwi, bo sa na wygnaniu, bo w Poslce cos nei tak bylo, co jest nieprawda

Gość gość
Swinio, to gnij tam, świnio.

Gość gość
Po co ty psycholu ludziom zyczysz zle, bo sam masz zle c***u zlamany! To ty wegetujesz i jesteś neiszczesliwy w chorym kraju Polsce, zatkalao kakao c***u co?

Gość gość
Chora to jest twoja psychika świnio, a nie moja piękna Polska. To że byłaś nieudolna świnia i musiałaś wyjechać do uka na zmywak, nie znaczy świnio, że każdy jest tak niudolny jak ty, świnio. Gnij tam świnio. Jak ja się cieszę, że nie ma już w PL takich patoli jak ty świnio. Kocham Cię moja Polsko.

Gość gość
az tak sie cieszysz ze codziennie musisz o tym pisac? jakos nei widac entuzjazmu, wrecz przeciwnie zal ci twoja roztyta d**e sciska! Nie wyjechalam poj***e do Uk, nie musialam wyjezdzac , jesli dla ciebie nieudolnoscia jest ukonczenie dobrych studiow, praca za 3 tysie w Polsce to sobie tak mysl. Ludzi wyjechalo tyle ze pwinienes sie zastanowuc kto na twoja z****** emeryture zarobi i co ty za nia kupsz; Gnij w tym szarym kraju skonczony debilu!Przestan wkolo to samo pisac, bo stoisz w imiejscu ohydny ciulu!

Gość gość
Nuuudzisz wuefisto :D

Gość gość
Ojojoj , nie zesraj się psycholu bingolu z tej miłości do Polski . szkoda że ona raka niewierna i giwno t.masz .

Gość gość
Nieudacznik po AWFie ahahaha!

Gość gość
Swino zadałem ci pytanie. Co maź w Jukeju czego ja nie mam w PL? Skoro tam taki dobrobyt, a w PL nędza, to łoże sie świnio pochwalisz?

Gość gość
zadales pytanie idioto osobie ktora nie mieszka w UK Ale ja ci napisze co jest w innych krajach czego nie ma w Polsce 1. Prace mozna znalezc bez problemu, jesli sie zna jezyk 2. Jesli sie straci prace dostaje sie zasilek , ktory daje mozliwosc godnego zycia, dopoki sie kolejnej pracy nie znajdzie , a nie kilkaset zeta na waciki jak w Polsce 3. Normalna sluzba zdrowia; Nie czeka sie latami do specjalisty 4; Nie ma schizow z kosciolem jak w Polsce 5 Ludzie zyja pelnia zycia a nie interesuja sie losem innych tak jak np ty pajacu wystarczy?

Gość gość
Nie ma sensu kretymowo tego tłumaczyć . dla niego świat składa się z polski i UK . poza tym w Polsce jest według niego dobrobyt i ludzie oszaleli że wyjechali .

Gość gość
Tak, tak . Dla tego psychika dziwne nie jest np to że osoba, która pracuje przez 20 lat w jednej firmie , zarabia 3 tys złotych i straci pracę to dostanie 700 zł zasiłku i to na początku a potem mniej .

Gość gość
Dobrobyt? To dlaczego zieje jadem? :D widać ze zmyśla, pewnie wrócił do PL i siedzi bezrobotny :D co mam w UK czego ty nie masz? Pracę, męża (nie wymyślonego tak jak twoja żona), przyjaciół (nie tak jak ty, wymyślonych), dom. Teraz się czasem nie zesraj z zazdrości haha. Dobrze wiesz ze ty nigdy w żadnym kraju nie będziesz miał nawet tego cząstki.

Gość gość
Swinio tez mam dom, działkę budowlaną, prace która lubie, przyjaciół, więcej niż ty świnio, żonę, córkę. Czym ty mi świnio imponujesz? Jesteś wygnancem i choja tam na tej emigracji masz świnio. Mam w PL wszytko to co ty w smierdzacym jukeju, świnio.

