Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dość zabijania dzieci

Mądra katolicka nauka dotycząca karania kobiet za aborcję

Polecane posty

Gość gość
No właśnie. Bądźmy konsekwentni!

Gość gość
O jprdl. Poziom dyskusji osiągnął poziom Master DebiloIdiotyzmu. Czas pakować walizki i spierdalać z tego chorego kraju, najlepiej na Alaskę.

Gość gość
up -> którą konkretnie część masz na myśli? :>

Gość gość
Bóg tak się cieszy z zakazu aborcji, że aż cud w Legnicy się dokonał!

Gość gość
To kiedy mają głosować za tą ustawą, ktoś ma jakieś RZETELNE informacje na ten temat?

Gość gość
Halo, halo?

Gość gość
gość dziś up -> którą konkretnie część masz na myśli? :> xzxxx Całokształt. wszyscy się wyzywają, gdyby mogli to by się pozabijali jak małpy w zoo za kawałek banana. A jaka by ustawa nie była to pieniacze i krzykaczki z wątku i tak na nic nie mają wpl;ywu :O

Gość młot na lewaka
gość wczoraj Lol, co za kretyn "a o big-bang słyszał?" - tak, słyszał, kończył fizykę. I zadaje ci pytanie o początki tego "big-bang", który jest zmyślną pierdółką na poparcie kretyńskich tez. Promieniowanie reliktowe już nie wystarcza do obronienia tej kretynskiej tezy co, "wikipediowy fizyku uniwersytetu jutuba"? :D Ale o czym ja rozmawiam z internetowym geniuszem, który nie odróżni efektu Mossbauera od efektu Dopplera :D

Gość sędzia nr 43
Ateizm musi zostać zakazany na równi z islamem. Obydwa doprowadziły do śmierci, z czego ateizm - do ponad 100 milionów (sama tylko Ukraina i "Wielki Głód" - 50 mln za czasów związku radzieckiego, nie wspomnę o PolPocie). O liczbie zamordowanych dzieci już nie wspomnę.

Gość gość
Ateizm? :D Haha. No,za to chrześcijanie mieli bogatą i niesamowicie piękną historię...palenie na stosach, mordowanie z zimną krwią całych rodzin, fałszywe oskarżenia,rzezie... no po prostu cudowni ci chrześcijanie byli. Jak tak dzisiaj patrzę,to niektórzy katolicy nadal by na stos posyłali,a ateistów mordowali całymi rodzinami...

Gość gość
sędzia nr 43 debilu wielki głód na Ukrainie nie miał podłoża religijnego i nie było to robione w imię ateizmu, co ty piertolisz! to samo z Pol Potem. przyczyny tych zbrodni były zupełnie inne i nie zwalaj tego na ateizm, bo się ośmieszasz! już ci na oazie całkiem katechetki móżdżek widzę wyprały. Zobacz sobie co Kościół robił w imię Boga i poczytaj coś więcej na ten temat niż gazetke parafialną.

Gość gość
15 :25 kurczę piszesz z gościa ,ale jesteś tak charakterystyczna , że wiem gdzie i jak komentujesz. Masz taki swój specyficzny styl pisania :-o ja piertole za niedługo będę kafeteryjnym detektywem , tylko to ustrojstwo do ip mi DHL mi przywiezie ;-)

Gość gość
"A jaka by ustawa nie była to pieniacze i krzykaczki z wątku i tak na nic nie mają wpl;ywu" Mają pośredni wpływ, bo następnym razem po prostu nie zagłosują na PIS.

Gość Cristiada
gość wczoraj Nie ma zadnego "ustrojstwa do IP", ponieważ nie masz dostępu do serwera kafeterii i nie jesteś w stanie przeprowadzić ataku "main-in-the-middle", nie jesteśmy także w jednej sieci. Tak, że daruj sobie bzdurki, dzieciaku neostrady. A poza tym tak czy siak - piszę kolejno ze wszystkich sieci WiFi jakie mam w zasięgu (ok. 20 routerów, ludzie mają hasła w rodzaju "123alakotek"), więc... A co do palenia na stosach - przede wszystkim robili to niemal wyłącznie PROTESTANCI, po drugie - było tych ofiar kilka tysięcy, poczytać mi Runcimana, specjalisty w ustalaniu faktów w tym temacie. Okaże się, że czarne karty w historii chrześcijaństwa, za które Jan Paweł II przeprosił (czy jakikolwiek lewak przeprosił za cokolwiek?), to ułamek promila tego, co zrobili ateiści. Wielki głód na Ukrainie to efekt "pracy" komunistów, gdzie ateizm był "religią państwową". Szach i mat, ateiści, zamieceni pod dywan i zmasakrowani faktami.

