Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co emigracyjne smiecie? Wy nie macie takich rozrywek smiecie

Polecane posty

Gość gość
wuefista odkad mu ktos przygadal ze nie pracuje bo ciagle sie udziela na kafe , udaje teraz ze pracuje i pisze pod wieczor hahaha

Gość gość
Wsb to znaczy wyższa szkoła pasenia byków. Jakie dał wam możliwości, swinio? Przecież musieliście emigrowac świnie, ponieważ w PL nikt po takich śmiesznych studiach nie przyjmuje do pracy. Swinio nie ośmieszą mnie. Absolwentami AWF są największe autorytety w polskim sporcie, a jaki autorytet jest po WSBzdecie, świnio? Te studia są wytwórnia bezrobotnych i emigrantów. Liz jaja świnio swojemu chłopowi, to ci wychodzi najlepiej, świnio.

Gość gość
Te autorytety nie spieprzyły do UK po czym nie wróciły do PL z podkulonym ogonem więc się nie porównuj do nich ciulu :D

Gość gość
4% ludzi w PL żyje dostatnio. Ale ty do tej grupy nigdy nie będziesz należał.

Gość gość
Tylko nieroby nie zyja w pl dobrze emigracyjny kundlu. Gnij w uk kundlu.

Gość gość
No,a ty chcesz ludziom wmówić ze żyjesz jak król za 1.5k na osobę (chociaż nie wiem ile ma lat wymyślona córka wiec nawet mniej wychodzi). Gratulacje :D

Gość gość
wkolo pisze przyglup to samo, ze ktos nas zmusil do wyjazdu, nie pojmuje ze ktos chce mieszkac za granica bo widzi co Polska oferuje jak sobie pomysle ze musialabym teraz wroci to wlos mi sie jezy, dziekuje!!!!

Gość gość
Wiesz gdzie mam twoja autorytety z AWF ? :D Moze dla ciebie ciulu sa to jakiekolwiek autorytety :D Nie ciulu golodupny, pracowalam w zawodzie w Pl po skonczeniu WSB i za granica pracuje :) A ty dalej mozesz marzyc o karierze wsiowego trenera, tyrajac na swojej zmianie w fabryczce :)

Gość gość
Za granica kible myjesz :D buheheeeeeeee typowa kariera buraka w uk :D w PL wszystko jest tanie i dobre zarobki dla fachowcow piekne lasy i jeziora nie masz tego w uk smieciu

Gość gość
Nie byłam w UK ale na pewno to wszystko jest a ty wyjedzuesz że swojej nory i zobacz w innych krajach że jest o wiele piękniej . wkoło piszesz to samo chora parowo .

Gość gość
Mam lepsze rozrywki .w kraju w którym mieszkam nam prawie zawsze pogodę ładna i wiadomo że są inne możliwości . a ty jakie masz rozrywki? Picie pieska w voszuen a w weekend wodeczki? Zbieranie grzybów w ohydna jesień? Spędzanie niedziel w marketach???

Gość gość
Lepsze rozrywki? Jakie świnio? Wycieczka do Egiptu na rochanie z ciapatym i fitness? Weź mnie nie osmieszaj świnio po wsbzdecie. Choja tam masz na tym wygnaniu, świnio.

Gość gość
W jukeju na pewno nie jest piękniej świnio, ani we Francji świnio.

Gość gość
Jasne bo ty wiesz . Byłeś na południu Francji? Znasz morze Śródziemnego i Lazurowe Wybrzeże ? Poza tym to ty jesteś świnia . lecz się pisrancu

Gość gość
96%Polaków żyje w ubóstwie tzn ledwo wiążą koniec z końcem. Innymi słowy ich żywot to ponura egzystencja.

Gość gość
Dokładnie . przeplatana piciem alkoholu .ale debil zaraz napisze że to tylko w PGR .a tak jest wszędzie

Gość gość
96%Polaków żyje w ubóstwie tzn ledwo wiążą koniec z końcem. Innymi słowy ich żywot to ponura egzystencja. x W twojej zas/ranej wiosce chyba smierdzielu :D było sie uczyc debilu :D

Gość gość
Ha ha , a nie mówiłam że debil to napisze . a propos uczyć się . ją mam studia , mąż też a w rodzinie mam kilka osób po zawodowe, które zostały w Polsce i dobrze zarabiają . więc też im powiesz zecmsja się uczyć,?

Gość gość
Emigranckie cfele po wsbzdetach nic w PL nie umiały :D ja sie uczyłem i dzisiaj zyje godnie w mojej ojczyznie i pluje na te szczury w jukeju

Gość gość
Morze Śródziemne, jesuuuu jakie gowno.

Gość gość
Taak bo Bałtyk pikniejszy! :D No,to napisac mógł jedynie ten ciul po awf :D

Gość gość
96% Polaków zarabia dobrze. Tylko debile po wsbzdetach musza wyjezdzac do UK. Takie życie to ponura egzystencja. Byłem właśnie w UK i cieszę się że nie muszę tam mieszkać BUEHEHEEEEEEEE :D Wyjeżdżając z tego"raju" nie mam spuszczonej głowy. Wręcz odwrotnie. Cieszę się że mogę wrócić do polski.

Gość gość
Skoro ci tak dobrze to dlaczego non stop na kafe skomlesz? Idź się cieszyć tym cudownym życiem w PL. No chyba że wymyslasz.

Gość gość
Nie skomle smiecie tylko pisze prawdę emigracyjne przygłupy. Bałtyk jest piękny i lezą nad nim takie kraje jak choćby bogata Dania i Niemcy. Wy z****** świnie. Choja tam Macieja tym wygnaniu. Mam to samo co wy w PL smiecie.

Gość gość
Ja do Baltyku nic nie mam, ale jest cos takiego jak obiektywizm. Nie byles w Nicei , nie byles w Cannes. Nie bede oczywiscie wymienic miejscowosci nad morzem Śródziemnym; Ake tylko ten kto nie zna , moze podobne brednie napisac; Tam jest pięknie; Nie musze wyjezdzc do Egiptu by zobaczyc cos ladnego. Rozrywki nie na tym polegaja; Ja moge sobie codziennie podziwiac widoki, nie tylko w kilka miesiecy wkacji jak w Polsce; Gdybym wzbzdet skonczyla to pewnie bym zostala w Polsce, ale mysle ze dla chcącego nic trudnego. A ty soba koles nic nie reprezentujesz. Tu juz nawet nie ma co pisac, piszesz wkolo to samo; Jestes idota.

Gość gość
Nie bylo mnie tu jakis czas i co widze po wejsciu, bingol ciagle swoje :D sram ci do ryja

Gość gość
Bingol to człowiek uwielbiających szarość. Lubi sobie posiedzieć z pifkem przy szarym Bałtyku . jsk jest lato to nie siedzi bo za dużo ludzi, a z takim wyglądem można się ludziom pokazać? Oczywiście dlatego też uwielbia chodzenie po lesie , bo tam ludzi mało i łowienie ryb.

Gość gość
Ja np lubię sobie pochodzić po lesie, powiedzieć nad polskim morzem itp ale nie jestem takim tępym sfrustrowanym kołkiem jak ten wuefista ahahaha on pewnie pisze z psychiatryka.

Gość gość
No dokładnie . każdy normalny człowiek wue że Las i polskie morze są ładne . jednak morze Śródziemnego jest przepiękne .

Gość gość
Buehehe podbil moj temat w ktorym mam beke z polskich pedalow :D qrwa dobrze se sie wynioslem z tego gowna :ooooo