Gość gość
Swinio. Także mam prace i jeśli ja strasznie e to pójdę do innej, ponieważ w mieście gdzie mieszkam jest poniżej 5% bezrobocia. Do lekarza nie mam problemu się dos

Gość gość
Do lekarza także mogę się dostać, bez żadnych problemów. Ostatnio byłem u okulisty i w jeden dzień się tam dostałem świnio. Z kościołem, to tylko takie posrane łby jak ty mają problemy. Nikt w Polsce nie każe Nikomu chodzić do kościoła. Swinio wymyślasz bzdury, tylko po to, by tłumaczyć swoją nieudolność. Wyjechałas do uka, bo byłaś nieudacznikiem z małej miejscowości, świnio. Idź lizać jaja świnio i się nie osmieszaj, świnio.

Gość gość
Poza tym świnio, co znaczy ludzie żyją pełnią życia? To, że w twojej zapijaczonej wsi, ludzie piją piwko pod blokiem i szczą na klatkach, nie świadczy o Polsce tylko o środowisku z którego się wywodzisz, świnio. Zobacz świnio koncerty w PL. Pełne sale. Zobacz sale podczas występów teatralnych czy jakiejś filharmoni. Pełne sale. Zobacz świnio mecze siatkówki czy piłki ręcznej. Pełne sale. Zobacz dyskoteki takiej jak choćby Energy. Pełne sale. Zobacz plaze w lecie. Pelno ludzi. Zobacz stoki narciarskie w zimie. Pelno ludzi. O czym ty świnio w ogóle piszesz. Juz c***isałem. Nie przedstawiaj Polski z perspektywy swojej zapijaczonej wsi, świnio.

Gość gość
Pracujesz jako wróżka że wiesz ile mam przyjaciół? :D jakoś twoje osiągnięcia mi nie imponują bo w przeciwienstwoe do ciebie ja nie musialam uciekać za granicę tylko wyjechałam studiować (prawdziwe studia nie tak jak ty haha), potem dostalam dobrą pracę. W PL też mam działkę budowlaną, małe jezioro i kawałek lasu. Mieszkanie nad morzem (za grosze bo zarabiam sporo) gdzie czasem wyjezdzam na wakacje a w Londynie dom. jestem przed 30tką, wszystko przyszło mi bardzo łatwo (bo mam mózg hehe) wiec przy mnie jesteś żałosnym nieudacznikiem :D Pluj sobie, ja mogę cię tylko żałować.

Gość gość
Oj wuefisto, może masz działki, wymyśloną żonę i skończone studia dla wolniej rozwijających się, ale nie jesteś szczęśliwy. Inaczej byś tutaj nie skrzeczał i nie pisał tych swoich litanii hehe

Gość gość
Ciągle tylko , swinuo to, sswinio tamto, co za chory dekiel z tego bingola Plaże pełne ludzi latem, niewiarygodne ha ha .gdzie indziej nie ma . w Europie jak organizują koncerty to pustki , tylko polska taką kulturalna . ty się lecz . nigdy na wsi nie mieszkałam, ale ty jak widać znasz to .

Gość gość
Ten p***b wsiada na emigrantów, a zapomina że obraża Polaków w Polsce . Bo ci na to ci którzy mieszkają w małych miastach czy wioskach ?

Gość gość
Haha na dodatek sam był/jest emigrantem wiec hipokryta na każdym kroku. On ma marne 5tyś złotych na miesiąc (razem z żoną) wiec nie wiem ile miał w UK jak dla niego to dużo :D polewka z niego z każdym nowym postem a on i tak się przejmuje, piekli i pisze eseje ahaha!

Gość gość
Świnio nawet nie wiesz co do ciebie pisze, świnio. Studia to skończyłaś, ale na wsbzdecie świnio.

Gość gość
Juz ci napisali wieprzu wuefisto, ze ten wsb smiec dal im wieksze mozliwosci niz twoja zafajdana , panstwowa, awf szkolka:D Nawet nie wiesz co znaczy skrot wsb.. i dalej swoje w kolo macieju :P Tak to jest jak sie jest kretynem :)