Gość gość
20 51 mało wiesz o sieci :-) uwierz kochana każdego można znaleźć WIFI to jest najgorszy szpieg obecnego świata a ip to jak pieczątka w obozie :-)

Gość gość
sędzia nr 43: a niby jak mieli by zakazać ateizmu? Jak można kogoś zmusić, aby w coś uwierzył lub nie? No chyba żeby tych ateistów od razu do wora i do rzeki ;)

Gość gość
młot na lewaka : oczywiście big bang to jedna z teorii które będą obowiązywać dopóki nie wymyślą czegoś lepszego. Nie zmienia to faktu że każda z tych teorii jest stokroć bardziej wiarygodna niż to, że świat powstał w siedem dni za machnięciem czarodziejskiej różdzki.

Gość gość
gość dziś Pieprzysz takie głupoty, że jestem pewien, iż jesteś gimbazjalistą. Poczytałeś coś trochę, ale nie bardzo wiesz o czym mówisz. Podpisano - administrator sieci korporacyjnej od 1998r.

Gość To proste i wykonalne
Aiteizmu można zakazać tak, jak np. sutenerstwa. Twoje poglądy nie będą nikogo interesować, ale ich propagowanie będzie karalne.

Gość gość
a ty uważasz, że ateiści o niczym innym nie marzą jak tylko głosić swoje poglądy? ateiści chcą żyć w spokoju i żeby im się niek nie wp...dalał, to wy katole musicie te swoje bzdury obwieszczać wszędzie gdzie się da.

Gość Mirekkkk
gość wczoraj Owszem, durne bilboardy n/t ateizmu, promowanie mordowania ludzi (aborcja), promowanie mordowania niewygodnych rodziców (eutanazja), promowanie rozwiązłości (antykoncepcja, śluby cywilne, konkubinaty). Ateizm wprowadza samo zło. I nie chodzi mi o wyświechtane "związki partnerskie". Ludzie nie zauważają, że ateizm to zło do samej głębi - sama tylko antykoncepcja jest skrajną patologią, a śluby cywilne - brak na to słów.

Gość gość
Antykoncepcja patologią? No ja piertolę, takich bzdur na nawet na kafeterii nigdy jeszcze nie czytałam :D A czy Ty wiesz, autorze powyżej że nawet małżeństwa stosują antykoncepcję, bo nie każdego stać na wychowanie 10 dzieciaków? I co ma w ogóle wspólnego antykoncepcja z ateizmem? Mam wiele znajomych którzy stosują antykoncepcję aż furczy (i dobrze, nie będzie niechcianych ciąż) a żadna z nich nie jest ateistką!

Gość gość
Historia koscioła to historia okrutnuch mordow,gwałtow i złodziejstwa.Kk przelał wiecej niewinnej krwi niz komunisci i faszysci.To mafia,złodzieje i bandyci

Gość gość
Wedlug kafeterii jestem patologia, bo nie mam slubu kościelnego i stosuje antykoncepcję. Nie ma to jak dobrze uśmiać sie z rana. Co wiecej moje dzieci sa nieochrzczone, nie chodzimy do kosciola, a w zyciu zamiast dekalogiem kierujemy sie zasada zeby nie krzywdzić innych i szanowac ich bez wzgledu na to jak zyja i jakich dokonują wyborow. A jak widac katolicy nie kierują sie w zyciu najwazniejszym przykazaniem milosci, ktore brzmi jak? Miluj bliźniego swego jak siebie samego. Wyglada na to, ze ci ktorzy tutaj tak pisza o wierze, a przy tym ublizaja musza siebie baaaaardzo nienawidzić skoro nienawidzą ludzi, ktorzy mysla inaczej od nich. Co do aborcji uwazam, ze to wybor kobiety i nikt nie ma prawa w to ingerować. Przeciez nie ma nakazu aborcji prawda? Moja przyjaciolka przerwała ciążę ze wzgledu na ciezkie wady. Szanuje jej decyzje, bo dokonała jej zgodnie we swoim sumieniem.

