Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

może to zabrzmi dziwnie ale kręcą mnie kobiety po 30 roku życia

Polecane posty

Gość gość

chciałbym coś zdziałać z tymi starszymi tak starsze 5-10lat

Gość gość
Jaka szkoda ze nie jestem piekna :D bo lubie mlodszych tak 5-10 lat :D

Gość gość
Tja a co ma do zaoferowania 20 latek. Kieszonkowe od rodziców lub stypendium i 0 życiowego doświadczenia.

Gość gość
jestem 25 latkiem kręcą mnie dojrzałe kobiety po 30 roku życia i nie chodzi tu o seks a bardziej związek.

Gość gość
Sa rozni dwudziestolatkowie. Niektorzy bardziej dojrzali od 30-latkow. Na zarobki nie patrze. Ale jak juz wspomnialam, nie jestem piekna. Mam tylko dobre serducho :)

Gość gość
uważam, że kobiety po 30 roku życia są bardzo dojrzałe, seksowne, kobiece, zadbane, które mają klasę w sobie.

Gość gość
To zalezy ktore :) Te ktore maja czas i pieniadze oraz pewien zmysl smaku - tak. Ludzie nie sa jednakowi.

Gość gość
ale trudno będzie znaleźć wolną i to jeszcze po 30stce

Gość gość
gość dziś w jakim wieku jesteś?

Gość gość
Wiele jest takich kobiet, ale przeważnie po przejściach takich jak rozpad małżeństwa, samotne macierzyństwo itp.

Gość gość
Mam 36 lat

Gość gość
nie musisz być nie wiadomo jak piekna :) ale miec w miare zadbane ciało akceptuje tak 7-10kg nadwagi

Gość po_wsi_noga
a moim zdaniem , kobieta w wieku 30 lub 36 lat , która jest samotna i sama jadąc w autobusie MZK popatrzy na faceta i stwierdzi , że ten facet jest fajny lub gryfny to nie zrobi NIC aby pokazać , że tej kobiecie ten facet się podoba , prawdopodobnie samotna kobieta uznaje patrząc na faceta w autobusie MZK , - no tak, nawet nie ma prawa jazdy i jedzie do pracy autobusem MZK rano do pracy - pierdoła nie ma nawet własnego auta - zapewne mieszka w jakimś hotelu robotniczym , no tak, - nawet nie ma obrączki na palcu serdecznym , czyli żonaty ale obrączkę przepił razem z kumplami , Ciekawy jestem obserwacji kobiet, co kobieta sobie myśli o facecie, który fajnie wygląda i nad ranem jedzie do pracy i jest trzeźwy , czy kobieta nad ranem spogląda na takiego faceta , który nie jest zaobrączkowany ? Kobiety - namawiam do dyskusji !

Gość gość
po_wsi_noga dziś - w moim miescie bardzo rzadko widuje facetow 25-45 jadacych srodkami komunikacji publicznej. Wiekszosc ma samochody. Nawet jesli malo zarabia. Hm... nie pokazuje, ze mi sie facet widziany w tramwaju / na ulicy podoba, bo to tylko cialo. A mi zalezy na wnetrzu :)

Gość gość
Z taką po 30stce to bym się związał na stałe :)

Gość gość
mi na wnetrzu i może troche na wyglądzie :)

Gość gość
Bingo. Wlasnie mam nadwage :) probuje aktualnie nowej diety - kumpel stwierdzil, ze nie chudne, bo sie glodze i rozwalilam sobie metabolizm. To moj wielki kompleks.

Gość gość
A mi na wnetrzu, bo dysponujac odpowiednimi srodkami i motywacja kazdy moze byc piekny, natomiast nie nadrobi sie braku inteligencji, oczytania, odpowiedniego charakteru ksztaltowanego wydarzeniami losowymi... wazne jest dla mnie tez, aby sie dobrze dogadywac

Gość gość
gość dziś ideał kobiet to dla mnie takie 63-65kg przy wzroście 165? kręci mnie tez dojrzałość emocjonalna u kobiet powyżej 30 roku życia :)

Gość gość
chętnie bym taką panią poznał jak oczywiście lubi młodszych i zadbanych mężczyzn.

Gość gość
A wiec tylko moj wzrost jest dla Ciebie idealny ;)

Gość gość
gość dziś zgadzam się z tym :) każdy człowiek patrzy na wygląd a ja osobiście nie jestem tak wybredny akceptuje wiele wad.

Gość gość
gość dziś podałem przykład do 175cm akceptuje

Gość gość
Akurat wzrostu mam 165cm. Ale nie martw sie, zapewne znajdziesz swoja Pania. Ja natomiast moze znajde kogos, gdy schudne.

Gość gość
nie lubie zbyt chudych kobiet :) to jedyny warunek

Gość gość
gość dziś a dużo masz do schudnięcia?

Gość gość
problem w tym, że nie chcą młodych bo próbowałem

Gość gość
po_wsi_noga dziś a moim zdaniem , kobieta w wieku 30 lub 36 lat , która jest samotna i sama jadąc w autobusie MZK popatrzy na faceta i stwierdzi , że ten facet jest fajny lub gryfny to nie zrobi NIC aby pokazać , że tej kobiecie ten facet się podoba , prawdopodobnie samotna kobieta uznaje patrząc na faceta w autobusie MZK , - no tak, nawet nie ma prawa jazdy i jedzie do pracy autobusem MZK rano do pracy - pierdoła nie ma nawet własnego auta - zapewne mieszka w jakimś hotelu robotniczym , no tak, - nawet nie ma obrączki na palcu serdecznym , czyli żonaty ale obrączkę przepił razem z kumplami , x Powiem ci, że w kwestii kasy i samochodów to działa niestety w dwie strony. Ja zarabiam sporo, mam służbowego nowego passata i zauważyłam, że takie rzeczy bardzo deprymują facetów. Zaryzykuję stwierdzenie, że jeden albo nawet dwóch zwinęło się z tego własnie powodu, bo czuli się ode mnie "gorsi" (ja tak nie uważałam). Kobiety chcą faceta majętnego (mnie osobiście na tym nie zależy), a męzczyźni z kolei nie chcą byc tymi, którzy mają gorszy samochód, mniejsze mieszkanie, zarabiają mniej.

Gość gość
Tak. Duzo :( Co najgorsze, biegam 3x w tygodniu, cwicze i ogolnie mam doskonala kondycje, tylko wciaz nie moge zrzucic!

Gość gość
Wiesz co, wbrew pozorom duzo kobiet po 30, a zwlaszcza 40 jest zainteresowanych mlodszymi mezczyznami. Tylko boja sie by oni ich nie zostawili z uwagi na wiek. A ponadto jest tez sporo kobiet, ktore o mlodszych nie mysla, ale gdyby poznaly dojrzalego emocjonalnie, z pewnoscia dalyby mu szanse. To, ze kobieta ma 30+ nie znaczy, ze jest dojrzala emocjonalnie czy ustawiona zyciowo. Z facetami tak samo.