Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wendy el

nie wiem czemu narzekacie na małe piersi sa przecież świetne, cieszcie się nimi

Polecane posty

Gość wendy el

pracuje w szpitalu i codziennie widuje nagie kobiety w różnym wieku, owszem przyznaje że te młode z dużymi świetnie wyglądają (niektóre), ale potem to się zmienia, np wczoraj dwie pacjentki, jedna przed 50 miała duże piersi no i niestety grawitacja je dopadła, druga kobieta była po 50-tce, a piersi dalej jędrne i sterczące, bo były małe moje koleżanki gdy mówią mi, że mam małe piersi, odpowiadam że i bardzo dobrze, strasznie się z tego cieszę, bo gdybym miała do wyboru mieć duże, które szybko opadną, a małe które długą będą jędrne to zawsze wybiorę te małe (mam pieniądze i jakbym chciała to bym zrobiła sobie operację) moja znajoma ma asymetrie piersi, jedna pierś ma C drugą D i sama mówi że jak się myje, przebiera to bardziej jej się podoba ta mniejsza pierś bo bardziej sterczy i jest bardziej jędrna nie wiem czemu więc na nie narzekacie, małe piersi są równie wspaniałe co duże, a można długo się cieszyć ich jędrnością i kształtem, a partner i tak was całościowo pokocha a nie tylko za nie x dodam na koniec że nic nie mam do kobiet z dużym biustem, jednak jestem zła gdy takie niunie chcą wmówić dziewczynie z małym biustem że nie jest kobieca tylko dlatego że ma małą miseczkę, przez co wpędzają ją w kompleksy

Gość gość
ahahaha napisałaś po to, żeby dowartościować brak cyca? słabo, desko

Gość BAHIAN KOGOŁCZYK
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość wendy el
mam mały/średni biust i napisałam prawdę, to co myślę i to co widzę na co dzień :) moja znajoma lat koło 30 narzeka na biust i będzie pomniejszała bo jak mówi "nie dość że ciężki to jeszcze wisi i brzydko wygląda" x mówiłam że nic nie mam do kobiet z dużym biustem, mam takie koleżanki które są dumne ze swoich dużych piersi i nic do nich nie mam, równie dobrze mi się z nimi rozmawia jak z innymi

Gość maczo men
małe cycki są super :classic_cool:

Gość gość
ja sie wstydziłam swoich piersi jednak z wiekiem ciesze się że są takie małe :) moje biuściaste koleżanki już dawno zapomniały jak to jest mieć jędrne i sterczące piersi, a ja dalej mam śliczny jędrny biust ;)

Gość wolololololo
naprawdę duże są nieestetyczne i tyle, tak samo jak dużo facetów - jak największa klata i bic, a potem wyglądają jak kupa mięsa + uważają się za sportowców, a z przebiegnięciem paru kilometrów, stanięciem na rękach czy zrobieniem przysiadu na jednej nodze mieliby nie lada problem, no mniejsza o tym, najważniejsze żeby były jędrne i kształtne, a gdy kobieta jest szczupła nawet dosyć małe jej pasują

Gość gość
A ja mam tak bardzo male jakbym miala z 11 lat. A mam 27. Takie ze nawet nie maja ksztaltu piersi. Takie jakby odcial z 1/4 cytryny i przylozyl do zeber :( i to jest tragedia...

Gość gość
ja w biuście mam 87cm pod biustem 66cm (piszę tak bo nie chodzę w stanikach więc nie znam miseczki) jest to mały ale jędrny i kształtny biuścik i mam nadzieje długo się nim cieszyć ;) stanik zacznę nosić jak będę miała 24/25 lat

Gość gość
małe są sweet

Gość gość
ja w rywalizacji o facetów przegrywałam z tymi co miały większe cycee albo duupę :)

Gość gość
małe piersi w każdym wieku dobrze wyglądają - to jest duży plus

Gość gość
19:07 potwierdzam

Gość gość
Ja mam fetysz dużych cyckow ale tylko naturalnych :P

Gość gość
Napiszę tak, autorze, bo jesteś niewątpliwie facetem - masz problem z zaakceptowaniem przemijania, preferujesz wygląd sylwetki przypominający dziewczynkę przed dorastaniem. Prawdopodobnie masz jakieś zaburzenia psychiczne i osobowości. 50latka z małym biustem jest 50latką! i będzie się owszem podobała (mam nadzieję) swojemu mężowi, jakiemuś procentowi rówieśników, mniejszości młodszych od siebie, ale to tyle. To nadal będzie pierś 50letnia. Czasami tęższe kobiety na starość wyglądają bardziej apetycznie, niż wysuszone na wiór starowinki z wiszącymi dwoma skórkami na torsie, którymi tam się przejmujesz. Jest czas gdy ciało jest ponętne, ale wszystko się z wiekiem zmienia, rosną nosy, uszy, zewsząd wyrastają włosy, skóra wisi choćbyś za młodu 12 razy przebiegł równik. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Przejmowanie się, że za 20-30 lat twoja stara żona dalej będzie miała takie czy siakie piersi jest niedojrzałe, chore wręcz. To będzie babcia, dobrze żebyście się wtedy kochali dojrzałą miłością a takie idealistyczne fanaberie rodem z wieku adolescencji utrzymywać na starość to jest porażka życia!

Gość gość
W wieku 50 lat powinno cie stac na zabieg podniesienia. Faceci nie znosza malych.