Gość gość
śluby cywilne to też zło i powinny być karane prawem? To nawet jak nie wierzę w Boga, arazczej nie uznaję KK to mam na siłę brać kościelny byle klechy mogły się nażreć z mojego portfela? Mirekkk LECZ SIĘ!

Gość gość
Mirekkkk dziś Gimbusie z kółka różańcowego Moja matka umierała na raka w końcowej fazie przez 4 długie tygodnie wyjąc z bólu. Nie pomagały najsilniejsze leki, a ona nie płakała, nie krzyczała tylko wyła jak zwierzę, wymiotowała, robiła pod siebie, wywracała oczy po czym traciła przytomność na kilkanaście minut i znów się budziła i znów to samo. W każdej minucie błagała o śmierć. Wiesz jak wygląda taki człowiek? sina twarz, fioletowe usta, brązowe zęby, żółte gałki oczne, skóra cienka jak papier. Widzę, że wy katole najlepiej się wypowiadacie za kogoś i dla waszej wiary zniesiecie każde CUDZE cierpienie. Posłuchaj tępy gnoju przeżyjesz trochę życia z jego cieniami to będziemy mogli gadać ale na razie won do książek.

Gość gość
Popieram osobę powyżej. Eutanazja nie ma na celu pozbywania się niechcianych starych rodziców, tylko umożliwienie skrócenia mąk ludziom którzy sami tego chcą i wyrażą na to zgodę! Ja, jeśli byłabym ciężko chora, umierająca i bardzo cierpiąca, sama chciałabym aby pozwolona mi dokonać eutanazji. Przecież każdy z nas jest (a przynajmniej powinien być) panem własnego życia.

Gość gość
Karania za aborcję? A kto mi udowodni co zrobiłam za czeską czy słowacką granicą? :)

Gość Spokojnie robię swoje
Ateistyczne inwidua powyżej potrafią jedynie ujadać i mleć ozorami. Nie rozumieją prostego argumentu, iż odbieranie komuś życia to morderstwo, czym wpisują się w ideologię nazistowską - zabić bo niewygodny. Co do tego, że "kościół odebrał życie milionom" to jedynie gimbusiarski brak wiedzy historycznej i sugeruje pryszczatego 16 latka, który poczytał "Fakty i mity" albo "NIE", natomiast podręcznik do historii służył mu za podpórkę do stołu. Co do tego, że antykoncepcja jest patologią, i to ciężką, niech świadczy fakt, że małżeństwo ma być otwarte na życie, albo - nie trzeba uprawiać seksu. To nie jest jedzenie albo picie czy spanie. Wyuzdane, hedonistyczne (a zatem zdegenerowane psychicznie , emocjonalnie i intelektualnie) jednostki traktują to jak rozrywkę, co sprawia, że potrzebują antykoncepcji. Jak ona nie zadziała - mordują bezbronne dzieci. To się oczywiście przekłada później na fakt, iż chorzy rodzice stanowią dla nich przeszkodę w hedonizmie, więc mordują ich za pomocą eutanazji. Rodzic trzymał takie ateistyczne indywiduum na rękach, zarywał noce, śpiewał, huśtał, opiekował się, a toto potem go zamorduje albo w najlepszym razie wyśle do umieralni szpitalnej, bo w domu "źle się patrzy na chorego dziadygę", nie da się oglądać tańca z gwiazdami spokojnie, bo stary rzęzi i charczy. Ateizm musi być uznany za ideologię skrajnie szkodliwą, rozbijającą naród, a zatem niepożądaną z punktu widzenia istnienia państwa. Możecie teraz pyszczeć, ale mnie to już nie interesuje. Ze swej strony zapewniam, że to nastąpi. A ujadanie sfory osobników o chamskim sposobie artykulacji poglądów uważam za świetny wynik mojej działalności, co mnie bardzo cieszy. Alleluja i do przodu.

Gość Spokojnie robię swoje
gość dziś Jesteś bardzo głupia, co tylko potwierdza moje teorie. Otóż udowodni. Bez większego problemu.